Willie Nelson, Sarah Michelle Gellar en 8 andere beroemdheden die zwarte gordels zijn in vechtsporten

Inhoudsopgave:

Willie Nelson, Sarah Michelle Gellar en 8 andere beroemdheden die zwarte gordels zijn in vechtsporten
Willie Nelson, Sarah Michelle Gellar en 8 andere beroemdheden die zwarte gordels zijn in vechtsporten
Anonim

Nieuwsflits: sommige van je favoriete celebs kunnen je waarschijnlijk in een gevecht verpesten. Dat is wat we hebben geleerd tijdens het zoeken naar welke celebs zwarte gordels hebben in verschillende vormen van vechtsporten, en hoewel sommige voor de hand liggend lijken (ahem, Chuck Norris), zijn andere een totale blindside.

Het is logisch als je erover nadenkt. De vechtsporten vereisen een ander soort meditatieve focus en fysieke bekwaamheid dan sommige andere, meer populaire teamsporten, dus het is geen wonder dat veel van de beoefenaars ervan creatieve types zijn en mensen die hard hebben gewerkt op andere gebieden van hun leven, wat leidt tot lange en productieve carrières op het scherm en in de schijnwerpers. De vechtsporten zijn een geweldige manier om actief en fysiek en mentaal sterk te blijven. Slechts een waarschuwing: sommige hiervan kunnen u een beetje lui maken. Als de bijna niet-Agenerische Willie Nelson een zwarte band heeft en de slanke actrice Sarah Michelle Gellar ook, waar wacht je dan nog op? Hier zijn 10 beroemdheden die zwarte banden hebben in vechtsporten.

10 Willie Nelson

Willie Nelson wordt 89 jaar oud en hij heeft niet één maar twee zwarte gordels - wat is je excuus? Hij heeft een 5e-graads zwarte band in de Koreaanse krijgskunst Gongkwon Yusul, hoewel dit soms ten onrechte wordt gerapporteerd als Tae Kwon Do. De verwarring is begrijpelijk; hij heeft ook een zwarte band in Tae Kwon Do, een 2e graad zwarte band.

9 Sarah Michelle Gellar

Leren dat Sarah Michelle Gellar een zwarte band heeft in Tae Kwon Do maakt het een stuk begrijpelijker waarom ze een slot was voor Buffy in Buffy the Vampire Slayer: de actrice heeft een zwarte band in Tae Kwon Do en heeft ook uitgebreide ervaring in kickboksen, straatvechten, boksen en gymnastiek. Dankzij haar training deed ze veel van haar eigen stunts in de show.

8 Bear Grylls

Britse avonturier Bear Grylls, vooral bekend van zijn populaire tv-show Man vs. Wild en alle daaropvolgende spin-offs, is een echte manusje van alles als het gaat om overleven. Hij werd beroemd door zijn flitsende survivalstunts, waaronder 's werelds langste indoor vrije val en het hoogste openluchtdinerfeest op de top van het Himalaya-gebergte. Hij is een gecertificeerde zwarte band in karate. Naast het feit dat hij een gevorderde militaire bergleider en een skileraar is, is zijn zwarte karateband een van zijn favoriete certificeringen.

7 Elvis Presley

De King of Rock and Roll zijn was niet goed genoeg voor Elvis - hij moest ook een 7e-graads zwarte band in karate zijn! Hij werd in 1973 onderscheiden door Meester Rhee, de Zuid-Koreaanse meester die vandaag de dag nog steeds de titel "Wereldmeester" draagt. Elvis Presley diende eigenlijk onder Meester Rhee als instructeur.

6 Wesley Snipes

Acteur Wesley Snipes traint al sinds zijn 12e in karate en heeft een 5e-graads zwarte band in de krijgskunstvorm. Hij is nog een van onze dubbele zwarte gordels, die ook een 2e graads zwarte band heeft in Hapkido, een hybride Koreaanse krijgskunst. Hoewel hij in deze gebieden geen zwarte band heeft, heeft hij ook Braziliaans Jiu-Jitsu, Capoeira en Kung Fu bestudeerd, waarmee hij zijn vaardigheden in de ring van welke aard dan ook heeft afgerond.

5 Guy Ritchie

Madonna's ex-man - oh ja, en hij is ook een filmmaker, niet alleen de ex van Madonna - kreeg in 2015 zijn zwarte band in Jiu-Jitsu na jarenlange training. Hij begon zijn opleiding in Engeland en was zeven jaar lang een bruine band voordat hij uiteindelijk de status van zwarte band bereikte. Hij was zo serieus met zijn training dat hij zelfs een zelfgemaakte mat had waar hij 'uren over zou kunnen rondrollen'.

4 Steven Seagal

Acteur Steven Seagal diende eerst als instructeur in de krijgskunst van aikido in Japan, waar hij begin jaren zeventig woonde. Toen hij in 1974 naar Los Angeles verhuisde, waar vaak wordt gezegd dat hij de eerste niet-Aziatische persoon was die een dojo opende en aikido onderwees op de school die de familie van zijn toenmalige vrouw bezat.

3 Chuck Norris

Een deel van wat Chuck Norris zo intimiderend maakt, zijn zijn vele vechtsportvaardigheden. Hij heeft niet één, niet twee, maar meerdere zwarte banden. Deze eer heeft hij behaald in de kunstvormen Tang Soo Do, Braziliaans Jiu-Jitsu en judo. Hij heeft zelfs een 10e Dan, of graad (de hoogste Dan die je kunt hebben) zwarte band in Chun Kuk Do, een vechtsportdiscipline die hij zelf heeft opgericht.

2 Ed O'Neill

Dat klopt, Al Bundy van Married… with Children heeft een zwarte band! Voor de jongere mensen: Jay Pritchett van Modern Family. Hij beschouwt deze rollen niet eens als de grootste prestatie van zijn leven. Nee, die titel behoort tot zijn zwarte band in Jiu-Jitsu - hoewel hij verduidelijkt dat hij bedoelt dat dit zijn grootste prestatie is "afgezien van [zijn] kinderen."

1 Joe Rogan

De voormalige Fear Factor-host en controversiële podcast-host Joe Rogan heeft zwarte banden in zowel Taekwondo als Jiu-Jitsu, een resultaat van jarenlange toewijding aan de vechtsporten. Hij begon te trainen toen hij slechts 13 jaar oud was als een manier om vertrouwen op te bouwen tijdens zijn tienerjaren en klom snel door de rangen, waarbij hij vanaf dat moment bij de vechtsporten bleef als een hobby en achtervolging.

Aanbevolen: