Stephen King denkt dat deze Netflix-show 'The Trial Of The Chicago 7' verslaat

Inhoudsopgave:

Stephen King denkt dat deze Netflix-show 'The Trial Of The Chicago 7' verslaat
Stephen King denkt dat deze Netflix-show 'The Trial Of The Chicago 7' verslaat
Anonim

Legendarische horrorschrijver Stephen King kijkt de laatste tijd veel televisie en heeft ze aanbevolen aan zijn fans op Twitter, terwijl hij zijn liefde voor hen betuigde.

Van Amazon Prime Video's Sci-Fi-thriller Utopia tot Apple TV's The Morning Show, de schrijver heeft streamingdiensten verrast met verschillende aanbevelingen. Hij heeft het weer gedaan, en deze keer zingt de schrijver van The Dark Tower lof voor een Netflix-origineel.

Hier is de favoriete nieuwe show van Stephen King

Er zijn twee dingen over Stephen King die je moet weten. Ten eerste zullen zijn horrorromans je de stuipen op het lijf jagen, je nachtmerries bezorgen en je toch een beetje laten huilen (op een goede manier natuurlijk).

Twee, je zou moeten zweren bij zijn persoonlijke aanbevelingen, of het nu een film, een boek of een televisieprogramma is.

De schrijver keek onlangs naar Netflix' nieuwste drama getiteld The Queen's Gambit, een miniserie met drie afleveringen, gebaseerd op een roman uit 1983 van de Amerikaanse romanschrijver W alter Tevis. De serie volgt Beth Harmon, een schaakwonderkind, van acht tot tweeëntwintig jaar.

Stephen King stond in voor de serie, in een tweet op zijn persoonlijke Twitter-account. Er stond: "Ik heb veel tv gekeken tijdens dit vervloekte jaar - ik weet dat ik niet de enige ben - en het beste van het beste is THE QUEEN'S GAMBIT, op Netflix. Absoluut opwindend,"

De serie is vorige week uitgebracht en heeft al lof gekregen voor zijn slimme verhalen en actrice Anya Taylor-Joy's vertolking van Beth. The Queen's Gambit volgt de schaker terwijl ze worstelt met haar persoonlijke demonen en haar afhankelijkheid van drugs en alcohol.

De schrijver vergeleek de serie vervolgens met de film van Aaron Sorkin, The Trial Of The Chicago 7, een verfilming van de echte gebeurtenissen die volgden tijdens het proces tegen zeven beklaagden die door de Amerikaanse federale overheid werden beschuldigd van samenzwering, tijdens de protesten in Chicago in 1968.

"Ik dacht dat er niets beters zou zijn dan THE TRIAL OF THE CHICAGO SEVEN, maar dit is het geval", schreef King in zijn tweet.

Een van zijn volgers zei dat ze de boeken had gelezen en niet zeker wist of de aanpassing niet aan haar verwachtingen zou voldoen. King had een antwoord voor haar en keurde de serie opnieuw goed door te schrijven: "Ik vermoed dat het je verwachtingen zal overtreffen."

Nou, we weten wat we hierna gaan kijken!

Aanbevolen: