Alles wat Lindsay Arnold doet buiten 'Dancing With The Stars

Inhoudsopgave:

Alles wat Lindsay Arnold doet buiten 'Dancing With The Stars
Alles wat Lindsay Arnold doet buiten 'Dancing With The Stars
Anonim

Lindsay Arnold is een manusje van alles, of zo lijkt het tenminste. De vrouw doet het allemaal. Fans kennen haar misschien als een professionele danseres op ABC's Dancing With the Stars, maar buiten die show heeft ze een heel imperium voor zichzelf opgebouwd.

Van moeder zijn tot het hebben van haar eigen kledinglijnen tot een YouTube-kanaal en een podcast, evenals haar eigen trainingsprogramma, fans kunnen zich afvragen of de danseres tijd heeft om zelfs maar te ademen. Bovendien is ze ook een influencer op Instagram en heeft ze haar eigen huidverzorgingsproduct in de hoop in de toekomst meer huidverzorgingsproducten te ontwikkelen. Ja, de vrouw doet het eigenlijk allemaal. Ze heeft duidelijk een geweldig managementteam dat haar helpt, maar Arnold is zelf absoluut een doorzetter en zal voor niets stoppen om haar dromen waar te maken. Laten we eens kijken wat Arnold doet als ze geen moves maakt op Dancing With the Stars.

8 Lindsay Arnold is een moeder

Voor degenen die Arnold volgen op sociale media, ze weten dat Arnold een moeder is van een eenjarig meisje, Sage, de liefde van Arnolds leven. Ze legt dagelijks de avonturen van haar moeder vast, wat geweldig is voor haar fans die Sage willen zien opgroeien. Ze klaagt altijd over hoeveel was ze moet doen en dat het moeilijk is om het gedaan te krijgen als Sage niet slaapt, omdat ze altijd sokken steelt en ze ergens in huis verstopt en ze zijn nooit meer te zien. Moeder leven.

7 Lindsay Arnold heeft haar eigen trainingsprogramma

Arnold heeft haar eigen trainingsprogramma genaamd "Move With Linds", waar abonnees een maandelijks bedrag kunnen betalen of zich voor een heel jaar kunnen abonneren. Ze begon met het filmen van video's voor het programma terwijl ze zwanger was van Sage, wat laat zien hoeveel werklust deze vrouw heeft. Arnold filmde een tijdje de video's voor het programma in haar kelder en had haar eigen kleine studio speciaal daarvoor ingericht, maar nu ze haar kelder opnieuw laat doen, heeft ze een professionele studioruimte gevonden om haar trainingsvideo's te filmen.

6 Lindsay Arnold heeft een YouTube-kanaal met haar zussen

Arnold heeft een populair YouTube-kanaal dat ze deelt met haar zussen, Jensen, Brynley en Rylee. De meeste van hun video's bevatten betaalde promoties, dus ze verdient geld met YouTube-video's en met de merkdeals waarover ze op Instagram post. Ze posten meestal meerdere video's per week omdat ze het zo graag doen en hun video's variëren van vlogs en video's met levensupdates tot winkeluitjes en virale video-uitdagingen.

5 Lindsay Arnold heeft een podcast met haar zus, Jensen

Arnold heeft een podcast met haar zus, Jensen Arnold, waar ze praten over een breed scala aan onderwerpen, waaronder Dancing With the Stars, huwelijk en meer. Ze hebben hier en daar een paar pauzes ingelast, maar meestal komt de podcast een keer per week uit zodat fans ervan kunnen genieten. De podcast heet "Oké, dus…" omdat het een zin is die de twee vaak hebben gezegd in hun Instagram-verhalen.

4 Lindsay Arnold heeft haar eigen kledinglijn voor workouts

Arnold heeft haar eigen workout kledinglijn met het merk Five The Label, met stukken voor verschillende lichaamstypes. Arnold verklaarde in een bericht op haar Instagram-pagina dat het project "is gemaakt met de mentaliteit dat het niet uitmaakt in welke levensfase je je bevindt, iedereen verdient het om zelfverzekerd en mooi in hun vel te zitten." Op haar Instagram-verhalen vertelde ze hoe ze een lijn wilde ontwerpen die geschikt was voor vrouwen die geen kinderen hadden, voor vrouwen die zwanger waren en voor vrouwen die na de zwangerschap overgingen naar het leven.

3 Lindsay Arnold heeft haar eigen kledinglijn

Arnold lanceerde een paar kledinglijnen voor mama en ik met het label Ivy City. De meeste jurken die door Arnold zijn gelanceerd, hebben een bijpassende outfit voor een baby of een peuter voor het geval er moeders zijn die willen matchen met hun kinderen. Arnold heeft op haar Instagram-verhalen gezegd dat fans de jurken ook apart kunnen kopen, voor het geval er fans zijn die in het algemeen geen kinderen hebben en haar jurken willen dragen.

2 Lindsay Arnold heeft een huidverzorgingsproduct

Arnold lanceerde onlangs een huidverzorgingsproduct genaamd Getaway Glow met het merk Volition Beauty, dat zowel een zelfbruiner als een vochtinbrengende crème in één is. Volgens de website van het merk is het product "nooit streperig, stinkend, plakkerig of oranjeachtig". Arnold kwam op het idee voor dit product toen ze zwanger was van Sage en zei op haar Instagram-verhalen dat ze een product wilde dat hydrateerde en ook een beetje een bruine gloed gaf, in plaats van meerdere producten te moeten gebruiken.

1 Lindsay Arnold is een influencer

Arnold heeft in de loop der jaren met verschillende bedrijven gewerkt, van Built Bars tot Proven Skincare tot Amazon. Ze past constant kleding aan die ze bij Amazon heeft gekocht en heeft vaak Amazon-livestreams gedaan om hun producten te helpen verkopen. De vrouw weet absoluut hoe ze moet opschieten!

Aanbevolen: