20 tv-sterren Hollywood weigert meer te casten

Inhoudsopgave:

20 tv-sterren Hollywood weigert meer te casten
20 tv-sterren Hollywood weigert meer te casten
Anonim

Het maken in Hollywood is geen gemakkelijke taak, en veel aspirant-acteurs en actrices werken jaren zonder ooit een grote doorbraak te krijgen. Dan zijn er mensen die na tientallen jaren in het vak nog steeds de aandacht trekken, en hun rollen worden regelmatig ontvangen met lovende kritieken en kaskrakers, maar zij zijn de weinige gelukkigen die beroemd zijn geworden en eraan vastklampen. Voor anderen, zoals Charlie Sheen en Katherine Heigl, hadden ze een voorproefje van roem, maar ze zijn niet langer de goedbetaalde sterren die ze ooit waren, en ze hebben zichzelf de schuld.

Ze zijn ook niet de enige sterren die langzaam (of in sommige gevallen behoorlijk abrupt) uit de schijnwerpers zijn verdwenen, en hieronder zijn verschillende acteurs en actrices die ooit grote tv-sterren waren.

20 Het is niet zo vrolijk om met Lea Michele te werken, tenminste, volgens haar voormalige co-ster

Lea Michele werd beroemd dankzij haar rol in Glee, maar ze is niet langer zo'n grote ster als ze ooit was. Dit zou iets te maken kunnen hebben met het feit dat ze niet gemakkelijk is om mee samen te werken, althans volgens haar voormalige tegenspeler, Naya Rivera.

Rivera sprak over Michele in haar boek Sorry Not Sorry (via The Hollywood Gossip), en beschreef haar als iemand die niet in de schijnwerpers wilde staan.

19 Shannen Doherty verdiende een beetje een reputatie omdat ze een diva was

Shannen Doherty was ooit de koningin op het kleine scherm, maar er waren berichten dat ze niet bepaald gemakkelijk was om mee te werken.

Volgens CheatSheet stemden haar co-sterren op Beverly Hills, 90210 haar uit de show. De publicatie vermeldt ook dat Jason Priestley in zijn memoires besprak hoe het was om met haar te werken, en laten we zeggen dat hij haar niet in het beste licht heeft geschilderd.

18 Sarah Michelle Gellar was een vampier voordat ze cool waren, maar ze speelt geen rol meer

Vóór de vampiergekte van Twilight and Vampire Diaries was er Buffy the Vampire Slayer en was Sarah Michelle Gellar de ster! Dit was een rol die ze bekleedde van 1997 tot 2003, en ze was destijds een zeer bekende actrice, maar snel vooruit een paar jaar, en nu horen we nooit meer van haar.

17 Amanda Bynes was ooit het liefje van de tv, maar Hollywood wil nu niets met haar te maken hebben

Amanda Bynes begon al op jonge leeftijd als actrice en haar soort komedie bracht haar in zowel films als tv-shows. En toen had ze een zeer publieke ineenstorting, waaronder haar gebruik van sociale media om andere beroemdheden voor de gek te houden, of gewoon haar bizarre meningen te delen.

Ze is sindsdien uit de schijnwerpers verdwenen.

16 Katherine Heigl staat meer bekend als moeilijk om mee te werken dan voor haar rollen op het scherm

Katherine Heigl was geliefd bij fans toen ze speelde in Grey's Anatomy, maar het lijkt erop dat niet iedereen van haar hield omdat ze de reputatie had moeilijk om mee te werken. Ze heeft erkend wat er is gezegd over haar dramatische vertrek uit de show.

"Het ondankbare zit me het meest dwars. En dat is mijn fout", vertelde ze aan Entertainment Weekly (via Nicki Swift).

15 Na 'Lost' verdween Matthew Fox langzaam uit de schijnwerpers

Lost was een ongelooflijk populaire serie die zes seizoenen duurde, en Matthew Fox was een van de sterren van de show. Maar Nicki Swift merkt op dat Fox in de jaren na de show een aantal slechte beslissingen heeft genomen, zowel professioneel als persoonlijk, en dat er nu geen kwaliteitskansen meer op tafel liggen.

14 Tom Welling was ooit Superman, maar nu is hij een niemand

Ah, Smallville! Als je terugdenkt aan de serie die voor het eerst werd uitgezonden in 2001, zul je je herinneren dat Tom Welling ooit Superman was. Je zou kunnen denken dat het succes van de show zijn plaats in Hollywood zou hebben veiliggesteld, maar Looper merkt op dat dat niet is gebeurd, deels omdat hij geen tijd had om andere rollen op zich te nemen toen de show aan het filmen was, en omdat hij een pauze nodig had na tien jaar non-stop werken.

13 Taylor Momsen verliet 'Gossip Girl' voor andere (maar niet groenere) weiden

Taylor Momsen was ooit Jenny Humphrey op Gossip Girl, en toen besloot ze de acteerwereld achter zich te laten, haar imago te veranderen (van buurmeisje naar gothic) en zich te concentreren op het zijn van een muzikant. Ze krijgt geen rollen meer in Hollywood, hoewel ze ook niet van plan is terug te keren naar het kleine scherm.

12 Ah, Josh Hartnett, de 'IT'-jongen uit de vroege jaren 2000 wiens sindsdien uit de schijnwerpers is verdwenen

Josh Hartnett was een grote ster in de vroege jaren 2000, maar fans horen nu zelden over hem. In feite is hij het onderwerp geweest van verschillende artikelen, waarin hij zich afvroeg: "Wat is er met Josh Hartnett gebeurd?" Distractify probeert die vraag voor ons te beantwoorden en geeft commentaar op hoe het eigenlijk de keuze van Hartnett was om Hollywood te verlaten en terug te gaan naar Minnesota.

11 Het drama rond Charlie Sheens vertrek uit 'Two And A Half Men' heeft hem onaantastbaar gemaakt

Charlie Sheen had de rol van zijn leven in Two and a Half Men, en het leverde hem niet alleen bekendheid op, maar hij verdiende ook veel geld. Maar het is moeilijk om zijn zeer openbare uitbarstingen te vergeten, en volgens CheatSheet werd het steeds moeilijker om met hem te werken, repetities te missen en zijn woede te richten op mede-maker, Chuck Lorre.

10 Misschien heeft Alec Baldwins haat tegen de Paparazzi hem achtergelaten zonder nieuwe tv-contracten

Alec Baldwin heeft succes gehad, maar zijn uitbarstingen en de acties die hij heeft ondernomen tegen de paparazzi hebben hem een andere, minder aantrekkelijke kant laten zien. Volgens CheatSheet was hij ook niet gemakkelijk om mee te werken aan 30 Rock, en naar verluidt was hij te laat en schreeuwde hij vaak naar de cast en crew.

9 'Desperate Housewives'-ster Teri Hatcher, is 'gemeen' genoemd door haar voormalige co-ster

Teri Hatcher was een van de sterren van Desperate Housewives, maar niet iedereen genoot van de ervaring om met haar samen te werken. De maker van de show, Marc Cherry, getuigde in de rechtbank (via E! News) over de vetes die plaatsvonden op de set tussen Hatcher en Nicollette Sheridan, en naar verluidt zou Sheridan hem hebben verteld dat haar tegenspeler de meest gemeenste vrouw ter wereld was.”

8 Fans waren dol op Zooey Deschanel op 'New Girl', maar het lijkt erop dat dat het begin van het einde voor haar was

Zooey Deschanel was eigenzinnig en schattig als Jess Day in New Girl, maar ondanks het succes van de serie is ze niet de grote ster geworden die veel mensen verwachtten dat ze zou zijn. Looper merkt op dat een van de redenen waarom ze niet meer wordt gecast, is omdat haar films zijn geflopt, ze geeft de voorkeur aan indiefilms en rollen, en ze is nu een moeder (dus ze denkt eerst aan haar kinderen).

7 Arme Jerry Seinfeld vraagt gewoon niet de aandacht die hij vroeger had

Jerry Seinfeld maakte het groot met de tv-serie Seinfeld, maar het is je misschien opgevallen dat hij de afgelopen jaren gewoon niet dezelfde aandacht trekt als hij ooit deed. Misschien is dit omdat hij verveeld is geraakt met de industrie, of misschien is het omdat mensen iets anders willen. Als je een blik werpt op de IMDB-pagina van Seinfeld, zul je merken dat het voor hem zeker langzamer gaat.

6 Taylor Lautner werd beroemd dankzij de 'Twilight'-saga, maar dat was echt het hoogtepunt van zijn beroep

The Twilight Saga was een enorm succes, maar ondanks dat Taylor Lautner een van de hoofdpersonen was (en de harten brak van miljoenen tienermeisjes die verliefd op hem werden), was hij niet in staat om het groot te maken. Hij is blijven werken in de industrie, inclusief rollen in de series, Scream Queens en Cuckoo, maar hij is niet langer de grote ster die hij in 2010 was.

5 Misschien zie je Jennifer Love Hewitt nog steeds af en toe op het kleine scherm, maar haar ster is zeker gedimd

Het is niet zo dat Jennifer Love Hewitt moeilijk zou zijn om mee te werken, of dat ze een publieke ineenstorting heeft gehad, in haar geval is het gewoon dat haar tijd als een van Hollywood's 'IT'-meisjes misschien gewoon over. Een blik op haar IMDB-pagina laat zien dat ze nog steeds rollen speelt, maar ze is niet zo populair als ze ooit was.

4 Ze is nu mevrouw Timberlake, en het lijkt erop dat Jessica Biels focus elders ligt

Jessica Biel acteert al sinds ze een tiener was en ze speelde in veel gedenkwaardige rollen, maar de afgelopen jaren lijkt ze een stap verwijderd te zijn van Hollywood. Misschien is dat omdat ze nu mevrouw Timberlake is, en ook een mama, of misschien is het omdat de kwaliteit van de projecten die haar werd aangeboden haar tijd niet waard leek.

3 Julia Stiles maakte het op het grote scherm, en het kleine scherm, maar we horen zelden meer van haar

Julia Stiles is in de loop der jaren in veel gedenkwaardige rollen verschenen, maar Nicki Swift merkt op dat ze misschien niet langer in Hollywood wordt gecast omdat haar eerdere rollen haar in een hokje hebben gestopt. Ze heeft ook slechte beoordelingen gehad voor verschillende films die ze opnam, ze is er niet in geslaagd om na Dexter nog een geweldige tv-rol te krijgen en ze blijft niet actueel door haar leven op sociale media te delen.

2 Een paar slechte beslissingen lieten Taylor Kitsch achter met slechte box office-beoordelingen, en hij viel van genade

Taylor Kitsch is een getalenteerd persoon en hij heeft enig succes gehad, waaronder zijn rol in Friday Night Lights, maar de laatste jaren lijkt hij uit de schijnwerpers te zijn verdwenen. TheTalko merkt op dat dit iets te maken kan hebben met het feit dat hij te veel "vrijheden in het soort werk" op zich nam, inclusief films met slechte scripts en zwakke kijkcijfers.

1 De cast van voormalig Disney Channel-ster Bella Thorne kreeg een klap nadat ze een film had gemaakt die een gigantische mislukking was

Bella Thorne was een Disney-ster, maar ze heeft hard gewerkt om dat beeld kwijt te raken met haar persoonlijke capriolen en het werk waar ze naar toe is getrokken. Ze is bekend geworden als een influencer op sociale media en ze is nog steeds ongelooflijk populair bij haar fans, maar haar rolkeuze in de afgelopen jaren was een kaskraker. In het bijzonder Amityville: The Awakening.

Aanbevolen: