Alles wat T-Pain heeft gedaan sinds zijn laatste album

Inhoudsopgave:

Alles wat T-Pain heeft gedaan sinds zijn laatste album
Alles wat T-Pain heeft gedaan sinds zijn laatste album
Anonim

Het is niet overdreven als we T-Pain in de jaren 2000 een van de meest invloedrijke hiphopacts aller tijden noemen. Hij bracht het gebruik van Auto-Tune naar een heel nieuw niveau in de tijd dat het als taboe werd beschouwd, wat de nieuwere generatie rappers inspireerde. Sonisch gezien is zijn stijl sindsdien een dominant geluid geworden in alle genres, met singles als "Buy U a Drank", "5 O'Clock, " "Low" met Flo Rida en meer die de hitlijsten domineren.

Dat gezegd hebbende, het is alweer een tijdje geleden dat de rapster zijn laatste succesvolle album uitbracht. Hij liet zijn laatste album, 1UP, in 2019 als verrassing vallen, maar het kon de magie die hij in 2007 creëerde niet helemaal vangen. Gaat hij voorgoed met pensioen? Wie weet, maar om het samen te vatten, hier is alles wat T-Pain heeft gedaan sinds zijn laatste album.

6 T-Pain won de gemaskerde zanger

Ondanks zijn overmatige gebruik van Auto-Tune in zijn muziek, heeft T-Pain eigenlijk een engelachtige stem. Hij heeft het vele malen bewezen tijdens live optredens, maar in 2019 bracht hij het naar een ander niveau door het eerste seizoen van The Masked Singer als 'Monster' te winnen. Hij kwam in de buurt met Donny Osmond, die tweede werd als "Peacock" en Gladys Knight als "Bee". Hij ging zitten met Ellen DeGeneres na het winnen van de show om te bespreken hoe het hielp om zijn vaardigheden als zanger te benadrukken, omdat in het verleden mensen haat kregen vanwege zijn gebruik van Auto-Tune.

5 Hij waagde zich in een e-sportbedrijf

Veel rappers zijn de populaire streaming-app Twitch geworden om contact te maken met hun fans, en T-Pain is daar een van. Sterker nog, hij staat al vijf jaar op het platform en demonstreert zijn gamevaardigheden samen met sprankelende positiviteiten bij de fans. Hij heeft van zichzelf een echte gaming-beroemdheid gemaakt dankzij zijn persoonlijkheid.

Vorig jaar sloot de 37-jarige zich aan bij ComplexLand tijdens een virtueel evenement om de groeiende populariteit van esports te bespreken. Hij tekende ook een lucratieve samenwerkingsovereenkomst met Twitch in oktober 2021 en organiseerde een exclusieve luistersessie voor zijn nieuwste single "I'm Cool With That", die hij maakte met de Twitch-community. "T-Pain is een lichtend voorbeeld van een Twitch-maker die zijn community gebruikt om zijn geluid te beheren en terug te geven - en hij inspireert andere makers van alle niveaus om hetzelfde te doen", zei Twitch VP en Head of Music Tracy Chan over het partnerschap.

4 T-Pain zong in 'Tom &Jerry'

Dit jaar sprak hij ook de zang van Tom Cat uit in de verfilming van de populaire slapstick-cartoon Tom & Jerry. Met in de hoofdrollen Chloë Grace Moretz, Michael Peña en meer, was de film een enorm kassucces en verzamelde $ 132 miljoen van zijn budget van $ 79 miljoen.

"Er is hier veel om uit te pakken. Ten eerste, voor MIJ om de stem te zijn die wordt gehoord wanneer het de enige keer is IN DE HELE FILM dat we Tom woorden horen spreken. Wat de H bro. Ik voel me vereerd. Ironisch genoeg ik heb geen woorden om dit gevoel te beschrijven, " ging de "Bartender"-zanger naar sociale media, opgewonden over zijn rol.

3 Hij riep hiphop voor onoriginaliteit

T-Pain deelde een aantal sterke woorden voor opkomende artiesten tijdens een Twitch-stream afgelopen zomer. De uitgesproken artiest ging een hartstochtelijke tirade aan en riep de onoriginaliteit uit die het genre de afgelopen jaren heeft gezien. Veel rapmagnaten hebben de verklaring van T-Pain goedgekeurd, waaronder Dr. Dre en Snoop Dogg, door ze te delen op hun eigen social media-handvatten.

"Je weet wanneer je shit klinkt als de shit van iemand anders", schreeuwde hij. "Je maakt het omdat je denkt - omdat je in de studio bent, zoals: 'Wat is de nr.1 record nu? Daar moeten we nog een van maken!’ Stop daarmee! Hou op! Je bent niet origineel! Geef me wat originele st!"

2 T-Pain's nieuwe motiverende single

Naast schreeuwen op Twitch en zingen, maakt T-Pain nog steeds muziek? Het antwoord is ja, en naast de single van de Twitch-samenwerking bracht hij in 2020 de motiverende single "Get Up" uit. In het nummer, dat een audiofragment bevat van de toespraak van Malcolm X uit 1962, gaat de Auto-Tune-pionier in op de voortdurende waanzin van politiegeweld in de zomer van 2020, waarbij mensen worden opgeroepen om "gemotiveerd en geïnspireerd te zijn en door te gaan met opstaan en doorzetten".

1 Maakt T-Pain een nieuw album?

T-Pain vertoont in feite geen tekenen van vertraging op korte termijn. Ondanks de matige commerciële en kritische uitvoering van zijn laatste album, maakt de rapster zich momenteel op voor een aankomend project. In een gesprek met Complex kondigde T-Pain zijn aanstaande Precious Stones-album aan en sprak over zijn samenwerking met Kehlani voor de toonaangevende single "I Like Dat."

Ze gaat een album voor mij produceren dat alleen ik en alle vrouwelijke kenmerken is, "zei hij. " We hebben het ook gehad over een project dat ik zou moeten doen met Trap Money Benny - een zeven, acht-lied gezamenlijke. Internet Money wil een project doen. Er komen dus veel projecten aan."

Aanbevolen: