The Cast Of Modern Family: Toen & Nu

Inhoudsopgave:

The Cast Of Modern Family: Toen & Nu
The Cast Of Modern Family: Toen & Nu
Anonim

Elf seizoenen! Modern Family is een geweldige show die bestaat uit elf epische seizoenen. De eerste aflevering van deze hilarische show ging in première in 2009 en de laatste aflevering werd uitgezonden in 2020. Toen hem werd gevraagd naar de tijd die verstreek met betrekking tot het filmen van Modern Family, zei Julie Bowen: "Ik heb eigenlijk veel geleerd van de [Modern Family]-kinderen zijzelf ook. Ariel, Nolan en Rico waren, weet je, 11 toen we begonnen. En nu halen ze dit jaar allemaal hun licentie. De adolescentie is een grote tijd, en ik heb gezien hoe ze door fasen gaan die ik vond het heerlijk, frustrerend, verwarrend, charmant, en het zien van deze allemaal vrij snel voorbij gaan." Ze zag de kinderen van de show opgroeien en veranderen, maar we merkten veranderingen in de hele cast samen.

De hoofdrolspelers van Modern Family hebben allemaal naam gemaakt door hun tijd in zo'n uitstekende show vol humor en humor.

12 Julie Bowen, toen en nu

On Modern Family speelde Julie Bowen de rol van Claire Dunphy, een liefhebbende moeder en echtgenote. Ze was de moeder die we allemaal zo graag wilden hebben, want hoewel ze haar kinderen opvoedde zoals het hoorde, hield ze nog steeds open communicatielijnen tussen haarzelf en haar familie.

11 Ty Burrell, toen en nu

Ty Burrell speelde de rol van Phil Dunphy, de eigenzinnige vader die zijn kinderen samen met zijn liefhebbende vrouw grootbracht. Phil Dunphy was het type personage waarmee je gemakkelijk kon lachen en lachen op basis van zijn liefde voor magie en al het andere. Ty Burrell was de perfecte acteur om de rol op zich te nemen.

10 Sofia Vergara, toen en nu

Tijdens Modern Family speelde Sofía Vergara de rol van Gloria. Ze was een getrouwde moeder van twee in de show en ze maakte kijkers aan het lachen door altijd extra te zijn met haar persoonlijkheid. Aangezien de show ten einde liep, hopen we dat we deze actrice hoe dan ook kunnen blijven zien!

9 Sarah Hyland, toen en nu

Sarah Hyland is een actrice van wie je heel gemakkelijk kunt houden, vooral op basis van hoe leuk ze is met haar Instagram-berichten. Ze greep de rol van de oudste dochter van Claire en Phil Dunphy in Modern Family. Hoewel het personage dat ze in de show speelde bekend stond als een beetje rebels, hete puinhoop, is Sarah Hyland in het echte leven een zeer goed samengesteld persoon.

8 Ariel Winter, toen en nu

Mensen zijn behoorlijk geobsedeerd door Ariel Winter sinds het einde van Modern Family. Sterker nog, mensen begonnen geobsedeerd te raken door haar vóór het laatste seizoen van de show. De media is erg vocaal geweest over wat een schoonheid ze is geworden. Ze was jarenlang een nerdy meisje in Modern Family, maar nu niet meer. Als ze zou besluiten om modellenwerk te gaan doen in plaats van te acteren (of beide te doen), zouden we haar volledig steunen!

7 Eric Stonestreet, toen en nu

Eric Stonestreet wordt vaak beschouwd als de favoriete acteur van mensen die uit Modern Family komt. De reden waarom is dat hij Cam speelde en Cam was meer dan beminnelijk in vrijwel elke aflevering van Modern Family. Wie anders had deze rol zo vlekkeloos op zich kunnen nemen? Eric Stonestreet is echt een van de beste.

6 Nolan Gould, toen en nu

Nolan Gould speelde de rol van de enige Dunphy-zoon in Modern Family. Nolan Gould is een andere acteur waar we veel respect voor hebben! Tijdens het filmen van de show koos hij er ook voor om te schitteren in een muziekvideo van Logic, een populaire rapper. De muziekvideo ondersteunde LGBTQ-rechten en wierp licht op het onderwerp zelfmoordpreventie.

5 Jesse Tyler Ferguson, toen en nu

Jesse Tyler Ferguson is een andere geweldige acteur uit Modern Family. Andere shows en films waarin hij speelde, zijn onder meer Extreme Makeover: Home Edition, Do Not Disturb, The Class en Ugly Betty. Waar hij ook voor koos, het werd uiteindelijk geweldig, vooral Modern Family.

4 Aubrey Anderson-Emmons, toen en nu

Aubrey Anderson-Emmons begon als peuter met Modern Family! Ze groeide op voor onze ogen en speelde de rol van Lily, Cam en Mitch's geadopteerde dochter. Aubrey Anderson-Emmons was een schattig klein meisje toen ze jonger was en ze is uitgegroeid tot een prachtige jonge vrouw.

3 Rico Rodriguez, toen en nu

Rico Rodriguez is een andere kindsterretje dat voor onze ogen opgroeide, net als de andere kindacteurs in Modern Family. Naast de tijd die hij besteedde aan het filmen van Modern Family, herkennen mensen hem misschien van zijn rollen in films en tv-shows zoals Babysitters Beware, Opposite Day en Epic Movie.

2 Ed O'Neill, toen en nu

Ed O'Neill was al aan de oudere kant toen hij begon met het filmen van Modern Family. Hij was 63 toen de show in première ging en hij is nu 74. Hij is het oudste castlid van de show, maar hij ziet er nog steeds geweldig uit! De eerste plaats waar mensen hem herkennen zou hoogstwaarschijnlijk Married… with Children zijn, een show die liep van 1987 tot 1997.

1 Jeremy Maguire, toen en nu

Jeremy Maguire is het jongste lid van de cast van Modern Family. Hij begon eruit te zien als een jongere en de show eindigde met hem er net zo jong uit te zien! Samen met Modern Family speelde hij ook in een film genaamd I'm Not Here in 2017. Hij is jong, maar hopelijk blijft zijn acteercarrière van de grond komen.

Aanbevolen: