Hoe lang is Kevin Hart? (& 9 andere vragen over de komiek, beantwoord)

Inhoudsopgave:

Hoe lang is Kevin Hart? (& 9 andere vragen over de komiek, beantwoord)
Hoe lang is Kevin Hart? (& 9 andere vragen over de komiek, beantwoord)
Anonim

Kevin Hart staat al bijna twee decennia onder de publieke belangstelling. De acteur had een lange reis die begon met een bescheiden jeugd en eindigde met hem kraaide als de best betaalde komiek ter wereld, volgens Forbes. Hart is de ster van blockbuster-films en heeft een enorme fanbase, maar dat betekent niet dat de acteur wat hobbels in zijn persoonlijke leven had.

De komiek lijkt het beste leven te leiden dat geld zich kan veroorloven, en hij heeft er geen problemen mee om iedereen voor de gek te houden, inclusief zichzelf. Hier zijn enkele feiten die je moet weten over Kevin Hart.

10 Hoe lang is Kevin Hart?

Kevin Hart is erg klein en hij heeft maar 5'4 . De acteur heeft er geen problemen mee, en hij maakt altijd grappen over zijn lengte in zijn stand-up comedyshows, en een daarvan heette I Am A Little Grown Up Man. De acteur bracht zelfs een spel uit waarin hij zijn kleine gest alte belachelijk maakte, Little Jumpman.

Tijdens een interview met Oprah zei de acteur dat hij meer dan vertrouwen heeft als het om zijn gest alte gaat.

9 Kan hij opschieten met zijn ouders?

Zijn solo-moeder voedde Kevin Hart en zijn broers en zussen op, en het was niet gemakkelijk. Ze groeiden op in een onveilige buurt en zij was degene die haar kinderen van de straat hield. Zijn vader stond niet op de foto en hij had veel problemen met drugs en zat lange tijd in de gevangenis.

Het duurde even voordat ze een relatie hadden opgebouwd, maar ze lijken nu op goede voet te staan. "Ongeacht mijn opvoeding en de manier waarop ik ben opgevoed en hoe vaak hij in mijn leven was, hij is mijn vader… ik heb hoe dan ook een positieve kijk op het leven en ik ga van je houden omdat je mijn vader bent," de acteur vertelde Mensen.

8 Wat deed Kevin Hart voordat hij beroemd werd?

Vóór roem werkte Kevin Hart als schoenenverkoper, en dat was een beslissing die zijn carrière veranderde. Het was niet verwonderlijk dat hij de grappige man op het werk was en iedereen altijd aan het lachen maakte. Een collega overtuigde hem ervan dat hij grappig genoeg was om een presentatie te geven in een plaatselijke comedyclub.

"Ik ging naar huis, ik had een week voordat de volgende donderdag kwam dat ik ermee instemde om het te doen," zei Hart., "Ik liep weg met het gevoel dat als ik dit echt zou bestuderen en dit zou begrijpen, ik doe het." De avond was geen succes en zijn grappen waren niet goed, maar het verlichtte iets in zijn geest.

7 Hoe begon hij in comedy?

Nadat Kevin Hart voor het eerst op het podium had geproefd, begon hij aan zijn grappen te werken, en het was hem gelukt! De acteur won vele amateurkomediewedstrijden in New England en hij begon de aandacht van enkele professionals te trekken. Hij kreeg zijn eerste belangrijke rol in 2001, toen hij een terugkerend personage kreeg in Undeclared.

Daarna nam de carrière van Kevin Hart een hoge vlucht, en nu is hij de ster van blockbusters zoals Jumanji.

6 Wat is het vermogen van Kevin Hart?

Volgens We althy Gorilla heeft Kevin Hart een vermogen van 200 miljoen dollar. In 2019 stond hij bovenaan de Forbes-lijst van best betaalde comedians en verdiende hij $ 59 miljoen in slechts één jaar. Hoewel het grootste deel van zijn inkomen uit de filmindustrie komt, zal Hart nooit stoppen met het maken van stand-upcomedy's. "Er gaat nooit iets boven touren", vertelde Hart aan Forbes. "Het is een entiteit die ik bezit en beheer", voegde hij eraan toe, verwijzend naar zijn inkomstenstromen.

5 Bij welke schandalen was Kevin Hart betrokken?

Kevin Hart heeft veel schandalen in zijn carrière. In 2013 werd de acteur gearresteerd wegens dronken rijden en vorig jaar moest hij zich verontschuldigen voor enkele homofobe tweets die hij jaren geleden plaatste. Zijn grootste schandaal tot nu toe was echter toen zijn ontrouw openbaar werd en een video werd vrijgegeven waarin hij zijn zwangere vrouw bedroog. Ze vergaf hem, en het paar lijkt nu in orde te zijn, maar beiden spraken erover in verschillende interviews.

4 Wie is Chocolate Droppa?

Kevin Hart heeft ook een alter ego dat hij Chocolate Droppa noemt, die een album heeft uitgebracht na het tekenen van een contract bij Motown Records. De rapper heeft een mixtape genaamd What Now? De Mixtape. Droppa is ook een multitalent en zegt dat hij een geweldige bakker is en als model heeft gewerkt voordat hij muzikant werd.

Chocolate Droppa bracht zijn laatste nummers uit in 2018 en er is altijd een kans dat hij een comeback maakt.

3 Houdt hij van sporten?

Kevin Hart houdt van basketbal en hij is zelfs viervoudig MVP van de NBA All-Star Celebrity Game. Dat wil echter niet zeggen dat hij er goed in is. In 2016 coachte hij het Team USA, en hij probeerde het ook te spelen, maar het was niet genoeg om te winnen. Nou, je kunt niet overal goed in zijn, toch? Maar hij lijkt in ieder geval goed overweg te kunnen met verschillende NBA-spelers.

2 Hoe geeft hij Kevin Hart zijn geld uit?

Iedereen heeft iets wat ze willen kopen zodra ze genoeg geld hebben. Toen Kevin Hart zijn eerste salaris ontving (volgens berichten was het een betaling met een geslachtscijfer), en hij besteedde een deel ervan om zichzelf te trakteren op een horloge.

Het lijkt erop dat het niet genoeg voor hem was, en nu heeft Kevin Hart een waardevolle horlogecollectie die kan worden geschat op duizenden dollars. Hij zegt dat het een hobby is en dat hij er niet graag over praat als een verslaving.

1 Hoe helpt hij Kevin Hart zijn vrienden?

Iedereen heeft motivatie nodig bij het afvallen, en Kevin Hart is een vriend die we graag zouden willen hebben. Ooit was hij bereid een vriend $ 25k te geven als hij zou afvallen. "Hij woog ongeveer 300 pond, en het beïnvloedde zijn slaap", vertelde Hart aan de interviewer. "Dus ik wedde hem $ 25.000 dat hij geen 60 pond kon verliezen", zei de acteur. Dat is de motivatie die iedereen graag zou willen hebben!

Aanbevolen: