Jennifer Lopez zou niet op American Idol blijven zonder de "Magic" van Steven Tyler

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez zou niet op American Idol blijven zonder de "Magic" van Steven Tyler
Jennifer Lopez zou niet op American Idol blijven zonder de "Magic" van Steven Tyler
Anonim

Twee jaar na het nieuwe millennium werd Fox de thuisbasis voor de reality-zangwedstrijd moloch American Idol. Deze vier, bestaande uit presentator Ryan Seacrest en juryleden Simon Cowell, Paula Abdul en Randy Jackson, keken naar vele audities die potentiële artiesten in de schijnwerpers brachten.

Het is 20 jaar geleden dat de show miljoenen Amerikaanse tv's in het hele land sierde, en de impact en erfenis blijft. Sinds het negende seizoen zouden de oorspronkelijke drie juryleden vertrekken, te beginnen met Abdul. Cowell vertrok daarna om de gastheer te worden voor de Amerikaanse versie van zijn eigen muziekwedstrijdshow, The X Factor. Jackson stopte als rechter na het 12e seizoen, maar bleef tot 2014 als mentor om andere projecten na te streven.

De show ging verder en er kwamen veel beroemdheden bij om de oorspronkelijke drie juryleden te vervangen, waaronder Ellen DeGeneres en Katy Perry. Toen het 10e seizoen aanbrak, voegde een onwaarschijnlijk duo zich bij Jackson en Seacrest om deel te nemen aan audities en optredens.

De Spaans-Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez zat financieel in de problemen omdat ze niet genoeg filmrollen kreeg om te doen bovenop haar jammerlijk matige platenverkopen, en dit kwam uiteindelijk ten goede haar carrière. De volgende jurylid was niemand minder dan de legendarische Steven Tyler van de iconische rockband Aerosmith. Hij had weinig tot geen contact met zijn bandleden en dit spoorde hem aan om zich aan te melden als rechter.

Op het eerste gezicht lijken deze twee de meest uit het niets samenwerkende duo's, maar dat veranderde snel toen de twee hun ongelooflijke chemie lieten zien. Zowel op als buiten het scherm hebben ze een sterke en duidelijke vriendschap die de kijkers heeft gewonnen. Toen Tyler echter aankondigde dat hij American Idol na het 12e seizoen zou verlaten, volgde Lopez vrij snel zijn voorbeeld. Wat was het met Tyler waardoor ze na zijn vertrek wilde vertrekken?

Steven Tyler en Jennifer Lopez hebben het vanaf het begin goed gedaan

In werkelijkheid is het misschien geen liefde op het eerste gezicht, maar toen de twee begonnen samen te werken, was Tyler dol op de actrice/zangeres. Hij verklaarde voor de grap tegen Extra TV dat hij verliefd was op Lopez en het grootste respect voor haar had. De Selena-ster beantwoordde dit met: "Hij weet dit niet, maar ik ben een grote fan." Tyler prees ook de rechter-alumni Jackson en beweerde dat het werken met Lopez en Jackson schijnbaar gewoon perfect was. Hij merkte op hoe leuk het zou zijn om met de twee samen te werken, en gedurende hun tijd samen was het veelzeggend.

Lopez' eigen boek, True Love, ging ook uitgebreid in op haar werkrelatie met de Aerosmith-zangeres. Hij begroette haar en wilde weten wat ze gebruikte voor haar make-up en haarroutine.

Ze schreef: "Hij wilde altijd weten welke make-up ik gebruikte, welke haarproducten. Hij maakte me zo aan het lachen en zei altijd: 'Je weet dat ik het alleen vraag omdat ik zo verliefd op je ben; Ik ben erg gecharmeerd van je Jennifer, ' met die wrange glimlach op zijn gezicht." Het is verfrissend om een kijkje te nemen in Lopez' perspectief voor haar tijd aan American Idol en het verdiepen van haar vriendschap met de rockster.

Steven Tyler en Jennifer Lopez brachten twee seizoenen samen door op American Idol

Tylers persona gaat helemaal over wild zijn en het leven ten volle leven, maar een beroemdheid is meer dan wat op het scherm wordt weergegeven. Lopez vervolgde haar relatie met Tyler en schreef ook in haar autobiografie: "Steven leek in niets op wat je zou denken. Mensen denken dat hij deze magere, gekke rocker is, met die meer dan levensgrote mond en de wilde kleren. Maar hij is zo diep, zo soulvol. Als je in zijn ogen kijkt, is hij als een klein gewond vogeltje."

De manier waarop Lopez Tyler prees en beschreef in haar boek, was uiterst relevant voor haar eigen problemen waar ze over sprak, inclusief hoe ze in de media wordt gepresenteerd versus wie ze werkelijk is.

Tegen de tijd dat bekend werd dat Tyler American Idol zou verlaten omdat hij terug wilde naar zijn eerste liefde Aerosmith, duurde het niet lang voordat ook Lopez vertrok. In haar interview met ABC News zei ze over Tyler's vertrekverklaring: "We hadden magie. Ik weet het niet, met hem weg, zou het een andere formule kunnen zijn." Ze deed ook suggesties over wie de leegte kan opvullen door te verwijzen naar U2's Bono, Bon Jovi of Rolling Stones' Mick Jagger.

Dit resulteerde er uiteindelijk in dat countryster Keith Urban Tyler verving, en Nicki Minaj en Mariah Carey vervingen Lopez.

Zijn Jennifer Lopez en Steven Tyler nog steeds close?

Ondanks haar terugkeer in het 13e en 14e seizoen, genoot Lopez enorm van het werken met de Aerosmith-zangeres, en het was zeker niet hetzelfde toen ze terugkeerde als jurylid voor nog twee seizoenen nadat ze afwezig was in het 12e seizoen.

Het was duidelijk dat de magie tussen de twee onmiskenbaar en echt was. Sommigen zouden beweren dat de twee erin geslaagd zijn om de show onderhoudend te maken na het vertrek van Cowell en Abdul. De twee zijn niet herenigd sinds ze voor het laatst hebben samengewerkt, en ze hebben een druk leven voor de boeg.

Ondanks dat ze geen contact hebben, is het duidelijk dat hun sterke vriendschap door de tijd heen zal overstijgen. Lopez voerde uiteindelijk Aerosmith's "Dream On" uit voor het oudejaarsconcert in New York City, hoewel de ontvangst voor haar mening over het lied niet bepaald positief was.

Tyler zelf heeft niet gereageerd op haar cover, maar aangezien hij niet positief of negatief reageerde, is het beter dan wat sociale media hebben gezegd.

Aanbevolen: