Hoe de aankoop van een herenhuis in Manhattan, ster David Schwimmer, al zijn buren boos maakte

Inhoudsopgave:

Hoe de aankoop van een herenhuis in Manhattan, ster David Schwimmer, al zijn buren boos maakte
Hoe de aankoop van een herenhuis in Manhattan, ster David Schwimmer, al zijn buren boos maakte
Anonim

Als het gaat om het kopen van huizen, verschillen celebs heel erg van smaak. Robert Pattinson heeft bijvoorbeeld een enorme bankrekening, maar hij besloot in een huis te gaan wonen dat als een downgrade kan worden beschouwd…

Wat Johnny Depp betreft, de acteur is precies het tegenovergestelde, als hij eenmaal een heel dorp in St. Tropez heeft gekocht.

David Schwimmer is altijd erg privé geweest. Daarom zou het geen verrassing moeten zijn om te horen dat hij uit LA is gevlucht om een herenhuis in Manhattan te kopen. David wilde dat de verhuizing privé zou zijn, maar toen de bouw eenmaal begon, waren de lokale bevolking niet al te blij.

Laten we eens kijken naar wat er gebeurde.

David Schwimmer verliet zijn herenhuis in LA in 2011

In 2011 besloot David Schwimmer het leven in LA te verlaten en zijn prachtige landhuis te koop te zetten. Het prijskaartje was niet goedkoop, ter waarde van $ 10,7 miljoen. Het huis had geen gebrek aan ruimte, met meer dan 11.000 vierkante meter, samen met negen slaapkamers en zes badkamers. Vuil vermeldde enkele van de andere dure details met betrekking tot het huis.

"De binnenruimtes omvatten formele woon- en eetkamers, een bibliotheek met houten panelen, een stenen ommuurde ruimte en een nieuw geïnstalleerde ultramoderne filmzaal. Terwijl het huis grotendeels werd gerenoveerd toen meneer Schwimmer verwierf hij deed over de achtertuin, installeerde nieuwe verwarmings- en airconditioningsystemen en herstelde de ramen, deuren en hardhouten vloeren."

Na de verkoop had David Schwimmer andere plannen in gedachten en wilde hij LA volledig verlaten. Hij zou een blok in Chicago kopen en daarbij had hij zijn oog laten vallen op een herenhuis in Manhattan. Dit moet de buren in vervoering hebben gebracht, die niet naast Ross willen wonen! Toen echter eenmaal was vastgesteld dat David het huis kocht met bouwplannen in het achterhoofd, verzuurde de stemming in de buurt snel.

De buren van David Schwimmer waren niet blij met zijn bouwplannen

Hij deed de aankoop in 2010, toen hij zijn zinnen zette op een herenhuis in het oostelijke dorp van New York. Destijds kocht Schwimmer het pand voor $ 4,1 miljoen. Het huis was een herkenningspunt van het gebied en stond sinds 1852. Toen werd het lastig, omdat David van plan was het herenhuis af te breken.

Volgens Mirror viel dit niet goed bij anderen die in de buurt woonden. "Alle nieuwe mensen zijn tijdelijke yuppies. Als ik David Schwimmer op straat zie, zal ik hem zeker mijn twee cent geven!' zei Charlett Hobart, een gepensioneerde onafhankelijke aannemer die de afgelopen 37 jaar in het blok heeft gewoond, vertelde de New York Post. Mensen die hier al heel lang wonen, houden er niet van dat nieuwe mensen binnenkomen en oude gebouwen afbreken, ze uitgelegd."

Het plan voor Schwimmer was om het vijf verdiepingen tellende gebouw te vervangen door een herenhuis van zes verdiepingen met een lift en dakterras. In termen van grootte vóór de bouw, was het herenhuis 7.750 vierkante voet tot 9.000 vierkante voet - kleiner dan zijn huis in LA. Het lijkt erop dat David uiteindelijk een grotere ruimte wilde, ook al maakte dat de anderen boos.

Privacy is van het grootste belang voor David Schwimmer

Ondanks zijn enorme bekendheid, is privacy altijd de grootste factor geweest voor David Schwimmer en zijn familie. De ster onthulde in eerdere interviews dat het niet altijd gemakkelijk was om met roem om te gaan.

"Het was behoorlijk schokkend", zei Schwimmer. "Het verknoeide mijn relatie met andere mensen op een manier die, denk ik, jaren duurde voordat ik me eraan moest aanpassen en me er prettig bij voelde."

"Het effect van beroemdheden was absoluut het tegenovergestelde: het zorgde ervoor dat ik me onder een baseballpet wilde verstoppen en niet gezien wilde worden", zei hij. "Ik realiseerde me na een tijdje dat ik niet langer naar mensen aan het kijken was. Ik probeerde me te verstoppen."

Schwimmer zou verder verklappen dat een belangrijke reden hiervoor ook werd gezien het feit dat hij jarenlang dezelfde rol speelde. Hierdoor gingen fans ervan uit dat ze hem al kenden. "Er is minder een barrière met bijvoorbeeld een grote filmster," zei Schwimmer. "Je ziet ze in dit andere soort ruimte met veel andere mensen op een groot scherm, en je ziet dat hun rol voor het grootste deel in elke film verandert. Het zijn heel verschillende mensen in heel verschillende situaties, terwijl in onze show ben ik al 10 jaar dezelfde man. Je kunt erop vertrouwen dat ik op een bepaalde manier ben, en je kent me - of je denkt dat je me kent."

Gelukkig is Schwimmer tegenwoordig beter met de aandacht, hoewel hij het nog steeds stil wil houden, tenzij hij bouwplannen heeft om voor te zorgen…

Aanbevolen: