Wanneer heeft J-Lo's kind Emme Maribel Muñiz hun voornaamwoorden veranderd?

Inhoudsopgave:

Wanneer heeft J-Lo's kind Emme Maribel Muñiz hun voornaamwoorden veranderd?
Wanneer heeft J-Lo's kind Emme Maribel Muñiz hun voornaamwoorden veranderd?
Anonim

Muzikant en actrice Jennifer Lopez's kind Emme Maribel Muñiz staat de laatste tijd in de schijnwerpers, en niet alleen omdat ze vaker met hun moeder optreden. De 14-jarige lijkt dit jaar hun voornaamwoorden te hebben veranderd in zij/hen, een verandering die hun moeder Lopez met welkome armen lijkt te hebben geaccepteerd.

Vandaag nemen we de genderidentiteitsverandering van Emme Maribel Muñiz nader onder de loep. Wanneer besloot het kind van Jennifer Lopez en Marc Anthony om hun voornaamwoorden te veranderen? En hoe heeft Jennifer Lopez het nieuws onthuld? Blijf scrollen om erachter te komen!

Jennifer Lopez heeft twee tweelingen met haar ex-man Marc Anthony

Muzikant en actrice Jennifer Lopez trouwde in juni 2004 met zanger Marc Anthony. De twee sterren kennen elkaar al jaren en in april 2004 begonnen ze te daten. De bruiloft van het paar vond plaats slechts vijf maanden nadat Jennifer Lopez en Ben Affleck het einde van hun eerste verloving aankondigden.

In februari 2008 beviel Jennifer Lopez van hun twee-eiige tweeling -Maximilian David en Emme Maribel Muñiz. In juli 2011, toen de tweeling nog maar drie jaar oud was, maakten de twee muzikanten hun scheiding bekend. Hun scheiding werd in juni 2014 afgerond.

Jennifer behield de primaire fysieke voogdij over de twee kinderen, maar zij en Marc Anthony bleven vrienden en hebben ontdekt hoe ze zonder problemen co-ouder kunnen worden.

Hoewel veel beroemdheden de neiging hebben om hun kinderen uit de schijnwerpers te houden, heeft Jennifer Lopez hen altijd toegestaan om met haar over de rode loper te lopen of te poseren voor Instagram-foto's - als ze dat willen, natuurlijk. Wie kan die schattige foto's vergeten van de zevenjarige Emme en Max die hun moeder vergezellen naar de première van de animatiefilm Home waarin Lopez de stem achter Lucy Tucci is.

Sindsdien is de tweeling echter veel gegroeid, en het lijkt alsof Lopez hen laat opbloeien als tieners. De 53-jarige zangeres heeft ze niet alleen alles geboden wat een kind zich maar kan wensen, maar ze ondersteunt ze ook in hun zoektocht naar wie ze werkelijk zijn.

Welke voornaamwoorden gebruikt Emme Maribel Muñiz?

Iedereen die fan is van Jennifer Lopez weet vast al dat Emme Maribel Muñiz net zoveel talent heeft als hun ouders als het op muziek aankomt. In 2020 trad een 12-jarige Emme samen met hun moeder op tijdens de halftime show van de Super Bowl Half Pepsi. In 2022 stonden de twee zangers samen op het podium van het LA Dodgers Blue Diamond Gala, tijdens Pride Month.

Tijdens haar optreden introduceerde Jennifer Lopez Emme door te zeggen: "De laatste keer dat T-stuk samen optrad was in een groot stadion als dit. En ik vraag ze om de hele tijd met me te zingen en dat doen ze niet. Dus dit is een heel speciale gelegenheid. Ze zijn erg, erg druk, volgeboekt en prijzig. Ze hebben me gekost als ze uitkomen, maar ze zijn elke cent waard omdat ze mijn favoriete duetpartner aller tijden zijn!"

Na de introductie van Lopez kwam Emme het podium op en speelde Christina Perri's hit "A Thousand Years" samen met hun beroemde moeder.

Emme droeg een gedurfd warmroze shirt en bijpassende shorts samen met schoenen met zwarte hoed, terwijl Lopes optrad in een opvallende turquoise set. Fans merkten al snel dat Jennifer naar haar kind verwees met genderneutrale voornaamwoorden, en ze prezen de ster online voor het respecteren van de identiteit van haar kind. "'Ze' is hoe Emme zich identificeert. Dit was J. Lo die die informatie deelde. Het is prachtig om te zien hoe ze haar kind steunt", reageerde een fan op de video.

In 2020 stelde Jennifer Lopez haar fans voor aan haar "knabbelende" Brendon Scholl. Volgens Merriam-Webster is knabbelen een genderneutrale term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een kind van iemands broer of zus als vervanging voor "nicht" of "neef", en de term werd in de vroege jaren vijftig bedacht.

Hoewel hun moeder in juni 2022 naar hen verwees met genderneutrale voornaamwoorden, is het onduidelijk wanneer Emme hun voornaamwoorden veranderde. Fans hebben echter gemerkt dat Emme het afgelopen jaar meer genderneutrale kleding heeft gedragen, en daarom gaan velen ervan uit dat het kind van Jennifer Lopez hun voornaamwoorden in 2021 heeft veranderd.

Volgens een bron voor Heat Magazine heeft Jennifer Lopez haar kinderen altijd gesteund om hun dromen te volgen en te zijn wie ze zijn. "Jen is zo trots op Emme en de mooie jonge persoon die ze zijn geworden", onthulde de bron.

Ze heeft Emme en Max altijd aangemoedigd om het pad te volgen waarvan ze denken dat het het beste is, en ze hoopt dat het een voorbeeld is voor andere ouders. Emme is een heel lief, attent kind - en zo getalenteerd, het ziet ernaar uit dat ze dat ook zullen doen ga op een gegeven moment de showbizz in, of het nu gaat om zingen, acteren of dansen.

Aanbevolen: