Dit is de haarstylist BFF van Dorit Kemsley, Justine Marjan

Inhoudsopgave:

Dit is de haarstylist BFF van Dorit Kemsley, Justine Marjan
Dit is de haarstylist BFF van Dorit Kemsley, Justine Marjan
Anonim

Als je The Real Housewives of Beverly Hills hebt gezien, dan weet je dat de huisvrouw van beroemdheden Dorit Kemsley de fashionasta van de serie is. Kemsley wordt altijd gezien met de beste ontwerpers in elke aflevering van de populaire reality-tv-show, terwijl ze ook haar make-up en haar tot in de puntjes heeft opgemaakt. Ze staat niet alleen bekend als een van de best geklede op de show, maar ze wordt ook vaak betrapt met enkele van de meest goed uitgevoerde, maar toch unieke kapsels. Sommigen noemen haar misschien 'hoge mate van onderhoud', maar Dorit weet een aantal van Hollywoods meest favoriete glamourteams te vinden.

De naam achter de prachtige kapsels van Kemsley is Justine Marjan. De beroemde haarstylist is niet alleen Dorit's haarstylist, maar ook haar beste vriendin. Van Marjan is bekend dat ze het haar van veel grote beroemdheden heeft gedaan, zoals de Kardashians, Ashley Graham, Olivia Culpo om er maar een paar te noemen. Volgens Justine's Instagram zijn zij en Dorit Kemsley onafscheidelijk en is Kemsley's favoriete haarstylist. Dit is wat we weten over Dorit Kemsley's haarstylist BFF, Justine Marjan.

6 Haar passie voor haar begon jong

Justine Marjan's reis om een van Hollywood's meest aanbeden haarstylisten te worden, begon vanaf haar jeugd. Ze heeft op haar website gedeeld dat ze van jongs af aan van haar hield en haar zus constant zou vragen om haar haar te doen. Marjan's iconische uiterlijk bij verschillende beroemdheden, waaronder haar nummer één klant, Dorit Kemsley, omvat unieke kapsels, waarvan vele met vlechten. Toen ze op school zat, bracht ze uren door met vlechten in haar eigen haar om haar technieken te perfectioneren, wat er uiteindelijk toe leidde dat ze "een kleine vergoeding" vroeg om het haar van mensen te vlechten op een strand waar ze in de buurt woonde.

Toen Justine op de middelbare school zat, zou ze het haar van haar en haar vrienden wat dramatischer ervaren, door verschillende snitten en kleuren te doen, zelfs door te zeggen dat ze op een gegeven moment "elke kleur van de regenboog" als haarkleur heeft gehad. Omdat ze niet zeker wist welke kant ze op moest in het leven na de middelbare school, werkte Marjan als receptioniste in een kapsalon terwijl ze lessen volgde op een plaatselijke gemeenschapsschool. Maar haar interesse in de lessen die werden gegeven in de salon waar ze werkte, fascineerde haar, waardoor ze acht jaar in deze salon werkte.

5 Ze was een assistent

Nadat ze haar ware passie in het leven had gerealiseerd en had besloten te gaan werken in de salon waar ze receptioniste was, besloot Justine om naar de schoonheidsschool te gaan terwijl ze haar tijd in de salon voortzette als assistente. De volgende acht jaar volgde ze elke zes maanden 'geavanceerde lessen' om haar vaardigheden te verbeteren totdat ze haar volledige potentieel bereikte in de salon waar het allemaal mee begon. Na het uitknippen van afbeeldingen van het haar van beroemdheden uit tijdschriften en het zien van de stylisten die werden gecrediteerd, beëindigde Marjan haar tijd in de salon en verhuisde naar LA om te assisteren bij een aantal bekende haarstylisten van beroemdheden.

Ze werkte als assistente bij bekende haarstylisten zoals Kristin Ess, Andy LeCompte en Jen Atkin. De baan die voor Marjan het meest levensveranderend was, was echter haar tijd om met Jen Atkin te werken, zoals ze heeft verklaard op haar website, "Ik was een van haar twee werknemers toen ze net begon met Mane Addicts en Ouai, dus naast haar assistent op het werk, was ik haar persoonlijke assistent, schreef, fotografeerde en produceerde content voor Mane Addicts, terwijl ze haar hielp testen en monsters te krijgen voor haar productlijn."

Hoewel Justine een groot deel uitmaakte van de merken en het bedrijf van Jen Atkin, nam ze ook haar eigen klanten aan. Na twee jaar met Atkin te hebben samengewerkt, werd Marjan succesvol genoeg om genoeg eigen klanten te hebben.

4 Justine is een merkambassadeur

Haarstylist van beroemdheden is niet de enige titel die Justine Marjan aan haar cv kan toevoegen, ze kan ook merkambassadeur toevoegen. Jusine is merkambassadeur voor niet één, maar twee verschillende bekende haarmerken. Jen

Atkin noemde Marjan de Global Ambassador van TRESemmé, wat haar carrière duidelijk in een zeer succesvolle richting heeft geleid. Haar werk met TREsemmé heeft haar veel positieve carrière-ervaringen opgeleverd, zoals

"…leidende shows backstage bij NYFW en de afgelopen 2 seizoenen de hoofdkapper op Bravo's Project Runway."

In 2017 werd Justine ook uitgeroepen tot "de Noord-Amerikaanse merkambassadeur voor GHD", wat ze nog steeds is. GHD is een merk dat haar haren heeft opgepikt, dat een aantal 'innovatieve tools' bevat, 'die al lang haar favoriet is voor het creëren van opmerkelijke stijlen voor haar beroemde klantenkring'. Omdat hun merkambassadeur Justine consequent inhoud creëert met behulp van de geweldige haartools van het merk en hoe ze kunnen worden gebruikt om enkele van haar favoriete kapsels te recreëren voor haar beroemde klanten en zichzelf.

3 Ze heeft haar eigen assortiment haaraccessoires

In 2018 realiseerde Justine een samenwerking van trendy haaraccessoires met het populaire haaraccessoiresmerk Kitsch. Kitsch is een geliefd haaraccessoiremerk, dat door een aantal beroemdheden wordt gedragen, dus het was alleen maar passend dat de beroemde haarstylist met het merk samenwerkte. Op de website van Marjan staat dat haar samenwerking met Kitsch "een cult-waardige aanhang heeft gecreëerd". De collectie haaraccessoires werd zo populair dat deze door PopSugar werd uitgeroepen tot "One of the best Beauty Collaborations of 2018".

De accessoires zijn natuurlijk ontelbare keren gezien van Dorit Kemsley, maar ook van een aantal andere beroemdheden waaronder Ariana Grandes, Keke Palmer, Kylie Jenner en nog veel meer. Kitsch beschrijft op hun website dat de "Kitsch x Justine Marjan-collectie is geïnspireerd op de logo-manie uit de jaren 90 en bestaat uit verhoogde statement-pinnen die moeiteloos en gemakkelijk te gebruiken zijn." De accessoires zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook ongelooflijk trendy.

2 Haar werk is in verschillende publicaties

Justine heeft jarenlang foto's van kapsels van beroemdheden uit tijdschriften geknipt om te zien hoe de haarstylisten worden gecrediteerd en ze maakte deze droom van haar werkelijkheid. Marjan's werk was te zien in een groot aantal grote publicaties, waaronder veel beroemdheden met wie ze heeft gewerkt. Haar uitstekende werk is te zien in

publicaties zoals "Teen Vogue, Glamour, Allure, Elle, InStyle, People Style, Refinery29, US Weekly, Byrdie en meer." Ze noemde de "Queen of Braids" door Refinery29 terwijl ze ook een aantal andere geweldige titels kreeg van andere publicaties. Ze geeft ook handige tips in een publicatie die iedereen de mogelijkheid geeft om goede kapsels voor zichzelf te creëren.

1 Ze heeft haar eigen blog

Haar eindeloze hoeveelheid werk houdt daar niet op, Justine Marjan heeft ook haar eigen blog. Ze deelt niet alleen haartips op haar blog, maar ze deelt ook veel verschillende op levensstijl gebaseerde informatie. Marjan bespreekt huidverzorging, zwangerschap, moederschap en vele andere dingen op haar platform. Net als hoe ze haar Instagram beheert, is de haarstylist van beroemdheden niet bang om haar tips over haar en het leven in het algemeen te delen. Ze biedt inzichtelijke tips in haar expertise, terwijl ze ook herkenbaar is en haar volgers helpt met goed advies. Justine Marjan is een beroemd glam-teamlid om naar uit te kijken!

Aanbevolen: