Is Scarlett Johansson de rijkste vrouw in het MCU?

Inhoudsopgave:

Is Scarlett Johansson de rijkste vrouw in het MCU?
Is Scarlett Johansson de rijkste vrouw in het MCU?
Anonim

The Marvel Cinematic Universe is een geliefde filmfranchise sinds de debuutfilm Iron Man in 2008. Naarmate de jaren verstreken en er meer films werden toegevoegd aan de "fasen" van release, groeide de MCU snel uit tot een van de topfranchises in de filmindustrie met kassatotalen van over de hele wereld die volgens Statista een omzet van 22,93 miljard Amerikaanse dollars opleveren.

Tijdens elke fase van Marvel-filmreleases hebben we kennis gemaakt met een overvloed aan nieuwe helden; Het lijkt erop dat elke Avengers-film een paar nieuwe gezichten heeft toegevoegd die snel geliefde personages worden. Met zoveel nieuwe vrouwelijke personages toegevoegd aan dit filmische universum, vragen veel mensen zich af wie de dikste portemonnee heeft. Van alle vrouwelijke helden in het Marvel Cinematic Universe, welke is de rijkste?

9 Pom Klementieff (Mantis) - $4 miljoen nettowaarde

Pom is vooral bekend door haar optredens in de MCU als "Mantis", die voor het eerst werd geïntroduceerd in Guardians of the Galaxy: Vol. 2. Sindsdien heeft ze haar rol in drie MCU-films overgenomen en zal ze verschijnen in Thor: Love and Thunder en Guardians of the Galaxy: Vol. 3. Als getalenteerde actrice heeft ze natuurlijk rollen in andere films geboekt, maar Marvel hielp haar vermogen te verhogen tot $ 4 miljoen.

8 Letitia Wright (Shuri) - $4 miljoen nettowaarde

Letitia speelde en speelde bijrollen in tal van films voor (en daarna) en bracht "Shuri" tot leven in Black Panther. Haar debuut in het Marvel Cinematic Universe maakte de weg vrij voor ons om haar weer te zien in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame, samen met de hoofdrol in de nog te verschijnen Black Panther: Wakanda Forever, gemaakt ter ere van haar geliefde broer Chadwick Boseman op het scherm. Deze films brachten haar vermogen op $ 4 miljoen.

7 Tessa Thompson (Valkyrie) - $4 miljoen nettowaarde

Thompson won de harten van MCU-fans toen ze verscheen in Thor: Ragnarok en zal haar personage gelukkig opnieuw opnemen in Thor: Love and Thunder. Naast acteren naast "Thor" in drie MCU-films, speelde Tessa ook mee in Men in Black: International naast Chris Hemsworth. Met een lange lijst van credits op haar filmografie, is het een beetje een verrassing dat haar nettowaarde ook slechts $ 4 miljoen bedraagt.

6 Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) - $ 11 miljoen nettowaarde

Scarlet Witch is verschenen in vijf Marvel-films en speelde in WandaVision, een populaire Disney+ show. Elizabeth maakte naam buiten haar beroemde tweelingzussen (Mary Kate en Ashley wie?)Haar vermogen is tot $ 11 miljoen dankzij de films met grote namen waarin ze is gegoten.

5 Evangeline Lilly (Hope Van Dyne) - $15 miljoen nettowaarde

Lilly trad in 2015 toe tot de Marvel-familie nadat ze was gecast als "Hope Van Dyne" in Ant-Man. Ze speelde in Ant-Man and the Wasp, de twee meest recente Avengers-films, en zal in 2023 naast Paul Rudd in Ant-Man and the Wasp: Quantumania centraal staan. Ze heeft ervaring met het werken in franchises van grote namen. gegoten in twee van The Hobbit-films. Het hebben van deze films op haar cv hielp haar vermogen te verhogen tot $ 15 miljoen.

4 Brie Larson (Captain Marvel) - $ 25 miljoen nettowaarde

Captain Marvel is een van de nieuwste helden die zich bij de Avengers voegt en heeft slechts in drie MCU-films gespeeld, exclusief een cameo in Shang-Chi en de Legend of the Ten Rings. Larson heeft echter in verschillende films buiten de franchise gespeeld, waarvan sommige met haar Marvel-collega's (Unicorn Store en Just Mercy). Of het nu komt door de felheid van haar rol als superheld of omdat mensen geen genoeg van Brie kunnen krijgen, haar nettowaarde bedraagt $ 25 miljoen.

3 Zoe Saldana (Gamora) - $35 miljoen nettowaarde

Saldana heeft tot nu toe in vier Marvel-films gespeeld en is net als Evangeline Lilly niet nieuw in de wereld van hooggeplaatste filmuniversums. Voordat ze zich aanmeldde bij de MCU, speelde ze in Avatar in 2009 en zal ze in de komende Avatar-films spelen (die in 2022 en 2026 worden uitgebracht). Saldana heeft ook deelgenomen aan de Pirates of the Caribbean- en Star Trek-franchises, wat haar nettowaarde op $ 35 miljoen bracht.

2 Gwyneth P altrow (Pepper Potts) - $160 miljoen netto waarde

Pepper is een van de meest geliefde vrouwelijke hoofdrolspelers in de MCU-geschiedenis. Ze verscheen in 2008 in de debuutfilm Iron Man en speelde sindsdien in zeven andere Marvel-films. P altrow groeide praktisch op in de schijnwerpers, waardoor ze in tal van films kon schitteren en een breed scala aan personages kon spelen. Met haar ervaring op het scherm is het geen wonder dat ze een nettowaarde van $ 160 miljoen heeft.

1 Scarlett Johansson (Black Widow) - $ 165 miljoen nettowaarde

Natasha Romanoff, ook wel bekend als Black Widow, was een van de eerste helden die door Nick Fury werden gerekruteerd voor het Avengers Initiative. Johansson wordt gecrediteerd in elf Marvel-films en sterren in verschillende andere titels buiten de MCU-franchise. Voor een ster die kan zingen en acteren, en die opgroeide in de filmindustrie, is het niet verwonderlijk dat ze de 1 rijkste vrouw in de MCU is met een nettowaarde van $ 165 miljoen.

Aanbevolen: