15 Beste politie- en detective-tv-shows (en waar ze te bekijken)

Inhoudsopgave:

15 Beste politie- en detective-tv-shows (en waar ze te bekijken)
15 Beste politie- en detective-tv-shows (en waar ze te bekijken)
Anonim

Politie- en detective-tv-programma's zijn de beste! Er is een geweldig gevoel van voldoening dat voortkomt uit het kijken naar een misdaad die wordt opgelost. Niemand houdt ervan om slechteriken weg te zien komen met misdaden, dus als we ze kunnen zien neerschieten door gearresteerd te worden, voelt het goed! Het voelt ook goed om de slachtoffers van misdrijven en hun naasten een gevoel van gerechtigheid en opluchting te zien krijgen. Tv-programma's die zich richten op het oplossen van misdaden en het onderzoeken van illegale delicten zijn niet voor niets even interessant als ze zijn! Dat is waarschijnlijk de reden waarom er tegenwoordig zoveel detective- en politie-tv-programma's op televisie zijn.

Politie- en onderzoeks-tv-programma's bestaan al heel lang en er komen steeds nieuwe bij! Lees verder om erachter te komen welke politie- en onderzoeksprogramma's de beste en interessantste zijn om naar te kijken, en op welk kanaal ze beschikbaar zijn.

15 Cold Case… Bekijk het op CBS

Cold Case is een geweldige politie-tv-show om naar te kijken. Het volgt een team van onderzoekers die cold cases openen. Dat betekent dat ze ervoor kiezen om zaken uit het verleden op te lossen die nooit zijn opgelost. Soms richten ze zich op zaken die ouder zijn dan 20 jaar! Het maakt ze niet uit hoe lang geleden een misdaad heeft plaatsgevonden, ze zijn nog steeds bereid om de waarheid te achterhalen.

14 Law & Order: Special Victims Unit… Bekijk het op NBC

Law & Order: Special Victims Unit is een van de grootste door de politie onderzochte tv-shows ooit. Law & Order: Special Victims Unit gaat over een team van rechercheurs die misdaden van seksuele aard oplossen. Het is gevestigd in New York City en het team van rechercheurs die samenwerken is buitengewoon slim.

13 Politie… Bekijk het op Fox

Cops is een reality-tv-show op Fox die een team politieagenten laat zien terwijl ze door steden gaan om ervoor te zorgen dat de wetten worden nageleefd. Kijkers kunnen kijken hoe echte agenten omgaan met dronken chauffeurs, straatgevechten en andere illegale activiteiten die op straat plaatsvinden.

12 Blue Bloods… Bekijk het op CBS

Stem af op CBS om Blue Bloods te kijken. Dit is een tv-show over een politiecommissaris van New York die alles doet wat nodig is om misdaden op te lossen, ook al wordt er niet altijd naar hem gelachen. Deze show heeft tot nu toe tien succesvolle seizoenen gelopen! Dit is een van de beste politieshows.

11 True Detective… Bekijk het op HBO

HBO is de plek om naar de veelgeprezen miniserie True Detective te kijken. Dit is een tv-show met acteurs Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Stephen Doris, Colin Farrell en Rachel McAdams! Het zegt veel om zoveel geweldige acteurs op de A-lijst in de hoofdcast te hebben.

10 Hawaii Five-0… Bekijk het op CBS

CBS is de plek om naar Hawaii Five-0 te kijken. Met Alex O'Loughlin, Scott Caan, Grace Park, Daniel Dae Kim en Jorge Garcia. Deze show heeft tot nu toe negen succesvolle seizoenen gelopen! Elke show die zoveel seizoenen kan draaien, is natuurlijk een goede om in te duiken.

9 NYPD Blue… Bekijk het op ABC

NYPD Blue is een geweldige politie-onderzoeksshow om naar te kijken en is te vinden op ABC. Om de een of andere reden is het kijken naar politieshows en onderzoekstelevisie in de stad New York altijd zo interessant! Deze show volgt dat patroon op een zeer succesvolle manier.

8 Luther… Bekijk het op BBC

Luther is een geweldig onderzoekend tv-programma om naar te kijken op BBC met in de hoofdrol Idris Elba. Hij is geliefd bij velen! De show liep vijf seizoenen tussen 2010 en 2019. Idris Elba won er een aantal prijzen voor, waaronder de Golden Globe Award voor beste uitvoering door een acteur in een miniserie of film gemaakt voor televisie.

7 Een roofdier vangen… Bekijk het op MSNBC

To Catch a Predator is een ander geweldig tv-programma om naar te kijken op MSNBC. Het toont een team van wetshandhavers die de operaties opzetten om pedofielen en mannen te pakken die bereid zijn de wet te overtreden. Sting-operaties zijn altijd erg interessant om te zien. Ze helpen ook om echte misdaden te voorkomen.

6 Live PD… Bekijk het op Tru TV

Live PD is een reality-tv-show die tot nu toe vier seizoenen heeft gelopen, te beginnen in 2016. Deze show geeft kijkers een beter perspectief op hoe het leven is voor wetshandhavers die proberen burgers te beschermen dagelijks. Het laat zien hoe het leven van politieagenten is.

5 Rookie Blue… Bekijk het op ABC

Bekijk het ABC-netwerk om Rookie Blue te bekijken. Deze show begon in 2010 en richt zich op jonge agenten die hun hardcore toewijding en ambitie gebruiken om zichzelf te bewijzen in hun carrière. Deze show liep zes seizoenen en werd gefilmd in het land Canada.

4 Forensische bestanden… Bekijk het op NBC

Forensische bestanden zijn te zien op NBC. Dit tv-programma laat zien hoe het is voor technische experts achter de schermen terwijl ze verschillende misdaden proberen op te lossen. Soms, om een misdaad op te lossen, moeten plaats delicten opnieuw worden gemaakt en geanalyseerd met wetenschappelijke methoden. Deze show richt zich daarop.

3 McMillions… Bekijk het op HBO

McMillions is een geweldige tv-show om naar te kijken op HBO. Het toont de FBI terwijl ze de monopoliespelzwendel van McDonald's onderzoeken die plaatsvond tussen de jaren 1989 en 2001. De zwendel trof veel mensen! Miljoenen mensen speelden mee in het monopoliespel van McDonald's zonder kans om ooit te kunnen winnen.

2 NCIS… Bekijk het op CBS

NCIS is een van de meest populaire en bekende politieonderzoeks-tv-programma's om naar te kijken aller tijden. Het is te vinden op het CBS. Het liep 16 succesvolle seizoenen, wat betekent dat het duidelijk een geweldige show is om te binge. Het team van rechercheurs werkt aan het oplossen van misdaden die te maken hebben met moord, terreuraanslagen en alles daartussenin.

1 The Outsider… Bekijk het op HBO

The Outsider is een ander geweldig onderzoeks-tv-programma om naar te kijken en het is te vinden op HBO. Dit toont sterrenacteurs als Jason Bateman, Ben Mendelsohn, Cynthia Erivo, Julianne Nicholson en Bill Camp. Als het gaat om politie- en onderzoekstelevisie, is dit absoluut een geweldige show om naar te kijken!

Aanbevolen: