Dit Ellen DeGeneres en Jake Gyllenhaal-moment viel niet goed bij de fans

Inhoudsopgave:

Dit Ellen DeGeneres en Jake Gyllenhaal-moment viel niet goed bij de fans
Dit Ellen DeGeneres en Jake Gyllenhaal-moment viel niet goed bij de fans
Anonim

The Ellen Show kwam voor het eerst tot stand in 2003, toen Jennifer Aniston zich bijna twintig jaar geleden bij de komiek Ellen DeGeneres voegde in de allereerste aflevering. Sindsdien heeft Ellen een hele reeks beroemdheden in haar talkshow gehad, die sindsdien een van de meest bekeken talkshows aller tijden is geworden!

Hoewel er heel veel gelachen, angsten en zelfs emotionele momenten zijn geweest, waren er ook een paar twijfelachtige (nou ja, meer dan een paar!) Een van deze wenkbrauwverhogende gebeurtenissen vond plaats in 2016, toen Jake Gyllenhaal een bezoek bracht aan The Ellen Show, kijken fans echter terug op hun uitwisseling met een paar vragen.

Dit is niet de eerste keer dat Ellen zichzelf in de problemen heeft gebracht tijdens een interview in haar show! Vorig jaar werd de gastheer opgeroepen voor het mogelijk maken van een giftige werkomgeving, waardoor de serie een tijdelijke onderbreking kreeg. Nadat een intern onderzoek ertoe leidde dat een handvol personeel werd ontslagen, is de show niet meer hetzelfde geweest, zozeer dat deze officieel is geannuleerd. Dus, wat gebeurde er tussen Ellen en Jake dat zoveel veren verstoorde? Laten we het uitzoeken!

The Awkward Ellen & Jake Moment

In 2016 bracht Jake Gyllenhaal een bezoek aan The Ellen Show, waar hij sprak over zijn twee aankomende rollen dat jaar in Demolition en Nocturnal Animals, maar het interview ging over iets meer dan wat Jake misschien had gewild!

De acteur is een handvol keren bang gemaakt door Ellen wanneer hij de talkshow bezoekt, maar deze keer viel Gyllenhaal nergens voor! Tijdens hun angstaanjagende praatje begon Jake's microfoon uit te gaan, wat ertoe leidde dat een aantal productieleden zijn microfoon, die onder zijn shirt was geplaatst, aan het repareren was. Hierdoor vroeg Jake zich af of het een truc was om hem ertoe te brengen zijn shirt uit te doen, iets wat Ellen meer doet dan ze waarschijnlijk zou moeten doen met haar mannelijke gasten.

Kijkers belden later de presentator van de talkshow omdat hij Jake had gevraagd zijn shirt uit te doen nadat de microfoonsituatie was opgelost. Nadat ze Jake had gevraagd of hij vaak naakt filmt, zei ze verder: "Dus je vindt het niet erg om naakt in films te zijn, maar je trekt je shirt hier niet uit voor de mensen die erom geven?" zei Ellen, verwijzend naar het publiek.

Ellen stapte toen naar voren om Jake's shirt los te knopen als een grapje op een moment dat fans ongepast noemen. Veel kijkers zeiden dat als Ellen dat deed met een vrouwelijke gast, de reactie heel anders zou zijn geweest!

'The Ellen Show' Niet meer

Ellen is zeker geen onbekende voor enige terugslag! Hoewel haar Jake-interview ongevaarlijk bedoeld was, dachten kijkers dat ze een paar grenzen overschreed, iets wat ze eerder heeft gedaan met eerdere gasten zoals Mariah Carey, Dakota Johnson en Sofia Vergara.

Dit leidde ertoe dat de talkshow werd onderzocht nadat fans begonnen te wijzen op het twijfelachtige gedrag op het scherm, terwijl medewerkers van The Ellen Show op het twijfelachtige gedrag buiten het scherm wezen. Na intern onderzoek van de serie werd een handvol medewerkers ontslagen, met uitzondering van Ellen.

Nou, eerder dit jaar onthulde de gastheer dat de show na bijna 2 decennia on-air officieel afscheid zou nemen! Terwijl het netwerk en Ellen beweren dat het gewoon tijd is om te gaan, is het publiek er zeker van dat de daling van de kijkcijfers en de negatieve reacties een grote rol hebben gespeeld bij de beslissing om de show voorgoed te beëindigen.

Aanbevolen: