Hoeveel is HGTV Star Mina Starsiak Hawk waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is HGTV Star Mina Starsiak Hawk waard?
Hoeveel is HGTV Star Mina Starsiak Hawk waard?
Anonim

Als we naar populaire kanalen op het kleine scherm kijken, is HGTV er een die regelmatig nieuwe fans binnenha alt. Dankzij shows als Property Brothers, Flip or Flop en House Hunters, heeft het netwerk kunnen gedijen terwijl het plaats maakte voor grote televisiesterren die de mainstream binnenkwamen.

Mina Starsiak Hawk is een HGTV-ster die de afgelopen jaren furore heeft gemaakt, en dit is te danken aan het werk dat ze heeft gedaan voor haar eigen show, evenals aan wat crossover-werk waaraan ze heeft deelgenomen. Starsiak heeft het financieel goed voor zichzelf gedaan en fans zijn in dit stadium van haar reis nieuwsgierig geworden naar haar totale vermogen.

Laten we HGTV-ster Mina Starsiak Hawk eens nader bekijken en zien hoeveel ze waard is.

HGTV is de thuisbasis van vele sterren

HGTV is al jaren een steunpilaar op televisie en het netwerk heeft uitstekend werk geleverd met het groen licht geven van shows die een groot publiek kunnen aanslaan. Hoewel deze shows een soortgelijk gevoel kunnen hebben, brengen ze allemaal iets unieks op tafel, waardoor ze allemaal een publiek hebben om voor te zorgen.

Het is niet eenvoudig om een show op HGTV te landen, maar zodra een team een pilot in de maak heeft, hebben ze nu de kans om iets te doen dat maar weinig anderen kunnen. Nee, niet elke show gaat van de grond en wordt een enorme hit, maar degenen die wel de deur openen voor andere lucratieve kansen in meerdere arena's.

In de afgelopen jaren is Mina Starsiak Hawk een populaire naam op het kleine scherm geworden dankzij haar werk op HGTV, en sinds ze haar debuut maakte op het netwerk, zet ze stappen en doet ze alles wat in haar macht ligt om een hoop rijkdom vergaren.

Mina Starsiak Hawk-sterren op 'Good Bones'

In 2016 maakte Good Bones zijn debuut op het kleine scherm, en daarin speelden Mina en haar moeder, Karen, prachtig huiswerk. Het duo had ervaring voordat ze hun eigen show landden, en ze hebben geweldig werk gemaakt voor het publiek om hun ogen op te richten tijdens hun tijd op televisie.

Tot nu toe is de serie al 6 seizoenen en in totaal 70 afleveringen uitgezonden, wat heeft aangetoond dat het doorzettingsvermogen heeft en dat fans houden van wat de show op tafel brengt. Voor het meest recente seizoen van de show heeft Mina zonder haar moeder aan haar zijde gewerkt aan de show, wat heeft geleid tot een aantal belangrijke veranderingen.

Toen ze hierover sprak, zei Mina: "Ik bedoel, het is een tweesnijdend zwaard in beide richtingen. Ik denk dat het voor ons aan het einde een beetje stressvol werd, omdat we ons op zulke verschillende plaatsen in ons leven bevinden, en ik heb zoiets van: 'Oké. Laten we gaan. Ik bouw een imperium op.' En ze zei: 'Nou ja, laten we het rustiger aan doen, meisje. Je gaat te snel. Je doet te veel.'"

"Dus, hoewel het zeker een overgang is geweest, denk ik dat het ons waarschijnlijk allebei op comfortabelere plaatsen heeft gebracht waar we willen zijn. Dus, ze heeft het gevoel dat ze tijd heeft. Haar man is al een paar jaar met pensioen, en dat was een beetje een aantrekkingskracht op haar om meer in de buurt te willen zijn. Dus ze gaat dat doen en gaat reizen, en ik probeer een imperium op te bouwen, "vervolgde ze.

Dankzij haar onvermoeibare werk door de jaren heen heeft Mina een munt gemaakt.

Ze is momenteel $ 2 miljoen waard

Dus, hoeveel is Mina Stasiak Hawk momenteel waard? Volgens Distractify heeft de televisiepresentator een nettowaarde van $ 2 miljoen, wat ronduit indrukwekkend is.

Bij het rapporteren over haar vermogen merkte Distractify op: "Voor elke aflevering van Good Bones verdient Mina naar verluidt tussen $ 10.000 en $ 20.000, volgens Gossip Gist. Ze heeft echter ook andere optredens op HGTV. De moeder van twee was te zien in de volgende serie: Rock the Block, Battle on the Beach en A Very Brady Renovation."

De site schreef ook: "Om nog maar te zwijgen van het feit dat Mina in 2020 een winkel met haar moeder in Indianapolis opende, Two Chicks District Co. genaamd. Geïnspireerd door hun bedrijf verkoopt de winkel woondecoratie en meubels geïnspireerd door de dames' kenmerkende stijl." Dit is een indrukwekkend begin voor Starsiak, en het is duidelijk dat ze het een en ander weet over geld verdienen.

Na verloop van tijd zal het interessant zijn om te zien hoe ze haar imperium opbouwt en hoeveel geld ze kan binnenhalen. Misschien zal ze net als andere HGTV-sterren zijn en zullen er meerdere shows op het netwerk worden uitgezonden.

Aanbevolen: