Christina Aguilera maakt comeback van het Latijnse lied "Somos Nada" met rood vurig haar

Inhoudsopgave:

Christina Aguilera maakt comeback van het Latijnse lied "Somos Nada" met rood vurig haar
Christina Aguilera maakt comeback van het Latijnse lied "Somos Nada" met rood vurig haar
Anonim

Xtina kwam gisteravond spelen op de Latin Grammy's met haar vurige rode haar en gladde zwarte outfit. Christina Aguilera woonde het evenement voor het eerst sinds 2000 bij om haar nieuwe single "Pa Mis Muchachas" te promoten, samen met Becky G, Nathy Peluso en Nicki Nicole.

De popster betrad het podium en trad op voor haar fans en presteerde absoluut. Ze plaagde ook een ander nummer van haar nieuwe Latijnse album genaamd "Somos Nada."

Haar Latijnse versie van "Genie in a Bottle" won haar een Latin Grammy voor beste vrouwelijke popzangalbum in de jaren 2000.

"Mijn Latin GRAMMY Award is een van mijn meest gewaardeerde bezittingen, en terugkeren naar deze show roept ongelooflijk goede herinneringen op aan mijn eerste Latin-album, Mi Reflejo", zei de zangeres, voordat ze haar Latina-collega's prees om haar te helpen breng "Pa Mis Muchachas" tot leven.

Christina wilde de magie recreëren en een comeback maken in Latin muziek. Ze is een van de weinige artiesten die grote successen heeft geboekt op zowel de Amerikaanse als de Latijnse markt.

Christina's Red Locks

"Ben je klaar?! @LatinGrammys hier komen we!!"

Een ander nummer van haar album plagen!

Latin Grammy Awards 2021

Christina Aguilera betreedt het podium om haar nieuwe solo uit te voeren.

"Het is een project geweest dat ik al zo lang wilde volgen, maar ik ben zo blij dat het nu gebeurt als een volwassen vrouw", geeft de 40-jarige singer-songwriter toe. “Omdat ik moeder ben geweest en de carrière die ik heb ervaren heb, breng ik een andere kijk en een reeks passies mee. Nu komt het vanuit een dieper perspectief en wil het ontdekken.”

Fans zijn zo extatisch dat Aguilera haar weg terug heeft gevonden naar Latin-muziek. Ze wilde haar nieuwe nummer ook opdragen aan Latijnse vrouwen en daarom was het zo belangrijk dat deze drie dames met haar op het podium stonden.

“We wilden er zeker van zijn dat dit absoluut een vertegenwoordiging was van Latijnse vrouwen die de kracht van een gezin zijn, de ruggengraat. In het lied vermelden we dat ik een vrouw ben die sterk is omdat ik ben opgevoed door een vrouw die sterk was en dat was zij daarvoor ook. Het is iets dat generaties lang wordt doorgegeven. Ik heb voor Nathy, Becky en Nicki gekozen vanwege de kracht die ze uitstralen.”

Hun live optreden in 2021 was er zeker eentje om nooit te vergeten!

Aanbevolen: