Twitter Trolls Cardi B vraagt om betere muziek na haar opmerkingen over de Verzuz Battle

Inhoudsopgave:

Twitter Trolls Cardi B vraagt om betere muziek na haar opmerkingen over de Verzuz Battle
Twitter Trolls Cardi B vraagt om betere muziek na haar opmerkingen over de Verzuz Battle
Anonim

Cardi B was overal op haar Twitter-account enthousiast over de waanzinnige Verzuz-strijd tussen Dipset en The LOX. Ze was gebiologeerd door hun competitie en vaardigheden, en kon het gewoon niet laten om naar haar 18,6 miljoen volgers te tweeten over hoe 'getto' de sfeer was en hoeveel dat haar aansprak. Dat was alles wat er nodig was voor trollen om haar Twitter-feed over te nemen, de artiest te bekritiseren voor een live optreden dat ze net had gebombardeerd en betere muziek van haar eisten.

Cardi B zag deze helemaal niet aankomen. Ze woog gewoon in op de muziekstrijd van iemand anders en toen net zo snel als ze haar feedback plaatste, werden de rollen omgedraaid en kreeg ze kritiek op haar optreden tijdens haar eigen liveshows.

Ze werd hard meegesleept en de berichten waren overvloedig.

Cardi B's liveshows worden gesleept

Cardi B is misschien een groot probleem voor sommigen, en voor veel van haar fans kan ze gewoon geen kwaad doen. Er zijn echter nogal wat trollen die helemaal niet onder de indruk zijn van de ster en er vocaal over zijn.

Ze begon te posten over de Verzuz-strijd tussen Dipset en The VOX, en ze voelde de rauwe, getto-vibes die ze op het podium presenteerden. Ze merkte zelfs op en zei dat het haar deed denken aan een BBQ in NYC, en sprak over de authenticiteit van hun energie.

Fans zagen dat als een kans om naar haar toe te komen voor haar matte liveshow.

Toen ging het verder.

Andere fans begonnen haar over haar muziek te slepen, in het algemeen.

In een mum van tijd veranderde Cardi B's feed in een daverend klachtenbord, met mensen die wogen over hoe slecht haar muziek de laatste tijd was.

De critici zijn meedogenloos

De trollen hielden de laatste tijd zeker niet tegen om hun haat tegen de muziek van Cardi B te delen.

Het begon allemaal met een fan die net een slechte ervaring had met haar show, die helemaal niets met Cardi B te maken had, en beweerde dat ze tomaten naar hen hadden gegooid tijdens haar concert.

Dat bracht haters uit het houtwerk en opmerkingen zoals; "maak betere muziek of ik luister niet meer," "Denk je dat iets een getto is? Kijk in de spiegel zus," en "maak betere muziek, je zuigt" begonnen op haar feed te verschijnen.

Anderen wogen mee door te zeggen; "Eerlijk gezegd luistert niemand" en "je muziek is rotzooi."

Aanbevolen: