Hoe 'Fear The Walking Dead'-ster Alycia Debnam-Carey $ 3 miljoen verdiende

Inhoudsopgave:

Hoe 'Fear The Walking Dead'-ster Alycia Debnam-Carey $ 3 miljoen verdiende
Hoe 'Fear The Walking Dead'-ster Alycia Debnam-Carey $ 3 miljoen verdiende
Anonim

Dankzij 85 afleveringen op AMC's Fear The Walking Dead, is het veilig om te zeggen dat Alycia Debnam-Carey het grootste deel van haar gerapporteerde nettowaarde van $ 3 miljoen te danken heeft aan de show.

Hoewel Fear The Walking Dead lang niet zo populair is als AMC's originele zombie-apocalypsshow, The Walking Dead, heeft het nog steeds een enorme fanbase. Kijkers willen graag aanwijzingen zien over de terugkeer van hun favoriete personages en het volgen van de levens van de sterren die hun carrière te danken hebben aan de show. Toch heeft Fear The Walking Dead niet helemaal de sterrenkracht die de originele show heeft. Dit omvat de afwezigheid van Norman Reedus met wie mensen graag inchecken op Instagram. Hetzelfde geldt voor slechterik Negan, gespeeld door Jeffrey Dean Morgan.

Maar er is niet echt een opvallende artiest op Fear The Walking Dead. Dit is mogelijk met uitzondering van de bizar mooie Alycia Debnam-Carey.

Laten we eens kijken hoe deze in Australië geboren acteur een rol kreeg in de AMC-show en hoe ze de zaden van haar groeiende fortuin water gaf.

Alycia Debnam-Carey blij
Alycia Debnam-Carey blij

Grote dromen in een ver land Down Under

Fans van de CW herkennen Alycia Debnam-Carey waarschijnlijk van The 100. Maar vóór zombies en door angst aangedreven CW-dystopische tienershows, droomde Alycia van de dagen dat ze het scherm kon vereren en acteur kon worden. Volgens Netline wilde ze er altijd al een zijn. Toen ze acht was, jaagde ze haar dromen al na toen ze in Sydney, Australië woonde.

Alycia Debnam-Carey Australië
Alycia Debnam-Carey Australië

Haar eerste rol was met een gerespecteerde Australische producer genaamd Rachel Ward in een film genaamd Martha's New Coat. Deze rol leverde haar de aandacht op die ze nodig had om kleine optredens te krijgen in Australische shows zoals McLeod's Daughters, tv-films zoals Dream Life en een korte film genaamd Jigsaw Girl.

Terwijl ze acteren op de middelbare school nastreefde, slaagde Alycia erin om haar cijfers uitzonderlijk te houden en zich zelfs op muziek te concentreren. Maar liefst tien jaar lang volgde Alycia een opleiding tot percussionist en vergezelde 39 andere jonge muzikanten een muziekcreatieprogramma van twee weken met de Berliner Philharmoniker. In plaats van een volledige carrière in de muziek na te streven, wat ze zeker had kunnen doen, besloot Alycia haar acteerdromen na te jagen.

Big Breaks All-Around

Terwijl CW's The 100 Alycia's grote doorbraak in Hollywood was, was deelname aan een reality-tv-show wat het toneel vormde voor haar werk als Lexa in de dystopische tienerserie.

Op 18-jarige leeftijd pakten Alycia en haar moeder hun leven in en verhuisden naar Los Angeles, zodat ze meer kansen kon krijgen om te pronken met haar vaardigheden. Haar eerste optreden in de staat was in Next Stop Hollywood, een realityshow die een stel Aussie-acteurs volgde die probeerden te werken in L. A. Vanwege het aantal mensen dat met haar verbonden was, stond Alycia op de shortlist om een jonge versie van Carrie Bradshaw te spelen in The Carrie Diaries, een rol die uiteindelijk naar AnnaSophia Robb ging.

Tijdens een interview met Vogue gaf Alycia toe dat haar carrière anders had gelopen als ze de rol had gewonnen:

“Ik vind het leuk dat ik het niet deed, want toen ik jonger was, kon ik die knokkelige greep krijgen door vast te houden aan een idee en niet meer los te willen laten, maar op het moment dat ik begon los te laten en te zien dat er geen regels zijn, er is meer flexibiliteit en openheid en wetende dat als je iets volgt, het zijn eigen pad creëert.”

In plaats van de prequel van Sex And The City won Alycia een U. S. werkvisum dankzij horrorfilm. Maar dit werd gevolgd door een reeks close-maar-geen-sigaar-momenten. Tijdens een interview met W Magazine beweerde ze dat de hoeveelheid afwijzing haar echt raakte. Met het geld dat ze verdiende, kon ze leven, maar niet op de manier die ze had gewild. Het belangrijkste was dat ze niet het werk deed dat ze van plan was te doen.

Alycia Debnam-Carey vreest de wandelende doden
Alycia Debnam-Carey vreest de wandelende doden

Toen ze werd gecast in een AMC-piloot naast Laura Herrier van Spider-Man: Homecoming, dacht ze dat haar leven zou veranderen. Maar AMC pikte de show niet op. Hoewel ze zich duidelijk haar werk herinnerden toen ze jaren later Fear The Walking Dead castten.

Alycia's eerste grote doorbraak was als gastster op de CW sci-fi show, The 100. Nadat het publiek in het tweede seizoen echt op haar personage (Lexa) had gereageerd, kondigde de showrunner aan dat Alycia in het derde seizoen als hoofdpersonage zou worden geschreven. Dit leverde haar een vast werk op in Vancouver, evenals een terugkerende cheque van zes cijfers die haar hielp een leven voor zichzelf op te bouwen. Maar na in totaal 16 afleveringen werd haar personage vermoord.

Alycia Debnam-Carey Lexa De 100
Alycia Debnam-Carey Lexa De 100

Het personage bouwde een cultstatus op, vooral onder de LGBTQA+-gemeenschap die Lexa als een held begroette. Het feit dat ze zo snel werd gedood, droeg alleen maar bij aan de stijlfiguren waar de gemeenschap tegen vocht. Zowel de showrunner als Alycia beweren echter dat dit uit creatieve vrijheid was en niet uit een politieke keuze.

Bovendien had Alycia andere werkverplichtingen, zoals gecast worden als een serieleider op Fear The Walking Dead, een show met een veel groter budget dan The 100 en een nog groter publiek, van wie de meesten ingebouwd vanwege het succes van The Walking Dead.

Alycia Debnam-Carey mooi
Alycia Debnam-Carey mooi

Alycia voelt zich nog steeds op haar gemak bij het spelen van Alicia on Fear. We zijn er zeker van dat haar vermogen van $ 3 miljoen vanaf nu alleen maar zal groeien …

Aanbevolen: