Angelina Jolie hoopt samen met Christoph W altz te schitteren in 'Elke gespeelde noot

Angelina Jolie hoopt samen met Christoph W altz te schitteren in 'Elke gespeelde noot
Angelina Jolie hoopt samen met Christoph W altz te schitteren in 'Elke gespeelde noot
Anonim

Angelina Jolie, die ingetogen is in haar werk sinds haar scheiding van Brad Pitt, is naar verluidt in serieuze gesprekken met STX voor een hoofdrol tegenover Christoph W altz in de verfilming van Every Note Played.

Het verhaal is een drama over de beroemde concertpianist Richard, wiens ex-vrouw Karine (vermoedelijk Jolie) ingrijpt om zijn verzorger te zijn wanneer hij ALS ontwikkelt en niet langer piano kan spelen.

ALS kreeg de laatste jaren meer aandacht in de media met de virale Ice Bucket Challenge en andere bewustmakingsevenementen die licht werpen op de nog steeds ongeneeslijke en terminale ziekte die het zenuwstelsel van iemands lichaam rond 2014 aantast.

Jolie en W altz kennen elkaar via Jolie's ex-man Pitt, die een goede vriend is van W altz. De twee speelden samen in een Quentin Tarantino-film, Inglourious Basterds, en zijn sindsdien hecht gebleven.

Omdat er geen releasedatum is aangekondigd, moeten we op het productieteam vertrouwen voor updates over wanneer deze film naar de bioscoop komt. Dit team bestaat uit regisseur Michael Sucy van 13 Reasons Why en The Vow, en Monet Clayton, Richard Barton-Lewis en Gabrielle Jerou-Tabak van Southpaw Entertainment, die de film produceren

Toch kunnen we dankbaar zijn dat dit niet het enige werk is dat Jolie in de maak heeft voor het komende jaar en daarna. Ze gaat Thena spelen in The Eternals en zal ook te zien zijn in They Who Wish Me Dead, beide postproductie.

Aanbevolen: