Insidee van Kate Moss' schandalige relatie met ex-paar, Jude Law en Sadie Frost

Inhoudsopgave:

Insidee van Kate Moss' schandalige relatie met ex-paar, Jude Law en Sadie Frost
Insidee van Kate Moss' schandalige relatie met ex-paar, Jude Law en Sadie Frost
Anonim

Jude Law en Sadie Frost waren een controversieel koppel uit de jaren 90. Ze ontmoetten elkaar in 1992 op de set van Shopping. Het was het filmdebuut van de Alfie-ster. Hij was 19, terwijl zij 25 was en getrouwd met Spandau Ballet's achtergrondzanger, Gary Kemp. De twee groeiden naar elkaar toe terwijl ze samenwerkten. Frost had het gevoel dat ze "de rest van mijn leven" zou doorbrengen met de jongere acteur. De actrice verliet uiteindelijk haar huwelijk van negen jaar voor hem.

"De kracht van de liefde die ik voelde voor Jude en zijn intense ambitie gaven me het gevoel dat ik de controle kwijt was", schreef ze in haar autobiografie uit 2010, Crazy Days. Ze werden het centrum van "Primrose Hill set", een in het VK gevestigde cirkel die bekend staat om zijn hedonistische levensstijl. Toen Law's carrière van de grond kwam, merkte Frost dat ze 'laag en verloren' was. Het werd nog erger toen ze in 1996 hun zoon Rafferty, 24 kregen. De Dracula-ster worstelde met postnatale depressie. Ondertussen was de acteur van Sherlock Holmes veel weg voor zijn werk.

Hoe ze Kate Moss ontmoetten

Op een gegeven moment werd Frost opgenomen in het ziekenhuis nadat ze zichzelf had gesneden. Ze was die dag net thuisgekomen nadat ze de hele nacht had gefeest. "Ik zag hoe mijn hand langzaam een schaar oppakte. Het was alsof ik lager in de stoel werd gezogen en de schaar leek naar mijn arm te worden getrokken", herinnert ze zich. "Het leek alsof ik mezelf had gesneden. Het bloed droop langs mijn arm. Er was geen gevoel van paniek in mij - ik voelde me gewoon leeg."

De actrice werd behandeld met medicijnen. Het jaar daarop stapten zij en haar man in het huwelijksbootje, waarmee ze het publiek bewees dat ze nog steeds even goed waren als voorheen. Ze hadden een eenvoudige bruiloft op een binnenschip in Little Venice in Londen. Frost droeg geen schoenen of make-up. Maar ze was gekleed in Kate Moss' 21e verjaardagsoutfit ontworpen door John Galliano. Het model maakte deel uit van de Primrose Hill-groep. Ze ontmoette het stel na het uiteenvallen van Johnny Depp in 1998.

Volgens Maureen Callahan's boek uit 2014, Champagne Supernovas, had Frost een seksuele affaire met Moss. Toen de actrice tegen Law zei, "werd hij er opgewonden van; de drie raakten verstrikt." Een van hun vrienden vertelde Callahan dat Frost verliefd begon te worden op de heroïne-chique postergirl. "Ze vierden allemaal samen, sliepen samen. Het was een heel zielloos leven dat ze leidden", zeiden ze. Frost heeft er niets over geschreven in haar boek. Maar ze bevestigde dat de eindeloze feesten ertoe leidden dat ze zich afsplitste van Law.

Wat echt hun splitsing veroorzaakte

"Hoe meer vraag Jude professioneel was, hoe meer een dramakoningin ik werd", zei de Waiting for Anya-ster. "Toen hij volwassen werd tot een man, begon ik me meer als een kind te gedragen. We leefden op het scherpst van de snede, maar dankzij Rafferty hebben we het laten werken.' Ze begon ook openhartig over het omgaan met problemen met het zelfvertrouwen toen ze regelmatig grote Hollywood-feesten begonnen te bezoeken. 'Hoe meer ik me zorgen maakte over mijn toestand, hoe meer Ik raakte geobsedeerd door mezelf en hoe minder aandacht ik aan Jude gaf, "zei ze.

Frost vervolgde: "Jude was in voor veel meer rollen en ik voelde me nog steeds down, worstelde om de relatie bij elkaar te houden, voelde me bedreigd." Feesten werd haar coping-mechanisme. Toen werd hun jongste zoon Rudy, 18, geboren in 2002, twee jaar na de geboorte van hun dochter Iris, 20 - de peetdochter van Kate Moss. Frost keerde terug naar een depressie. Een van haar goede vrienden raadde haar aan om hulp te zoeken. In plaats daarvan stond ze erop om naar Thailand te vliegen voor een gezinsvakantie. Law was net gefotografeerd met een andere vrouw op een feestje.

Frost wist dat het huwelijk op het punt stond te eindigen. "Jude en ik vlogen apart naar Thailand. Ik wist meteen dat er iets mis was", zei ze."Ik wist dat het voorbij was, aan de manier waarop hij naar me keek. Ik was te licht, depressief en bang." Toen ze naar Los Angeles gingen voor de Golden Globe Awards, vroeg de actrice aan Law: "Hou je van me?" De vakantiester zei geen woord. Daarop volgde een serieuze woordenwisseling. "We hadden ruzie, een paar glazen waren gebroken… Ik ben zelfdestructief geweest, vooral toen ik een postnatale depressie had", onthulde de actrice.

Hoe het allemaal eindigde

Diezelfde nacht overtuigde haar Amerikaanse agent haar om hulp te zoeken. Maar Frost ontsnapte midden in haar mentale beoordeling. Ze kreeg een sanctie van 28 dagen. "De psychiatrische afdeling was zo slecht als ik me had voorgesteld: plastic lakens op het bed en tralies voor de ramen," zei ze. "Het was voor mij en het personeel duidelijk dat dit niet de beste plek voor mij was. Gelukkig mocht een vriend me een week later naar zijn huis brengen." Zeven maanden later, in augustus 2003, vroeg ze om echtscheiding.

Frost, 56, blijft goede vrienden met zowel haar ex-man als Moss, 47. De 18-jarige dochter van het model, Lila Grace, is goed bevriend met de dochter van het voormalige koppel. De tieners treden zelfs in de voetsporen van hun beroemde moeders. Lila's vader is Dazed and Confused editor, Jefferson Hack. Law, 48, werd oorspronkelijk gekozen als haar peetvader, maar toen hij scheidde van Frost, werd de rol gegeven aan Bobby Gillespie, die vooral bekend is als de frontman van de alternatieve rockband, Primal Scream.

Aanbevolen: