Tristan Thompson gesleept na aanklagen van vrouw wegens 'verpesten van zijn reputatie

Tristan Thompson gesleept na aanklagen van vrouw wegens 'verpesten van zijn reputatie
Tristan Thompson gesleept na aanklagen van vrouw wegens 'verpesten van zijn reputatie
Anonim

Tristan Thompson is zwaar bekritiseerd nadat ze schadevergoeding had geëist van de vrouw die hem beschuldigde van het verwekken en verwaarlozen van haar kind.

Boston Celtics-aanvaller Thompson klaagt een vrouw aan die Kimberly Alexander heet.

Het Instagram-model diende vorig jaar een vaderschapszaak in en beweerde dat de NBA-speler de vader was van haar zoon.

Ondanks een DNA-test die aantoont dat Thompson niet de vader van het kind is, weigerde Alexander het te geloven. Ze beweert nog steeds dat Thompson de vader van haar kind is. Ze gebruikt haar profiel op sociale media regelmatig om volgers te vertellen dat de eerste test niet goed is gedaan. Maar sinds het vonnis heeft ze haar opmerkingen uitgeschakeld.

Thompson klaagt haar nu aan wegens laster, voor "verlies van reputatie, schaamte, vernedering en gekwetste gevoelens."

Alexander kwam naar verluidt niet opdagen op een rechtszitting in de smaadzaak, ondanks dat hij een aanmaning had gekregen, en zal daarom worden getroffen door een verstekvonnis.

Khloe Kardashian Tristan Thompson
Khloe Kardashian Tristan Thompson

Dit betekent dat de rechter nu een hoorzitting zal houden om te bepalen hoeveel ze ster zal betalen. Thompson heeft een schadevergoeding van $ 100.000 geëist, plus extra kosten.

In juridische documenten die door The Blast zijn verkregen, spreekt Thompson over het "extreem" serieus nemen van zijn ouderschapsverantwoordelijkheden en over de manier waarop Alexanders "deadbeat vader"-claims van invloed kunnen zijn op zijn carrière.

Tristan deelt dochter True, 3, met realityster Khloé Kardashian en zoon Prince, 4, met ex-vriendin Jordyn Craig.

Khloé Kardashian Tristan Thompson
Khloé Kardashian Tristan Thompson

"Ik ben de vader van twee jonge kinderen. Ik hou van mijn kinderen en neem mijn verantwoordelijkheden als vader uiterst serieus. Ik ben betrokken bij het leven van mijn kinderen en ben er trots op een hechte band met mijn kinderen te hebben en voor hun financieel en anderszins nodig heeft."

Hij vervolgde: "Als uit de DNA-testresultaten was gebleken dat het kind van mevrouw Alexander mijn zoon was, zou ik zonder aarzelen hetzelfde hebben gedaan voor het kind van mevrouw Alexander."

"Dat mevrouw Alexander ten onrechte beweert dat ik het type man ben dat zijn ouderlijke plichten zou verwaarlozen, doet me emotioneel pijn en is ongelooflijk schadelijk voor mijn reputatie."

Khloé Kardashian Tristan Thompson
Khloé Kardashian Tristan Thompson

"De meeste van mijn professionele contracten, inclusief mijn contracten om bij de NBA te spelen, geven hen het recht om mijn contract te beëindigen in het geval dat ik me inlaat met bepaald gedrag of gedrag dat het team of het merk in een negatief daglicht kan stellen licht in het openbaar", voegde hij eraan toe in het dossier.

Maar Tristan - die verwikkeld is in verschillende schandalen - kreeg niet veel sympathie van fans online.

"Kan iemand Tristan in het derde trimester vertellen dat zijn reputatie al geruïneerd was", schreef iemand.

Nou, je hebt je eigen reputatie verpest, wayyyyyyyyyyy voordat ze in het spel kwam toen je meerdere keren vals speelde … Toen heb je het onlangs weer verpest met scherpe make-up op de kist..

"Hij heeft zijn reputatie verpest. De rechter hoeft alleen maar zijn handtekening te zetten en hem nog een DNA-test te laten doen," viel een derde in.

Aanbevolen: