Heeft Gina Marie Krasley haar 'My 600-lb Life'-rechtszaak gewonnen voor haar dood?

Inhoudsopgave:

Heeft Gina Marie Krasley haar 'My 600-lb Life'-rechtszaak gewonnen voor haar dood?
Heeft Gina Marie Krasley haar 'My 600-lb Life'-rechtszaak gewonnen voor haar dood?
Anonim

Dankzij de populariteit van shows als Survivor, The Real World en Big Brother, ging TLC van een droog netwerk dat zich richtte op geschiedenis tot een kanaal dat zich richtte op 'reality'-shows. Dankzij die verandering in formaat heeft TLC een hele reeks shows uitgezonden die zich richten op echte mensen die zich in extreme situaties bevinden. Zo heeft TLC's My 600-lb Life de levens beschreven van veel mensen die extreem overgewicht hadden terwijl ze probeerden hun lichaam te transformeren.

Omdat ze zo dol zijn op de show, willen fans van de show weten hoe de sterren van My 600-lb Life het vandaag doen. Gelukkig zijn sommige van My 600-lb Life-sterren een veel beter leven gaan leiden dan voorheen. Aan de andere kant waren sommige voormalige sterren van de show veel minder blij met hun ervaring. Gina Marie Krasley van seizoen acht was bijvoorbeeld zo overstuur door haar ervaring dat ze de producers van My 600-lb Life aanklaagde voordat ze stierf. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: heeft Krasley haar My 600-lb Life-rechtszaak voor haar dood gewonnen?

Heeft Gina Marie Krasley haar mijn rechtszaak van 600 pond gewonnen?

Sinds de eerste aflevering van My 600-lb Life in première ging op TLC in 2012, maakten kijkers kennis met een vrouw genaamd Melissa Morris die op dat moment 653 pond woog. Voor een groot deel dankzij de medische hulp die TLC haar bood, verloor Morris uiteindelijk bijna 450 pond. Natuurlijk, alleen omdat My 600-lb Life van TLC Morris hielp haar leven te veranderen, betekent niet dat de show een positieve invloed had op alle anderen die in de show verschenen.

In het begin van 2020 werd een aflevering van het achtste seizoen van My 600-lb Life uitgezonden die gericht was op een vrouw genaamd Gina Marie Krasley. Volgens Wikipedia woog Krasley 606.7 pond toen ze begon met de behandeling. In tegenstelling tot sommige mensen die in de show zijn verschenen en veel zijn afgevallen, kon Krasley slechts 50,5 pond afscheren. Hoewel dat onmiskenbaar significant is, bracht het Krasley niet in de buurt van haar streefgewicht.

Gina Marie Krasley was duidelijk overstuur door haar My 600-lb Life-ervaring en besloot begin 2020 de producenten van de show aan te klagen. Niet alleen, Krasley diende haar rechtszaak samen met Jeanne Covey en Maja Radanovic van seizoen 7 in en het trio zocht $ 1 miljoen. Volgens haar rechtszaak eiste Krasley compensatie omdat producenten misbruik van haar maakten en nalatig waren. De reden dat ze beweerde dat ze nalatig waren, is dat producenten weten dat extreme diëten mensen "veel meer" vatbaar maken voor depressie en zelfmoord, maar ze boden geen adequate geestelijke gezondheidszorg. Krasley beweerde ook dat om het verhaal van de show te ondersteunen, producenten haar "verplicht" zijn om "buitensporige hoeveelheden voedsel" voor de camera te consumeren.

Sinds Gina Marie Krasley begin 2020 haar rechtszaak aanspande en het pas eind 2021 was dat ze stierf, was het zeker mogelijk dat ze voor haar dood had kunnen winnen of verliezen. Rechtszaken duren echter vaak lang en dankzij de COVID-19-pandemie werd het in die tijd nog meer op de lange baan geschoven. Met dat in gedachten is het logisch dat Krasley's rechtszaak nog steeds aan de gang was toen ze stierf. In feite is er op het moment van dit schrijven geen indicatie dat de rechtszaak is beëindigd.

Other My 600-Lb Life Stars zijn ook aangeklaagd

Aangezien de entertainmentindustrie veel geld opbrengt, is het niet verwonderlijk dat er in de loop der jaren veel sterren en producties zijn aangeklaagd. Toch is het behoorlijk verbazingwekkend om te horen dat, naast Gina Marie Krasley en de twee andere mensen met wie ze haar rechtszaak heeft aangespannen, verschillende andere My 600-lb Life-sterren de producenten van de show hebben aangeklaagd.

Nadat James "LB" Bonner verscheen in een aflevering van My 600-lb Life, verloor hij ongelooflijk veel gewicht. Natuurlijk, alleen omdat Bonner zijn lichaam transformeerde, wil nog niet zeggen dat hij op een betere plek was en tragisch genoeg stierf hij door zijn eigen hand. Volgens de familie van Bonner waren de producenten van My 600-lb Life gedeeltelijk verantwoordelijk, omdat ze weigerden de medische rekeningen te betalen die ze beloofden en die een hand hadden in de depressie van LB. Bovendien, toen Bonner contact opnam met een van de medewerkers van de show om te zeggen dat hij zich op een donkere plaats bevond, was de enige reactie die hij kreeg "fake it till you make it". Als gevolg hiervan klaagde de familie van Bonner de producenten van de show aan.

Op dezelfde manier transformeerde David Bolton, nadat hij op My 600-lb Life verscheen, zijn lichaam, maar hij was om dezelfde redenen boos op de producenten van de show. Als gevolg hiervan diende Bolton een rechtszaak in waarin hij beweerde dat de show weigerde medische rekeningen te betalen die ze hadden afgesproken om voor te zorgen en ze hem geen geestelijke gezondheidsondersteuning gaven. Verbazingwekkend genoeg hebben Nicole Lewis, Annjeanette Whaley, Destinee Lashaee en Alicia Kirgan ook allemaal My 600-lb Life-producenten aangeklaagd om opmerkelijk vergelijkbare redenen.

Aanbevolen: