The Undead zijn in NYC in Netflix Horror 'Vampires vs. The Bronx' met Method Man in de hoofdrol

Inhoudsopgave:

The Undead zijn in NYC in Netflix Horror 'Vampires vs. The Bronx' met Method Man in de hoofdrol
The Undead zijn in NYC in Netflix Horror 'Vampires vs. The Bronx' met Method Man in de hoofdrol
Anonim

De film, geschreven en geregisseerd door Osmany Rodriguez, zal op 2 oktober op Netflix verschijnen en zorgt voor gelach en een sociaal commentaar. Vampires vs. The Bronx, een komische horrorversie van het discours rond gentrificatie, speelt zich af in een deel van de wijk NYC waarvan het gezicht voor altijd kan worden veranderd door een stel luxe flatgebouwen.

'Vampires vs. The Bronx' is een komische horror met een geweten

Wanneer gentrificatie uit "een onwaarschijnlijke en dodelijke bron" hun buurt dreigt te veranderen, moet een groep tieners opstaan om hun geliefde bodega te redden. Letterlijk, want deze makelaars komen pas na zonsondergang opdagen, dorstig naar vers bloed.

"Jullie weten allemaal hoe dit begint", zegt een van de hoofdrolspelers, nadat hij heeft gezien dat het plaatselijke gerechtsgebouw wordt omgebouwd tot een modern appartementencomplex.

“Blanken met canvas tassen? Dat is altijd het eerste teken', zegt de stem terwijl een in het wit geklede, griezelig lachende vrouw de kinderen nadert.

Vampires vs. The Bronx sterren Jaden Michael, Sarah Gadon, Chris Redd, Shea Whigham, Vladimir Caamaño, Gregory Diaz IV, Gerald W. Jones III en Coco Jones.

Comedian Joel "The Kid Mero" Martinez schittert als de eigenaar van de bodega, terwijl rapper Cliff "Method Man" Smith een niet nader genoemde rol speelt.

De film was sinds 2018 in productie en de belangrijkste fotografie begon in augustus van datzelfde jaar. Netflix verwierf de distributierechten voor de film in 2020. Rodriguez staat bekend om zijn werk aan Saturday Night Live, A. P. Bio, The Last Man On Earth en Shrill, en Sunnyside.

Netflix heeft een enorm aanbod van Halloween-inhoud

Vampires vs. The Bronx is de nieuwste toevoeging van Netflix aan hun Halloween-catalogus. Het streamingplatform is al begonnen met het uitbrengen van originelen met horrorthema in de aanloop naar de populaire feestdag. Ratched van Ryan Murphy en films zoals de komedie The Babysitter: Killer Queen en de Zuid-Koreaanse zombiefilm Alive zijn al beschikbaar om te streamen.

Een van de meest verwachte Halloween-releases is Adam Sandler's nieuwste film, horrorkomedie Hubie Halloween, die op 7 oktober wordt uitgebracht. Volgens de trailer die eerder deze maand is uitgebracht, is de film klaar om een van die zo- slechte-het-goede films, die Sandler's belofte nakomt om een vreselijke speelfilm te maken als hij geen Oscar-knik krijgt voor zijn rol in Uncut Gems.

Aanbevolen: