Lily Collins en Ashley Park plaatsen schattige 'Emily In Paris'-reactievideo

Inhoudsopgave:

Lily Collins en Ashley Park plaatsen schattige 'Emily In Paris'-reactievideo
Lily Collins en Ashley Park plaatsen schattige 'Emily In Paris'-reactievideo
Anonim

Emily in Paris-sterren Lily Collins en Ashley Park hebben een superlieve reactievideo gedeeld met fans.

Park, die Emily's BFF speelt in Parijs Mindy op de show, plaatste een clip van haar en Collins die voor het eerst samen naar de teaser van de show keken.

Ashley Park en Lily Collins deelden TBT-clip uit 'Emily In Paris'-set

In de video's die op haar Instagram-verhalen zijn geplaatst, wordt Park emotioneel als ze Collins voor het eerst als Emily ziet.

“Ik ben nog steeds zo verliefd op Emily van @lilycollins”, schreef Park bij de video.

Ze legde uit dat de reactievideo halverwege het filmen van het seizoen is gemaakt.

“[Het was] de eerste keer dat ik een van de show op een scherm zag dankzij [Collins],” voegde Park eraan toe.

De serie ging in première op Netflix in oktober van dit jaar. Gemaakt door Sex and the City's Darren Star, Emily in Parijs ziet Collins de titulaire rol op zich nemen. Emily Cooper is een opgewekte, positieve Chicagoan die naar Parijs verhuist voor de baan van haar dromen bij een luxe PR-bureau. Er wacht een grote cultuurschok, want Emily navigeert ook met daten in de lichtstad.

Onder de nieuwe mensen die ze in Parijs ontmoet, sluit Emily meteen vriendschap met Mindy Chen, een oppas die ervan droomt een professionele zangeres te worden. Ze heeft zeker de vaardigheden: Park is vooral bekend vanwege de rol van Gretchen Wieners op Mean Girls on Broadway. In de serie zingt ze met emotionele vertolkingen van La Vie en Rose en Sia's Chandelier.

Ashley Park heeft een muziekvideo uitgebracht van 'La Vie En Rose'

Voor La Vie en Rose is het Emily die Mindy ertoe aanzet haar angst om in het openbaar te zingen te overwinnen door haar ogen te sluiten en haar favoriete deuntje te laten horen alsof niemand kijkt.

Park had een kleine verrassing voor alle Emily in Paris-fans die dol waren op dat moment en haar cover van Edith Piafs klassieker. De actrice bracht vandaag (18 december) een videoclip uit van haar eigen versie van het nummer. De clip is volledig gefilmd op Super8mm door Shihan Fé Blanca en is "een liefdesbrief aan NYC en Parijs", zegt Park.

"mijn kleine geschenk om iedereen te bedanken die naar @emilyinparis heeft gekeken", schreef Park in haar verhalen.

“Ik ben zo ontroerd door je uitstorting van liefde voor die scène”, schreef ze ook.

Emily in Parijs streamt op Netflix

Aanbevolen: