Hoe Kevin Sussman's iconische Unscripted Big Bang Theory-lijn hem meer exposure op de show bezorgde

Inhoudsopgave:

Hoe Kevin Sussman's iconische Unscripted Big Bang Theory-lijn hem meer exposure op de show bezorgde
Hoe Kevin Sussman's iconische Unscripted Big Bang Theory-lijn hem meer exposure op de show bezorgde
Anonim

The Big Bang Theory had zoveel ondergewaardeerde personages - sommigen verdienden een verhoging, maar kregen er nooit verrassend een. Dat was inclusief Kevin Sussman, die de rol van Stewart speelde.

De show bevatte een paar iconische niet-gescripte momenten en voor deze gaf het Sussman eigenlijk meer afleveringen van de show. Laten we eens kijken naar de perfecte clou die hij gebruikte en hoe die indruk maakte op de mensen achter de schermen.

Kevin Sussman deed oorspronkelijk auditie voor Barry Kripke

Mislukken op auditie betekent niet het einde… Dat was het geval voor Kevin Sussman, die oorspronkelijk in aanmerking kwam voor de rol van Barry Kripke."Ik deed auditie voor Chuck Lorre - in die tijd had hij me gewild voor Barry Kripke", herinnert Sussman zich. "Maar op dat moment begon ik net aan een film of zoiets."

Hoewel de zaken toen niet tot bloei kwamen, zouden ze iets later wel gebeuren, omdat Sussman de perfecte rol in de show kreeg en een rol waarmee hij volledig vertrouwd was.

“Ik werkte vroeger in een stripboekwinkel. Ik werkte bij Jim Hanley's Universe in New York City terwijl ik op de toneelschool zat, " herinnert Sussman zich. "Ik was geen fan van strips voordat ik daar begon te werken, maar daarna werd ik een fan. Ik ben echt een grote fan van Frank Miller en Alan Moore", stelt Sussman voor. "Toen ik bij die stripwinkel werkte, lieten collega's me kennismaken met dingen, goede dingen zoals Love & Rockets. Ook aan Daniel Clowes. Ik ben dol op zijn boek genaamd Eight Ball - het is waarschijnlijk mijn favoriete stripboek", verklaarde hij naast TV Store Online.

Sussman zou verder onthullen dat zijn ervaring in het werken in de stripwinkel het acteerwerk veel gemakkelijker maakte om mee om te gaan: Ik weet hoe het is om in een stripboekwinkel te werken; ik weet welke taken moeten worden uitgevoerd gedaan als eigenaar. En het hebben van die geschiedenis heeft me door de jaren heen heel goed gediend in de show, omdat ik daardoor op de achtergrond kon staan en er druk uitzag als de jongens in de winkel stoppen om boeken te zoeken en te praten. Ik wist wat Stuart als eigenaar moest doen, dus gebruikte ik die ervaring uit het leven.'

Sussman zou niet regelmatig in de serie verschijnen, maar op een bepaald moment veranderde dat volledig.

Kevin Sussman's "I Love You"-regel was volledig verzonnen

De oerkn altheorie had een paar niet-gescripte momenten en sommige waren absoluut iconisch. Sheldon die zijn kamergenootovereenkomst in de lucht gooide en een papier perfect op zijn hoofd landde, was een van die momenten die fans nooit zullen vergeten.

Het blijkt dat Stewart ook deel uitmaakte van zo'n gelegenheid. Tijdens een scène in de Stripwinkel fluistert hij, "Ik hou van jou", tegen Penny als ze wegloopt.

Het bleek dat de schrijvers en producers het geweldig hadden met het niet-gescripte moment, zo erg zelfs dat Sussman regelmatig werd uitgenodigd om verder te gaan. Hij besprak het keerpunt in de onderstaande video.

Stewarts personage is in de loop van de serie in feite gedegradeerd en heeft een aantal twijfelachtige beslissingen genomen. Desalniettemin aten fans het helemaal op.

Kevin Sussman ging zelden van het script af tijdens zijn tijd aan de oerkn altheorie

Nee, van het script afwijken was niet gebruikelijk voor Sussman, en het was ook geen realiteit voor de rest van de cast. Natuurlijk, van tijd tot tijd zou een briljant organisch moment tot wasdom komen, maar het was geen norm in de serie.

Volgens Sussman waren de schrijvers altijd op de hoogte als er een grap uitkwam of als er iets moest veranderen. "De cast improviseert niet", zegt Sussman.

"Omdat "dat niet nodig is. De schrijvers zijn zo goed dat als een grap niet aanslaat, de schrijvers ter plekke samenkomen en het binnen drie minuten laten herschrijven - dus het is grappig", " vertelt Susman. "De schrijvers van The Big Bang Theory zijn waarschijnlijk de beste in de branche als het gaat om ter plekke schrijven. Het is geen enkele camerashow zoals The Office was", stelt Sussman voor. "Alles is zeer strak gescoord. Er zijn vier camera's die allemaal tegelijk aan de gang zijn, dus iedereen moet heel goed kijken waar ze zijn merkteken. Dat laat eigenlijk geen ruimte voor improvisatie."

Dus het blijkt dat die ene regel gewoon een zeer goede timing en een sterke reflex van zijn kant was!

Aanbevolen: