Is 'Sonny With A Chance' geëindigd vanwege Demi Lovato?

Inhoudsopgave:

Is 'Sonny With A Chance' geëindigd vanwege Demi Lovato?
Is 'Sonny With A Chance' geëindigd vanwege Demi Lovato?
Anonim

Demi Lovato heeft veel meegemaakt, zelfs vóór haar Disney-dagen. En terwijl ze onlangs vertelde over haar strijd als tiener in Hollywood, proberen fans dat te verzoenen met de tijdlijn van haar hitshow 'Sonny with a Chance'.

Fans staan natuurlijk sympathiek tegenover Demi's ervaringen. Maar ze vragen zich ook af of het feit dat 'Sonny with a Chance' eindigde tijdens haar persoonlijke problemen betekende dat het direct haar schuld was dat de Disney-show failliet ging.

Per slot van rekening lijkt er altijd wat controverse of drama te zijn waar het Demi betreft, tenminste sinds ze Disney heeft verlaten. Maar begon het drama daar?

Waarom verliet Demi Lovato 'Sonny With A Chance'?

De meeste fans weten al - omdat Demi het publiekelijk heeft gedeeld - dat de ster 'Sonny with a Chance' heeft verlaten vanwege persoonlijke uitdagingen. Tussen haar worsteling met een eetstoornis en andere geestelijke gezondheidsproblemen, koos Demi ervoor om een behandeling te zoeken in plaats van in de tv-serie te blijven hangen.

Het was een slimme beslissing, en een die Disney volledig steunde, bevestigde Hollywood Life. In feite hield het netwerk Demi blijkbaar vast bij hun muzieklabel en juichte haar beslissing toe om zichzelf niet te 'overladen' met muziek en acteren na het herstel.

Is 'Sonny With A Chance' geëindigd vanwege Demi Lovato?

Hoewel Demi de serie na twee seizoenen verliet, ging de rest van de cast verder zonder haar. Dus hoewel de show niet per se eindigde vanwege Lovato's persoonlijke uitdagingen, veranderde het zeker voor zijn derde en laatste seizoen.

In plaats van 'Sonny with a Chance' als titel te houden, herformuleerde Disney de serie in 'So Random!' sinds Sonny was vertrokken. in plaats van. Het behield dezelfde cast, inclusief Demi's vriend op het scherm, maar verdween na één seizoen.

Dus hoewel fans Demi niet kunnen verwijten dat ze de show heeft verlaten - en ze steunen haar van harte bij het krijgen van de hulp die ze nodig had - is het duidelijk dat de serie niet op zichzelf zou kunnen staan zonder de voormalige hoofdrolspeler.

Hoewel Demi destijds niet waanzinnig beroemd was, zat haar carrière in de lift; haar volgende opmerkelijke publieke optreden was verrassend genoeg als coach in 'The Voice'. Ze gleed bijna naadloos naar de andere kant van Hollywood, waarbij ze haar acteerwerk deed aftreden ten gunste van het uitbrengen van megahits, en het werkte helemaal voor haar.

Nu heeft Demi een enorm platform, niet alleen voor haar muziek, maar ook voor een kruistocht ter ondersteuning van geestelijke gezondheid, sociale rechtvaardigheid en meer. 102 miljoen volgers is waarschijnlijk niet wat "Sonny" destijds verwachtte, maar dat is waar Lovato zichzelf mee droeg na haar tijd bij Disney.

En wie weet, misschien komt ze eerder vroeger dan later terug op tv.

Aanbevolen: