15 BTS-foto's van Lea Michele en de rest van de Glee-cast

Inhoudsopgave:

15 BTS-foto's van Lea Michele en de rest van de Glee-cast
15 BTS-foto's van Lea Michele en de rest van de Glee-cast
Anonim

In 2009 ging Glee in première met de eerste aflevering en nam het onmiddellijk over. De show opende deuren voor veel getalenteerde sterren en maakte populaire films als Pitch Perfect mogelijk. Hoewel de serie eigenlijk een tienerdrama was, was het ook zoveel meer dan dat. Hoewel we honderden tv-programma's hebben gezien die te maken hebben met kwesties als tienerzwangerschappen en pesten op de middelbare school, deed geen van hen dat ooit met zoveel stijl of zoveel humor als Glee. Met elke aflevering boordevol getalenteerde zangstemmen, indrukwekkende choreografie en de onverslaanbare Jane Lynch, is het gemakkelijk te begrijpen waarom deze serie een fenomeen werd.

Op dit moment is het geen geheim dat de cast van Glee te maken heeft gehad met een heleboel echte ontberingen en schandalen. Maar vandaag zullen we de klok terugspoelen en de gelukkige tijden herinneren die deze groep had op de set van de immer populaire muziekserie.

15 Twee duimen omhoog voor vrolijkheid

In deze lijkt het alsof onze castleden in het auditorium hangen. Zoals fans zich zullen herinneren, gaven de kinderen, toen ze niet in de koorzaal aan het zingen waren, alles op het podium in de auditorium. Voor een Glee-club met vrijwel geen budget, slaagden ze er echt in om spectaculaire cijfers neer te zetten.

14 Kurt en Rachel voor altijd

Hoewel er tijdens de 6 seizoenen van de serie heel veel koppels waren om te verzenden, waren er enkele vriendschappen die nog gemakkelijker te vinden waren. We hielden allemaal van Santana en Bretagne en het was voor velen een hoogtepunt om ze te zien trouwen. De vriendschap van Kurt en Rachel was echter een van de belangrijkste relaties van de hele show. Elke Broadway-baby heeft haar GBF nodig!

13 Blaine was de ultieme artiest

Blaine Anderson (Darren Criss) kwam pas in seizoen 2 aan, maar we waren vrijwel verkocht aan het personage na zijn eerste Katy Perry-cover. Hoewel de hele cast vol talent was, waren er een paar die opvielen als de beste artiesten. De stem van Rachel Berry was duidelijk anders dan alle andere, maar Blaine, Blaine had het allemaal. De bewegingen, de stem en de aanwezigheid op het podium.

12 Hangin' With The Girls

Glee was echt een geweldig startpunt voor de carrière van Lea Michele. Haar hartverscheurende ballads zien spelen was een van de belangrijkste redenen waarom mensen afstemden. De dansbewegingen die ene Brittany S. Pierce (Heather Morris) liet zien, waren echter zelf behoorlijk indrukwekkend. Het blijkt dat Morris ooit een achtergronddanseres was voor Beyonce.

11 Aan het werk

Zelfs degenen die geen fans van de serie waren, zouden moeten toegeven dat wat deze cast deed waanzinnig indrukwekkend was. Ze hadden niet alleen regels om week na week uit het hoofd te leren, zoals in andere tv-shows, ze hadden liedjes om onder de knie te krijgen en een behoorlijk gekke choreografie om te leren voor elke aflevering.

10 selfies met Sam

Kijk naar deze geweldige vriendengroep! Net als in andere shows, is het moeilijk voor fans om aan boord te komen wanneer een nieuw personage wordt geïntroduceerd. Sam Evans (Chord Overstreet) was echter een van de weinigen die ons volledig voor zich wist te winnen. Hoewel hij de show kort verliet nadat hij was geïntroduceerd, waren de meeste fans behoorlijk opgewonden toen hij zich weer bij de New Directions voegde.

9 Weet je nog toen Mercedes Kurt verpletterde?

De korte verhaallijn van Mercedes Jones die in seizoen 1 verliefd werd op Kurt, was behoorlijk verbazingwekkend. Uiteraard kon Kurt de gevoelens niet beantwoorden en toen hij dit uitlegde, gooide Mercedes niet alleen een steen door Kurt's voorruit, maar voerde het meesterlijk 'Bust Your Windows' van Jazmine Sullivan uit. Met de hulp van de Cheerios was deze scène perfect.

8 The New York Crew

Elke fan zou bevestigen dat de tweede helft van de serie niet zo sterk was als de eerste. Zoals we eerder in veel shows hebben gezien, wordt het extreem moeilijk om het verhaal gaande te houden zodra de middelbare schoolkinderen zijn afgestudeerd. Een tijd lang deelden Rachel, Kurt en Santana allemaal een appartement in New York. Niet de beste afleveringen, maar Demi Lovato zat in de meeste!

7 We houden van Klaine

Hoewel tegen het einde van de serie de relatie Blaine-Kurt behoorlijk uitgespeeld was en de meesten meer geïnteresseerd waren in het kijken naar Santana en Bretagne die nog lang en gelukkig leefden, hadden deze twee nog steeds een jarenlange uitstekende verhaallijn. We hopen echt dat deze jongens IRL nog steeds close zijn.

6 Quinn Fabray met een van haar vele liefdesbelangen

Quinn Fabray was zonder twijfel de student met de meeste problemen van alle originele New Directions. Ze werd zwanger, loog over de vader, probeerde de baby terug te stelen nadat ze hem had afgestaan voor adoptie en belandde zelfs in een rolstoel na een akelig ongeluk tijdens het sms'en en rijden. Wat een achtbaan.

5 Kurt The Warbler

Nadat de Warblers in seizoen 2 waren geïntroduceerd, bleven ze de rest van de tijd een groot deel van de serie uitmaken. Soms waren ze de schurken, maar andere keren waren ze de naaste bondgenoten van de New Directions. Dat gezegd hebbende, of ze nu goed of slecht waren, ze waren altijd ongelooflijk getalenteerd.

4 Finchel onthouden

Het overlijden van Cory Monteith in 2013 was hartverscheurend. Terwijl hij Rachel Berry's romantiek op het scherm in de show speelde, hadden de twee ook een echte relatie achter de schermen. Dat gezegd hebbende, toen het tijd werd om het onderwerp van de show aan te pakken, werd het des te verwoestender door de zeer reële emoties van Lea Michele.

3 De Jongens

De jongens van de originele bende van New Directions waren allemaal behoorlijk geweldig. Artie was de meester van alle hiphop- en R&B-nummers, Puck wist echt hoe hij een akoestische gitaar moest bedienen, Kurt bracht nieuw leven in oude Broadway-deuntjes, Mike was een danser van wereldklasse en Finn was onze leider. Dat gezegd hebbende, kunnen we Ryder en Jake helemaal vergeten.

2 Good Old Trouty Mouth

Een van de beste verhaallijnen was de eerste keer dat New Directions originele nummers aanpakte. Hoewel hun winnende nummer Loser Like Me geweldig was, denken we nog steeds dat sommige van hun andere creaties beter waren. My Headband, Hell to the No, My Cup en natuurlijk, Trouty Mouth had allemaal een soort prijs moeten krijgen.

1 Een New Directions-mascotte?

We kennen het verhaal achter deze foto niet, maar we zijn er nog steeds dol op! Alleen al het zien van deze jongens in die legendarische stoelen geeft ons al het gevoel. Hoewel hun optredens altijd totaal over-the-top waren, vonden de meeste van deze scènes plaats in de zeer eenvoudige koorzaal, die gevuld was met deze plastic stoelen. Wie is er klaar om Glee weer te gaan bingewatchen?

Aanbevolen: