K-Pop Fans Blast Cube Entertainment na aankondiging van (G)I-DLE's Soojin 'Departure

K-Pop Fans Blast Cube Entertainment na aankondiging van (G)I-DLE's Soojin 'Departure
K-Pop Fans Blast Cube Entertainment na aankondiging van (G)I-DLE's Soojin 'Departure
Anonim

K-Pop-fans op sociale media zijn extreem luidruchtig over het verdedigen van hun favoriete idolen. Net als in het westen zijn er veel schandalen en controverses geweest waarbij belangrijke bandleden zijn verwijderd. Sommige zijn gerechtvaardigd, andere duidelijk niet. In de recente geschiedenis staat Cube Entertainment al jaren in het middelpunt van de controverse vanwege de problematische omgang met meidengroepen.

HyunA was bijvoorbeeld een prominent lid van 4Minute, maar Cube besteedde haar meer aandacht aan haar solocarrière dan aan de andere leden van 4Minute. Daarna werden zij en haar partner E-Dawn uit het bedrijf verwijderd, alleen omdat ze samen een relatie hadden.

Met hun recente aankondiging heeft Cube verklaard dat Soojin van (G)I-DLE uit de groep zal worden verwijderd en zal doorgaan als een project met vijf leden. Dit maakt fans woedend als ze het entertainmentbedrijf bellen, zeggen dat Soojin beter verdient en noemen eerdere keren dat Cube eerdere meidengroepen heeft mishandeld.

Zoals fans opmerkten, had 4Minute het grootste potentieel en de steun van HyunA-fans nadat ze was vertrokken uit de klassieke meidengroep Wonder Girls. Ze was al erg populair, dus de K-Pop-groep was op weg naar succes, maar Cube richtte zich in plaats daarvan meer op HyunA dan op 4Minute als geheel. Hoewel haar solocarrière een succes bleek te zijn, kwetste dit 4Minute's houding als een opkomende meidengroep. Ondanks de behandeling die HyunA aanvankelijk kreeg, zou ze uiteindelijk worden losgelaten van Cube Entertainment samen met Pentagon-lid E'Dawn.

Dan is er CLC, waarbij voormalig lid Elkie de groep verliet omdat ze haar niet betaalde voor acteeractiviteiten en dat het entertainmentbedrijf de meidengroep als geheel ontsloeg en hen niet de steun gaf met promoties die ze welverdiend nodig hadden. Hierdoor geloven zowel CLC-leden als hun fans dat ze misschien geen groep meer zijn vanwege de egoïstische verwaarlozing. Dit is gelukkig maar een gerucht.

Dus waarom wordt Soojin uit de band verwijderd? Er is naar verluidt een schandaal geweest waarbij haar betrokken zou zijn dat beweerde dat ze een pestkop was, volgens een voormalige klasgenoot. Sommige fans geloven dat dit nep was om Soojin er slecht uit te laten zien, terwijl anderen denken dat dit inderdaad is gebeurd, volgens een fan die een verklaring heeft afgelegd die het voormalige lid heeft afgelegd over de beschuldigingen.

In dit geval zullen fans moeten wachten op een officiële verklaring van Soojin als haar vertrek te wijten is aan het pestschandaal. Ze hebben nog steeds het recht om boos te zijn vanwege keuzes die in het verleden zijn gemaakt waardoor andere fans van Cube's meidengroepen oneerlijk zijn behandeld.

Aanbevolen: