Andrew Garfield onthult een van zijn meest angstaanjagende ervaringen op de set

Inhoudsopgave:

Andrew Garfield onthult een van zijn meest angstaanjagende ervaringen op de set
Andrew Garfield onthult een van zijn meest angstaanjagende ervaringen op de set
Anonim

Andrew Garfield heeft zijn fans en collega's versteld doen staan met zijn optreden in de muzikale biopic 'Tick, Tick… Boom!' waar hij pronkt met zijn muzikale talent.

Geleid door Lin-Manuel Miranda in zijn regiedebuut, neemt Garfield de rol aan van toneelschrijver Jonathan Larson, die beroemde musicals schreef zoals 'Rent' en 'Tick, Tick… Boom!'. De film is een bewerking van de laatstgenoemde musical, en met in de hoofdrollen Robin de Jesús, Alexandra Shipp, Joshua Henry, Judith Light en Vanessa Hudgens.

De film kreeg over het algemeen positieve recensies en kreeg vooral lof voor Miranda's regie en Garfields beurt, waarin hij een aantal serieuze zangvaardigheden liet zien. 'The Amazing Spider-Man'-acteur zei echter dat de ervaring "angstaanjagend" was.

Andrew Garfield bespreekt live zingen in 'Tick, Tick… Boom!'

In een rondetafelgesprek met collega-acteurs Jared Leto, Benedict Cumberbatch, Javier Bardem, Peter Dinklage en Oscar Isaac voor 'The Los Angeles Times', beschreef de Engelse acteur het zangproces voor de musical.

'Game of Thrones'-ster Dinklage leidde tot het gesprek over het onderwerp door Garfield te vertellen hoeveel hij van de musical had genoten.

"Omdat het de twee jongens zijn hier die musicals deden, is het een vreemd en zeer uniek proces wanneer je plotseling een nummer in een film begint te zingen. Heb je het live gezongen? Heb je het vooraf opgenomen? Ik zou nooit eerder gedaan. Plots wordt de realiteit opgeschort en zing je een lied, "zei Dinklage.

Garfield antwoordde op zijn beurt dat live zingen een van de meest angstaanjagende ervaringen was die hij ooit op een filmset heeft gehad.

"Een deel ervan was live. Een deel ervan was vooraf opgenomen en er waren een paar nummers waarvan we zeker wilden weten dat we ze live zouden krijgen, omdat ze geïmproviseerd waren of ze moesten worden gevonden", zei hij.

"En dat was verdomd angstaanjagend en ontmoedigend, maar uiteindelijk de meest bevredigende," voegde hij eraan toe.

Garfield Sai Lin-Manuel Miranda gooide een schoen naar hem de eerste keer dat hij zong

Maar 'Tik, Tik… Boem!' gaf de acteur ook enkele herinneringen om voor altijd te koesteren, zoals acteren in een dinerscène waar alle vaste gasten Broadway-legendes blijken te zijn, waaronder Bernadette Peters en Joel Gray.

"Dat was surrealistisch," zei Garfield.

"Ik had de stem van Bernadette in mijn verbeelding en anderhalf jaar daarvoor in mijn lichaam. En dan probeer ik haar plotseling te eren terwijl de camera's draaien. Het zijn die momenten waarop je gaat, 'Hoe is dit mijn leven?'" zei hij.

Hij voegde eraan toe: "Met Lin-Manuel Miranda … is het zijn eerste film die hij ooit heeft geregisseerd. Er is een zelfvertrouwen dat hij heeft, dat zo verbluffend aanstekelijk en mooi is. Ik had nog nooit eerder gezongen. En Ik herinner me de eerste keer dat ik voor hem zong, hij gooide een schoen naar me … op een leuke manier."

Aanbevolen: