Fans beschuldigen Travis Barker van het niet geven om zijn Kourtney Kardashian-tatoeage

Inhoudsopgave:

Fans beschuldigen Travis Barker van het niet geven om zijn Kourtney Kardashian-tatoeage
Fans beschuldigen Travis Barker van het niet geven om zijn Kourtney Kardashian-tatoeage
Anonim

Het is geen geheim dat Travis Barker dol is op zijn meerdere tatoeages, waaronder een recente waar hij zijn relatie met Kourtney Kardashian. viert

Naast het feit dat zijn vriendin "I love you" op zijn arm liet tatoeëren, kreeg de drummer van blink-182 ook haar naam permanent op zijn borst. Maar het was niet de laatste tatoeage die Barker dit jaar kreeg, wat fans ertoe aanzet na te denken over het belang dat hij aan zijn inkten hecht.

Travis Barker en machinegeweer Kelly hebben bijpassende tatoeages

In een nieuwe Instagram-post poseert de muzikant met Machine Gun Kelly terwijl de twee pronken met de bijpassende tatoeages die ze op hun armen hebben.

Kelly's nieuwe album, Born with Horns, is aangekondigd via een verrassende tattoo die hij deelt met de muzikant en producer. Barker werkte eerder aan Kelly's vijfde studioalbum, Tickets to my Downfall, dat vorig jaar werd uitgebracht.

Hoewel zijn "Kourtney"-tatoeage nog steeds zichtbaar is op zijn linkerborst, werd Barker bekritiseerd door fans van zijn ex-vrouw, model Shanna Moakler.

“Dus helaas was wat Shanna zei waar…. Je tatoeage van Kourtney betekent echt niet veel, want je bent bereid om alles op je te tatoeëren”, schreef een fan op Instagram.

De opmerking werd stopgezet door een fan van de drummer, die Barker verdedigde omdat hij het recht had om met zijn eigen lichaam te doen wat hij wil.

“Dus helaas moet je je bek houden. Want als artiesten muziek maken, gaat het om hun levenservaringen en de dingen die ze hebben meegemaakt, het is nooit zinloos.. als hij trots is op een project waar hij hard aan heeft gewerkt en hij zin heeft om het te tatoeëren, dan is dat prima', schreven ze.

Shanna Moakler geeft de Kardashians de schuld van het vernietigen van haar familie

Eerder dit jaar sprak Moakler over de PDA-gevulde relatie tussen haar ex-man en de oudste Kardashiaanse zus.

Ze zei dat de twee kinderen die ze deelt met Barker - Landon Asher, 17 en Alabama Luella, 15 - haar een afwezige moeder noemen vanwege Kourtney. Moakler beweerde ook dat Barker in het verleden een affaire had met een andere Kardashiaanse zus, Kim.

"Mijn familie is gebroken vanwege deze familie, en nu zijn mijn kinderen en ik van elkaar vervreemd vanwege een andere zus in de familie, dus yay voor mij," vertelde Moakler aan TMZ.

"Bedankt voor het vernietigen van mijn familie, twee keer", vervolgde ze, een hint naar de Kardashians.

Aanbevolen: