Deze fantheorieën over Jacks dood op 'This Is Us' zijn te logisch

Inhoudsopgave:

Deze fantheorieën over Jacks dood op 'This Is Us' zijn te logisch
Deze fantheorieën over Jacks dood op 'This Is Us' zijn te logisch
Anonim

Vanaf het moment dat fans hoorden dat Jack Pearson stierf op This Is Us, werd het tv-programma zowel een sappig drama als een fascinerend mysterie. Terwijl het huidige seizoen zich richt op Kevin en Madison die een baby verwachten, is het moeilijk om het karakter van Milo Ventimiglia los te laten.

De serie staat erom bekend fans emotioneel te maken en niets was droeviger dan te horen hoe Jack stierf in de aflevering "Super Bowl Sunday" van seizoen twee.

Maar hoewel kijkers weten dat Jack stierf door de familiehond te redden tijdens een huisbrand, zijn er nog steeds enkele interessante fantheorieën over zijn overlijden die heel logisch zijn. Laten we eens kijken naar enkele van de beste.

Was Miguel erbij betrokken? Hoe zit het met Kate?

Milo Ventimiglia is beroemd vanwege het portretteren van Jess Mariano op Gilmore Girls, en hij ging zelfs uit met Alexis Bledel. Nu kunnen fans de getalenteerde acteur zien als Jack Pearson.

Veel fans hebben op Reddit gepost dat de gedachte dat Jack zou sterven in een huisbrand of tijdens het redden van de familiehond, dus dat deel hebben ze zeker goed begrepen.

Een fan postte dat Miguel er misschien bij betrokken was en dat dat een aantal van de negatieve gevoelens die de kinderen voor hem hebben zou kunnen verklaren. Deze theorie suggereert dat Jack en Miguel misschien in hun eigen bouwbedrijf werkten: de fan postte: "Ik geloof dat Miguel Jack misschien heeft geholpen. Dit is waarom de hele familie Miguel haat, niet omdat hij alleen bij Rebecca was, maar omdat hij heeft het uit het vuur gehaald en Jack niet."

hanna Zeile als Kate Pearson als tiener hierin zijn wij
hanna Zeile als Kate Pearson als tiener hierin zijn wij

Een andere fantheorie suggereert dat Kate degene is die de brand heeft aangestoken. Dit is heel logisch, aangezien Kate zich zo schuldig voelt over de dood van haar vader, en dit zou een andere verklaring bieden. De fan schreef: "Mijn theorie is dat Kate en Rebecca ruzie krijgen en Kate gaat naar haar kamer om geheime rook te maken of iets dat de brand veroorzaakt. Kate en Rebecca hebben niet de beste relatie, dus Kate zou wat wrok kunnen hebben jegens Rebecca want als ze geen ruzie zouden krijgen, zou Jack nog leven."

De wasmachine of het bakken?

Een andere fantheorie zei dat de wasmachine van Pearson de brand had kunnen veroorzaken, omdat er dat seizoen veel over dit apparaat werd gepraat. De fan schreef: "Jack sterft terwijl hij Kate redt. Daarom heeft ze de urn en lijkt (voorlopig tenminste) het meest getroffen door Jacks dood, en ook een beetje afstandelijk met Rebecca."

Deze fan suggereerde ook dat Kate in de keuken aan het bakken was en dat daardoor de brand in het huis was ontstaan. Dit is absoluut logisch, omdat het Kate's schuldgevoel zou hebben verklaard en hoe ze nooit verder kon gaan met het overlijden van Jack. Het zou ook krachtig zijn geweest, aangezien Kate wenste dat ze nooit wat voor lekkers dan ook had gemaakt dat ze aan het bakken was.

Een andere theorie

milo ventimiglia als Jack Pearson en Mandy Moore als Rebecca Pearson op dit zijn wij
milo ventimiglia als Jack Pearson en Mandy Moore als Rebecca Pearson op dit zijn wij

Hoewel fans weten dat Jack stierf door het inademen van rook terwijl hij de hond redde, was er een fantheorie waar veel mensen in geloofden: dat Jack stierf bij een vliegtuigongeluk.

Volgens Elle zou dit de crash van USAir in 1994 kunnen zijn waarbij 132 mensen omkwamen. De publicatie legde uit waarom dit een logische fantheorie was: Kevin deed afstand van speelgoedvliegtuigen na het overlijden van zijn vader, Kate was bang om te vliegen en de crash vond plaats in de buurt van Pittsburgh, het huis van de Pearson.

Hoewel Jack niet zo stierf, lijkt het de volgende meest waarschijnlijke verklaring. Het zou hebben verklaard waarom Kevin en Kate deden zoals ze deden.

Volgens Elle zei Mandy Moore dat de emoties zeker hoog opliepen tijdens het filmen van Jacks sterfscène. Ze zei: "Ik denk dat mensen zo verwachtten dat zijn dood en de omstandigheden eromheen zo filmisch zouden zijn, terwijl het in werkelijkheid heel gewoon is … Er is geen gepassioneerde toespraak over hoeveel ze voor elkaar betekenen. Het is zo gewoon en dat maakt het een honderd keer triester dat dit hun laatste uitwisseling is… Het voelde allemaal zo buitenaards om te filmen… omdat we de levens van deze personages samen twee jaar lang hebben opgebouwd… Toen het erop aankwam om het echt te doen, was het moeilijk om los te laten."

Het was zo triest om te horen dat Jack is overleden, omdat fans meteen gehecht raakten aan de Pearson-familie omdat de pilot-aflevering van This Is Us zo mooi was gedaan. Hoewel iedereen zou willen dat de tragedie van Jack nooit was gebeurd, draagt het wel bij aan het algemene thema van de show dat familie belangrijk is en dat mensen geluk moeten grijpen als ze kunnen.

Aanbevolen: