15 Nickelodeon-kinderen die opgloeiden

Inhoudsopgave:

15 Nickelodeon-kinderen die opgloeiden
15 Nickelodeon-kinderen die opgloeiden
Anonim

Nickelodeon is een bekend merk dat zich richt op een jong publiek, en de tv-programma's die op dit kanaal verschijnen, zorgen al jaren voor entertainment. Enkele van de meest populaire televisieseries van Nickelodeon en van door de jaren heen bevatten geanimeerde werken zoals SpongeBob SquarePants, Doug en Rugrats, evenals verhalen met echte mensen in de hoofdrol, zoals iCarly, The Amanda Show en Zoey 101.

En nu we het toch over deze echte mensen hebben… Wie heeft ze recentelijk gezien? Wie zou ze vandaag herkennen? En wie is het er nog meer mee eens dat sommigen van hen echt zijn opgelicht? Wel, dat is de focus van deze lijst! Er zijn 15 Nickelodeon-sterren die hieronder worden vermeld. Sommigen van hen waren veel te zien in hun tv-shows, terwijl anderen ondersteunende personages waren. Ongeacht hun rol in deze serie, hebben ze allemaal één ding gemeen: ze zijn allemaal "opgefleurd"!

15 Josh Peck

Josh Peck zat vroeger in The Amanda Show, maar zijn meest opvallende rol was die van Drake & Josh. Deze Nickelodeon-show liep van 2004 tot 2007 en had zelfs twee tv-films. Door de jaren heen is Peck blijven acteren, en hij keerde zelfs terug naar Nickelodeon als de stem van Casey Jones in Teenage Mutant Ninja Turtles van 2012 tot 2017.

14 Miranda Cosgrove

Ook op Drake & Josh was Miranda Cosgrove, die het vervelende zusje Megan Parker speelde. Cosgrove kreeg haar eigen show, want ze speelde ook in iCarly. Naast Nickelodeon zat ze in de film School of Rock, ze maakt muziek en ze was de stem van Margo in de Despicable Me-films.

13 Vanessa Baden

Vroeger was deze Nickelodeon-ster op My Brother and Me, Gullah Gullah Island, Kenan & Kel en Figure It Out. Ze is waarschijnlijk het best bekend als Kyra Rockmore op Kenan & Kel, maar nu is Vanessa Baden - een actrice, schrijfster, regisseur en producent - helemaal volwassen!

12 Malese kaken

Malese Jow was te zien in The Brothers Garcia als Celeste, Unfabulous als Geena Fabiano, iCarly als Fake Carly Shay en Big Time Rush als Lucy Stone. Andere dingen waarin deze ster is verschenen, zijn onder meer The Vampire Diaries, Bratz: The Movie en The Social Network.

11 Jennette McCurdy

Jennette McCurdy is vooral bekend als Sam in iCarly en de spin-offshow Sam & Cat, maar ze was ook te zien in Victorious, Zoey 101 en True Jackson VP, en produceerde, schreef en speelde in een serie genaamd What's Next for Sarah? Nu is zij ook helemaal volwassen.

10 Larisa Oleynik

Larisa Oleynik werd een tieneridool die in films als The Baby-Sitters Club en 10 Things I Hate About You speelde. Oh, en ze was ook het hoofdpersonage in Nickelodeon's The Secret World of Alex Mack van 1994 tot 1998! Ze acteert nog steeds, zoals ze in populaire shows als Pretty Little Liars en Mad Men heeft gestaan.

9 Devon Werkheiser

Devon Werkheiser acteert en maakt muziek, en een van zijn meest memorabele rollen was die van het titelpersonage in Ned's Declassified School Survival Guide. Hij speelde ook in een tv-film op Nickelodeon die Shredderman Rules heette, en hij verscheen vervolgens in werken zoals de tv-serie Greek.

8 Christian Serratos

Christian Serratos stond destijds ook in Ned's Declassified School Survival Guide, als Suzie Crabgrass, maar ze heeft en heeft rollen gehad die veel groter zijn en waren: ze was Angela Weber in de Twilight-films, en zij is Rosita Espinosa in The Walking Dead !

7 Rob Pinkston

Rob Pinkston speelde in films, muziekvideo's en shows zoals Bones en Punk'd. Als het echter om Nickelodeon gaat, is deze man beter bekend als Coconut Head uit Ned's Declassified School Survival Guide. Hoeveel mensen herkenden hem uit die tijd? Waarschijnlijk niet veel, want hij is weer een glow up!

6 Daniella Monet

Door de jaren heen was Daniella Monet op verschillende Nickelodeon-shows… Ze was Trina Vega op Victorious. Ze was Rebecca Martin op Zoey 101. Ze was Bertha in Fred: The Show. En ze verscheen in soortgelijke series, zoals iCarly en The Suite Life of Zack & Cody.

5 Keke Palmer

Als actrice, zangeres en televisiepersoonlijkheid speelde Keke Palmer in films als Barbershop 2: Back in Business, Akeelah and the Bee, Madea's Family Reunion en Ice Age: Continental Drift. Maar voor Nickelodeon-fans is ze misschien altijd True Jackson. Ze was echter ook in Scream Queens, wat deze volgende ster oproept …

4 Emma Roberts

Ja, Emma Roberts was in Scream Queens, evenals tal van films zoals Aquamarine, Nancy Drew, Hotel for Dogs, Valentine's Day, Scream 4 en We're the Millers. Ze kreeg echter haar start op Nickelodeon, omdat ze werd gecast als Addie Singer in de show Unfabulous, die liep van 2004 tot 2007.

3 Sean Flynn

Sean Flynns eerste rol was in 1996, in de show Sliders. Zijn laatste rol was in 2015, in een tv-short genaamd What Did Zoey Say? En zijn meest opvallende rol was natuurlijk die van Chase Matthews in Zoey 101 van 2005 tot 2008. Maar nu is hij helemaal volwassen!

2 Paul Butcher

De volgende is Paul Butcher, een zanger en acteur die te zien was in shows als The King of Queens, Without a Trace, American Dad en Criminal Minds. Oh, en hij was ook op Zoey 101: Dit is de man die het kleine broertje van Zoey, Dustin Brooks, speelde!

1 Jamie Lynn Spears

Last but not least is het zusje van Britney Spears, Jamie Lynn Spears. Ze werd zwanger toen ze 16 was, ze begon een country-muziekcarrière en ze was een andere grote Nickelodeon-ster. Ja, Spears was de ster van Zoey 101, zoals ze Zoey Brooks portretteerde van 2005 tot 2008.

Aanbevolen: