20 dingen die Farrah Abraham deed die de andere tienermoeders irriteerden

Inhoudsopgave:

20 dingen die Farrah Abraham deed die de andere tienermoeders irriteerden
20 dingen die Farrah Abraham deed die de andere tienermoeders irriteerden
Anonim

Geen van de Teen Mom-cast heeft een brandschoon verleden. Maar het is logisch om te zeggen dat Farrah Abraham misschien wel het minst geliefd is onder de cast, zowel voormalig als heden. Hoewel ze niet langer op MTV's shows verschijnt, is Farrah nog niet de zonsondergang in gereden.

Vanaf haar eerste optreden in de reality-tv-franchise heeft Farrah de woede van iedereen verdiend, van haar eigen moeder tot de familie van haar overleden vriend tot haar castmates. Natuurlijk, Maci bleef langer bij een slecht vriendje dan het publiek ondersteunde. Over Leah's meervoudige huwelijken werd altijd geroddeld. En de drie zonen van Kailyn en hun vaders waren ook voer voor de roddelpers. Geen van de meisjes is heilig, maar Farrah werkt om een heleboel verschillende redenen op de zenuwen van mensen.

Hier zijn 20 dingen die Farrah deed die haar mede-tienermoeders ergerden… Niet dat het haar iets kon schelen!

20 Had altijd een houding

Van de manier waarop ze met haar moeder, Debra, voor de camera sprak tot de manier waarop ze de andere Teen Mom-dames afkeurde, Farrah heeft de reputatie een houding te hebben. Us Magazine citeerde zelfs Catelynn B altierra die beweerde dat Farrah niet bij de andere moeders paste vanwege haar slechte juju.

19 Stop met tienermoeder

Toen Farrah stopte (of meer alsof ze zichzelf uit een baan sprak) Teen Mom, waren de roddelbladen over de reacties van de andere meisjes. En in het begin waren de dames geen grote fans van Cheyenne Floyd, de vervanger van Farrah. De houding is natuurlijk veranderd sinds Cheyenne op het toneel verscheen. Destijds waren de meisjes geïrriteerd dat Farrah de OG-groep had laten vallen en zeiden dat de situatie met haar vervanger "dom" was, merkte Radar Online op.

18 Ze waardeert haar uiterlijk boven alles

Terug voordat een van de Teen Moms het geld had om naar hun optredens te kijken, leidde Farrah het peloton. Ze sprak er veel over toen Sophia een baby was, maar de laatste jaren is ze er echt mee verder gegaan. De andere moeders hebben sindsdien het voorbeeld gevolgd, maar niet in de mate dat Farrah dat heeft gedaan. Nadat ze commentaar had gegeven op de levensstijlkeuzes van Catelynn, kwam Cate terug op sociale media, citeerde Hollywood Life, en noemde Farrah onder andere 'nep'.

17 …En brengt Sophia mee

Sommige van Farrah's meest bekritiseerde opvoedingsmomenten hebben betrekking op haar voorliefde voor zelfverbetering. Maar is het echt nodig om je pre-tweet mee te nemen voor privé-afspraken? Kailyn, bijvoorbeeld, dacht van niet, en vroeg zich op Twitter af waarom Farrah haar dochter ongemakkelijke momenten moest laten filmen wanneer Kail bekritiseerd werd omdat ze op vakantie ging zonder kinderen. TLDR: lang voordat Cardi B haar eigen zelfzorg live streamde, kreeg Farrah het warm van haar.

16 nam banen aan die andere moeders niet wilden aanraken

Het spreekt voor zich dat geen van de Teen Mom-cast dezelfde ahem-rollen heeft gespeeld als Farrah. En eerlijk gezegd, we zijn er vrij zeker van dat de meesten van hen dat niet zouden doen. De aard van haar deelname aan tv en film leidde ertoe dat de andere moeders (en producenten) haar van MTV verbannen. Het leidde er ook toe dat ze werd ontslagen, volgens Us Magazine, waarin stond dat MTV het niet goed vond dat ze zich met andere industrieën bezighield.

15 nam de tijd behalve haar kleuter

Lang voordat Farrah genoot van het niveau van bekendheid dat ze vandaag heeft, was ze van plan om naar school te gaan… en liet ze haar kleuter achter. Hoewel Farrah en haar moeder nooit echt met elkaar overweg konden, liet Farrah Sophia thuis terwijl ze naar de universiteit ging. Later zou Farrah zeggen dat zij en Sophia allebei hun eigen interesses hadden en tijd uit elkaar nodig hadden, merkte Daily Mail op, een onzinnige uitspraak voor de moeder van een peuter.

14 leerde Sophia dingen voor haar tijd

Herinner je je al het drama toen Farrah besloot dat ze Sophia's wenkbrauwen ging harsen? Ons Magazine meldde het nieuws. Ja, de andere moeders van MTV waren ook niet onder de indruk. Sophia was toen nog een kleuter, maar in plaats van de peuter te laten genieten van haar speeltijd, leek Farrah gefocust op uiterlijkheden. Was het echt nodig? Haar mede-tienermoeders dachten van niet.

13 Laat haar kind de sociale media regeren

Hoewel een paar moeders kinderkleding verkopen (bijvoorbeeld Catelynn en Tyler en Maci) en hun mode op IG en andere sociale media laten zien, is Farrah niet zo'n moeder. Sophia heeft haar eigen IG-account en veel van de berichten zijn productpromoties. Daartussenin staan berichten die schijnbaar van Sophia zelf zijn, iets wat geen enkele andere tienermoeder doet. Welke tween moet haar leven aan de wereld bekendmaken?

12 probeerde andere tienermoeders te laten ontslaan

Hoewel Farrah bereid leek om voorgoed afscheid te nemen van MTV na het ultimatum van een producer dat ze zou stoppen met werken op bepaalde gebieden, liet ze ook doorschemeren dat ze een reünie niet erg zou vinden. Per Us Magazine stelde Farrah voor dat MTV Cheyenne Floyd zou ontslaan en haar opnieuw zou aannemen. Eh, oké. Dat is nooit gebeurd, maar het weerhield Farrah er niet van MTV te blijven bekritiseren.

11 koos ervoor om haar kind thuisonderwijs te geven

Het is interessant dat van alle tienermoeders, Farrah de enige is die haar kind thuisonderwijs geeft, per InTouch Weekly. En ze lijkt het om nog interessantere redenen te doen. Na een aanvaring met het schoolhoofd van haar kind over Sophia die make-up droeg tijdens de les, haalde Farrah haar dochter net van de openbare school. Thuisonderwijs is een geldige keuze, maar de andere moeders zijn waarschijnlijk niet vriendelijk tegen Farrah door te suggereren dat haar manier de enige en beste manier is om een kind op te voeden.

10 pronkt met een weelderige levensstijl

De meeste tienermoeders rollen nu in het deeg, en we snappen het. Maar Farrah is altijd een beetje overdreven geweest, en we weten zeker dat de andere mama's er niet blij mee zijn. Kailyn en Maci gingen deze zomer samen met hun kinderen op vakantie, maar dat deed niets af aan de reisjes van Farrah's meisjes naar de tropen met Sophia. Fotoshoots in Frankrijk en luxe hotelkamers, zoals bewezen door IG, moeten de andere moeders jaloers hebben gemaakt.

9 Gedateerd voor de roem

Het leek alsof Farrah en haar meest gepubliceerde ex Simon Saran een authentieke relatie hadden. Maar Farrah lijkt ook eerder uitgegaan te zijn voor de celeb-status, en koos zelfs een "nepvriendje" voor relatietherapie, zei Daily Mail. Daarentegen is de rest van de Teen Mom-cast grotendeels trouw gebleven aan hun gevoelens. En ze zijn niet allemaal gesprongen op reality-datingshows na Teen Mom.

8 Altijd op rode lopers lopen

Geen van de tienermoeders kan zeggen dat ze hun kinderen uit de schijnwerpers hebben gehouden. Maar Farrah staat erom bekend Sophia te paraderen over wat lijkt op elke rode loper in de stad. Elke keer dat Farrah een glamoureuze verschijning maakt, kun je er zeker van zijn dat Sophia meedoet. Daarentegen nemen de andere tienermoeders hun kinderen zelden mee naar openbare evenementen.

7 Slechte resultaten behalen als je de waarheid onder ogen ziet

Terwijl Farrah met Teen Mom "stopte", is ze niet gestopt met op tv te verschijnen. Maar na haar tijd op Face the Truth, kreeg ze warmte voor een aantal niet-zo-vleiende testresultaten kwamen naar buiten. Toen Jeremy Calvert, de ex van Leah Messer, het ouderschap van Farrah publiekelijk steunde op Twitter, antwoordde Kailyn snel dat ze zich oprecht zorgen maakte over Sophia, gezien de testresultaten en ander zorgwekkend gedrag van Farrah.

6 MTV verbannen van haar… Toiletten?

Het is geen geheim dat Farrah een beetje arrogant is over haar plaats in het leven. Ze noemt zichzelf in interviews altijd een 'overlevende' en een 'leider'. Dus toen ze de crew van MTV het gebruik van haar toiletten ontzegde terwijl ze in haar huis aan het filmen waren, wist je dat de andere moeders niet vriendelijk zouden zijn tegen het nieuws. Jenelle ging zelfs op Snapchat om wat schaduw te werpen op Farrah, meldde InTouch Weekly, en deelde een foto van enkele porta-potties met een bijschrift dat verwijst naar de kleine.

5 heeft gereageerd op Kail's Baby Daddies

De meeste moeders van MTV staan achter elkaar. En dat geldt voor de moeders die niet de meest ideale keuzes hebben gemaakt als het gaat om relaties en gezinsplanning. Maar Farrah had een paar kieskeurige woorden over Kailyn's kroost, Kail publiekelijk afwijzend op sociale media (specifiek Twitter) omdat hij drie kinderen had met verschillende vaders.

4 Haar houding over het hebben van meer kinderen in het algemeen

Hoewel Farrah zichzelf ziet als een moeder die een overlever is en over het algemeen een winnaar is, ziet ze de andere moeders blijkbaar niet op die manier. Ze maakt andere tienermoeders op de kast door zinnige opmerkingen te maken over hun gezinsplanning. Wetpaint meldde dat Farrah zei dat haar voormalige co-sterren "faam melkten" door opnieuw zwanger te worden. Het is duidelijk dat de andere moeders Farrah's mening over hun groeiende kroost niet waarderen.

3 Blijft negatieve aandacht trekken

Terwijl de meeste OG-tienermoeders coole dingen hebben gedaan (van het starten van kledinglijnen tot het schrijven van boeken), trekt Farrah de meeste aandacht voor stunts die niet goed op de andere moeders lijken. Neem haar meest recente faux pas: ze zei per ongeluk "7-11" in haar IG-video. En dat was niet de enige keer dat Farrah negatieve pers kreeg voor Teen Mom. Het lijkt erop dat de andere dames het beu zijn dat er op haar wordt neergekeken vanwege haar capriolen.

2 viel uit haar celeb-duel

Farrah was gepland om deel te nemen aan een boksevenement voor beroemdheden, maar ze stopte. Nadat ze zichzelf (en haar training) maandenlang had aangepraat, ging ze vlak voor het evenement MIA. Kailyn was bijzonder kritisch over het afhaken van Farrah en bood zelfs aan om het op te nemen tegen haar voormalige costar als Farrah daadwerkelijk in de ring zou komen. Farrah zei dat contractproblemen de schuld waren, maar Kail had die verklaring niet, volgens Radar Online.

1 Sophia A Pony gekocht

De meeste moeders zouden willen dat ze hun kinderen alles konden geven, inclusief een pony. Maar Farrah wekte de woede van haar mede-tienermoeders toen ze een paar jaar geleden Sophia een pony kocht, meldde Cafe Mom. Wat hen het meest irriteerde, was dat Farrah niet veel om de minipony leek te geven. In plaats daarvan was het meer een IG-moment, en daarna hoorde niemand meer over het paard.

Aanbevolen: