Internet reageert op aankomende tv-serie 'I Know What You Did Last Summer

Inhoudsopgave:

Internet reageert op aankomende tv-serie 'I Know What You Did Last Summer
Internet reageert op aankomende tv-serie 'I Know What You Did Last Summer
Anonim

Je zou kunnen denken dat films als The Conjuring en The Exorcist tot de beste horrorfilms ooit behoren, maar er is niets zo angstaanjagend als een klassieke slasherfilm die je letterlijk de stuipen op het lijf zal jagen.

Het Slasher-genre was in de jaren 90 ongelooflijk populair, met films als Courtney Scott en Neve Campbell met in de hoofdrol Scream en de serie I Know What You Did Last Summer met Jennifer Love Hewitt en Sarah Michelle Gellar.

Deze films vertegenwoordigden op verbluffende wijze het constante gevoel van loerend gevaar, met onverwachte wendingen en een eenvoudig uitgangspunt. Een moordenaar met een kap en gemaskerde, of slasher als je mag, pleegt een spoor van moorden, waardoor iedereen verwant is aan de slachtoffers, verdachten.

I Know What You Did Last Summer volgt een met een haak zwaaiende moordenaar die het leven van vier jonge vrienden verwoest, een jaar nadat ze een auto-ongeluk verdoezelen. De film produceerde vervolgens twee vervolgen en was een onderwerp van populaire cultuur naast de Scream-franchise, en nu worden ze allebei herschreven in moderne aanpassingen. Natuurlijk heeft het internet gemengde reacties.

Wat internet te zeggen heeft

Amazon Studios heeft groen licht gegeven voor de televisieaanpassing voor I Know What You Did Last Summer. Interessant is dat James Wan, mede-maker van de Saw-filmfranchise en regisseur van The Conjuring, de uitvoerend producent van de serie zal zijn.

Het internet heeft, zoals altijd, gemengde gevoelens over een van de beste slasher-filmfranchises die wordt herschreven.

Terwijl sommige fans van de filmserie voorstander zijn van het idee en blij zijn dat er aandacht aan hen wordt besteed, zijn sommige fans van streek door het idee dat klassiekers uit de jaren 90 worden herschreven en het gebrek aan originaliteit dat daarmee gepaard gaat.

Scream 5, met een groot deel van de originele cast in de hoofdrol, is ook in de maak, en fans die zweren bij het slasher-genre kunnen niet volledig bevatten hoeveel aandacht het ooit zo populaire genre krijgt.

Sommige Twitter-gebruikers gingen een discussie aan waarin ze zeiden dat populaire films werden herschreven om een reeds bestaande gemeenschap van fans aan te trekken, die loyaal waren aan de serie.

Er kan nog niets worden gezegd over originaliteit, aangezien televisie-aanpassingen van deze originele verhalen hoogstwaarschijnlijk voor meerdere seizoenen zullen worden verlengd, wat grote inzet oplevert voor de streamingplatforms die ze verspreiden. Een andere gebruiker ondervroeg zijn volgers over het gebruik van origineel materiaal en tweette: "Herinner me er nog eens aan waarom we allemaal origineel materiaal schrijven?"

Zolang fans het originele I Know What You Did Last Summer niet vergeten en de serie in al zijn glorie onthouden, van de vissersmoordenaar tot berichten die op spiegels worden geschreven, kan een televisieaanpassing helpen om nieuwere slasher te leren kennen genrefans met het origineel. We zijn benieuwd wat we in petto hebben!

Aanbevolen: