Wie was Lauren Risley voordat ze haar HGTV-serie 'Call The Closer' landde?

Inhoudsopgave:

Wie was Lauren Risley voordat ze haar HGTV-serie 'Call The Closer' landde?
Wie was Lauren Risley voordat ze haar HGTV-serie 'Call The Closer' landde?
Anonim

Home & Garden Television, beter bekend als HGTV, zal fans versteld doen staan met weer een nieuwe vastgoed- en renovatieshow waarmee fans de hostingmagie van Lauren Risley kunnen ervaren. Het eerste seizoen van Call The Closer, dat in november in première gaat, bevat 8 afleveringen waarin kijkers Risley zullen zien in het vermoeiende proces van het helpen van huizenkopers uit St. Louis bij het verwerven van hun droomhuis.

Tijdens dit proces werkt Risley constant aan het verwijderen van obstakels die zich voordoen en om een manier te vinden om deze uitdagingen te omzeilen. Met haar vertrouwde team begeleidt Risley huiseigenaren door de fasen die komen kijken bij het verbouwen, renoveren of verwerven van een nieuw pand. Dit bereikt ze door de tijd te nemen om te begrijpen wat ze precies zoeken in een huis. Maar hoewel er veel verrassende geheimen zijn achter Call the Closer en vele andere HGTV-shows, is er nu een toenemende interesse in Risley zelf. Wie is zij? Hoe zag haar leven eruit voor de show? Lees verder om erachter te komen.

10 Ze was een hondenmoeder

Risley staat op het punt om toe te treden tot de lange lijst van beroemdheden die hondenliefhebbers zijn voor het leven. De vastgoedgoeroe is een trotse moeder van een hond genaamd Gus en het is echt niet te zeggen hoeveel Risley van de schattige pup houdt. Haar Instagram-pagina staat vol met afbeeldingen van Gus en laten we zeggen dat we ook een beetje geobsedeerd zijn. In een bericht van 22 oktober deelde Risley een foto van Gus op haar gazon, vergezeld van een bijschrift:

“Meet Gus: De echte ster van Call the Closer. Hij houdt van korte wandelingen, met een bal spelen, eten van welke aard dan ook, terrashoppen op een mooie dag, buikwrijven en alle aandacht te allen tijde!

9 Lauren lanceerde en bezit nog steeds een vastgoedbedrijf

Before Call the Closer lanceerde Lauren haar eigen vastgoedbedrijf, Lauren Risley Re alty, waar ze vastgoeddiensten aanbiedt aan klanten in St. Louis. Naast het verkopen van huizen, biedt het vastgoedbedrijf ook renovatiediensten aan klanten die van hun huis het perfecte droomhuis willen maken.

8 Een plantenliefhebber

Honden zijn blijkbaar niet het enige waar Lauren van houdt. Ook de vastgoedgoeroe heeft iets met planten. Lauren ging in oktober naar Instagram en onthulde dat ze de kunstmatige planten in haar huis aan het verwisselen was voor natuurlijke planten. "Ik ben doodsbang en opgewonden tegelijk: wens me succes", schreef ze in de post.

7 Ze behaalde een bedrijfsdiploma op de universiteit

Na haar middelbare schoolopleiding aan de Francis Howell Central High School ging Lauren naar de universiteit waar ze haar eerste graad in bedrijfskunde behaalde. Het was terwijl ze op de universiteit zat dat een vriend van Risley's oudere zus haar voor het eerst inhuurde om te helpen met zijn renovatiewerkzaamheden. Ze leerde dingen als het plaatsen van tegels en vele andere eenvoudige renovatiewerkzaamheden. Tegenwoordig past Risley die vaardigheden toe terwijl ze kopers helpt om van hun nieuwe huis te houden.

6 Ze werkte als financieel adviseur

Lauren werkt nu misschien in de vastgoedsector, maar ze heeft schijnbaar een geschiedenis op een ander gebied - financiën. Volgens haar inmiddels gedeactiveerde LinkedIn-profiel werkte Risley als financieel adviseur bij NorthWestern Mutual, een financiële dienstverlener. Ze vervulde deze functie gedurende 5 jaar tussen 2007 en 2012.

5 Lauren was ooit een senior manager

Na het verlaten van NorthWestern Mutual ging Lauren werken bij Douglas Group Inc., een particuliere investeringsmaatschappij die is opgericht om bedrijfseigenaren te vertegenwoordigen bij de aan- en verkoop van bedrijven. Risley was tussen 2012 en 2015 3 jaar bij het bedrijf.

4 Ze begon te werken als eigenaar-exploitant van Lamari Holdings in 2015

Nogmaals, na haar vertrek uit Douglas Group Inc., begon Risley in een ander bedrijf en in weer een andere functie te werken. In 2015 begon ze als eigenaar-exploitant bij Lamari Holdings, LLC., een bedrijf dat zich bezighoudt met het kopen en renoveren van vervallen huizen in de omgeving van St. Louis City. Gezien haar interesse in vastgoed is het geen verrassing dat Lauren hier werkte. Het is echter onduidelijk of ze deze functie nog steeds bekleedt.

3 Lauren werkte ook bij een vastgoedbedrijf

Naast het werken bij Lamari Holdings, LLC, begon Lauren ook te werken als makelaar bij Keller Williams Re alty, een van de grootste onroerendgoedbedrijven in de Verenigde Staten. Net als Lamari is het onduidelijk of Risley hier nog steeds werkt of niet, aangezien ze nu haar eigen vastgoedbedrijf heeft.

2 Risley is altijd al gepassioneerd geweest door liefdadigheid

Hoewel ze het ongetwijfeld ongelooflijk goed heeft gedaan als makelaar, heeft Lauren nog een andere passie-reddende dieren, vooral honden. Naast het helpen van mensen bij het vinden van hun droomhuis, helpt Risley's makelaardij ook reddingshonden bij het vinden van nieuwe huizen en gezinnen.

Net zoals ze huizen op de lijst op hun sociale media plaatsen, plaatst Lauren Risley Re alty ook foto's van honden die op zoek zijn naar hun eeuwige thuis. Meer recentelijk deelde Lauren een Instagram-bericht met uitleg over het Dogs For Our Brave-initiatief, een liefdadigheidsstichting die zich richt op het verstrekken van professioneel opgeleide honden aan veteranen die lijden aan slopende verwondingen of ziektes. Indrukwekkend toch? Wie weet sluit Lauren zich uiteindelijk aan bij de beroemdheden die hun eigen goede doelen hebben.

1 Haar leven staat op het punt voor altijd te veranderen

Hoe anders het vroeger was, kunnen we ons alleen maar voorstellen hoeveel het leven van Lauren op het punt staat te veranderen. Nu Call the Closer in première is gegaan, staat ze op het punt om in de schijnwerpers te worden gezet. Wat ooit haar normale normale leven was, staat op het punt voorgoed een wending te nemen en daarvoor zijn we hier!

Aanbevolen: