Fans zijn geobsedeerd door de NSFW-T-shirts van June Squibb in 'Hubie Halloween

Inhoudsopgave:

Fans zijn geobsedeerd door de NSFW-T-shirts van June Squibb in 'Hubie Halloween
Fans zijn geobsedeerd door de NSFW-T-shirts van June Squibb in 'Hubie Halloween
Anonim

Ondanks alle geweldige Halloween-kostuums die werden gedragen in horrorkomedie Hubie Halloween, waren het de t-shirts van het personage van June Squibb waar fans geobsedeerd door waren.

De t-shirts, gekocht bij lokale tweedehandswinkels, bevatten NSFW-grappen die Hubie of zijn moeder niet volledig lijken te begrijpen. Dat maakt ze des te iconischer.

Vooral een T-shirt met een insinuatie over erectie wordt een lopende grap in de hele film. Hubie kent de betekenis van het slangwoord 'boner' niet en zijn moeder overtuigt hem ervan dat het 'fout' betekent, wat ertoe leidt dat de hoofdpersoon het woord terloops laat vallen bij de meest ongepaste gelegenheden.

We zijn verliefd op de T-shirts van June Squibb in 'Hubie Halloween'

Netflix plaatste een waarderings-tweet voor de t-shirts van het personage van Squibb.

"June Squibb, novelty t-shirt queen", luidt het bijschrift.

Sommige fans gingen zelfs zo ver dat ze het personage tekenden dat haar t-shirts droeg, zoals in dit geweldige portret van mevrouw Dubois die een scheetgrap-T-shirt draagt.

De sluwe glimlach die Hubie's moeder op haar gezicht heeft als ze de hilarisch onfatsoenlijke kleding aantrekt, suggereert dat ze misschien meer weet dan ze laat merken. Zonder zich over te geven aan spoilers, weten degenen die de film hebben gezien dat mevrouw Dubois niet bepaald zo naïef is als haar zoon.

Zoals de meeste personages van Sandler, is Hubie DuBois een bizarre, goedaardige man die voor zijn gemeenschap zorgt, maar alom wordt bespot en verkeerd wordt begrepen door de mensen om hem heen. Terwijl de stad het toneel wordt van een reeks mysterieuze verdwijningen, zal Hubie opstaan en proberen de boel te redden.

Hubie Halloween-sterren… Letterlijk iedereen

Hubie Halloween, uitgebracht op Netflix op 7 oktober, heeft een met sterren bezaaide cast. Naast Sandler en Squibb speelt de enge komedie ook met Steve Buscemi en Ray Liotta, evenals Modern Family-actrice Julie Bowen, SNL-ster Maya Rudolph en Shaquille O'Neal. Sandlers frequente medewerkers Kevin James en Rob Schneider spelen ook de hoofdrol.

Acteur Ben Stiller verschijnt in een heel speciale cameo aan het begin van de film. De rol van kwaadaardige ordonnateur Hal is een traktatie voor oude Sandler-fans.

Het paasei gaat in feite terug tot de film Happy Gilmore uit 1996, waar Stiller hetzelfde personage speelde tegenover de titulaire rol van Sandler. In de film, mede geschreven door Sandler en Tim Herlihy, was Orderly Hal de manager van het bejaardentehuis waar de grootmoeder van hoofdpersoon Happy een tijdje heeft gewoond. Hals sadistische manieren waren destijds niet veel anders, aangezien hij de bewoners van de faciliteit pestte en hen met de dood bedreigde.

Aanbevolen: