Hoe 'The Mandalorian'-actrice Sasha Banks haar nettowaarde van $ 3 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe 'The Mandalorian'-actrice Sasha Banks haar nettowaarde van $ 3 miljoen vergaarde
Hoe 'The Mandalorian'-actrice Sasha Banks haar nettowaarde van $ 3 miljoen vergaarde
Anonim

In deze tijd zijn er veel fans die enorm gepassioneerd zijn over hun favoriete media. Desondanks zou kunnen worden gesteld dat de meest toegewijde fans van allemaal de mensen zijn die alles op de voet volgen Star Wars. Op de Wookiepedia-website verzamelen Star Wars-fans immers alle beschikbare informatie over personages die slechts een kwestie van seconden verschijnen. Met dat in gedachten is het interessant om te zien wat Wookiepedia zegt over Sasha Banks, een acteur die verscheen in een aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian en waarvan wordt gezegd dat hij $ 3 miljoen waard is.

Aangezien er tegenwoordig zoveel Star Wars-media wordt uitgebracht, voelt het soms alsof alles consumeren een fulltime baan kan zijn voor de meest toegewijde fans. Het lijdt natuurlijk geen twijfel dat mensen veel meer om bepaalde Star Wars-media geven dan om de rest. Sinds The Mandalorian bijvoorbeeld debuteerde op Disney +, is het gemakkelijk ongelooflijk populair geworden bij zowel hondsdolle als casual Star Wars-fans.

Sasha Banks Rode Loper
Sasha Banks Rode Loper

Op basis daarvan zou het voor iedereen ongelooflijk duidelijk moeten zijn dat er enorm veel aandacht wordt besteed aan elk personage uit The Mandalorian. Toch is er meer gesproken over het personage dat door Sasha Banks tot leven werd gebracht dan over de meeste Star Wars-personages. Wat betreft waarom dat het geval is, voordat Banks haar Mandaloriaanse rol kreeg, was ze al een zeer beroemd persoon.

Sasha's Mandaloriaanse karakter

Tijdens de aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian, getiteld 'Chapter 11: The Heiress', doet Din Djarin er nog steeds alles aan om The Child terug te geven aan zijn mensen. Omdat hij niet zeker weet waar hij andere wezens zoals The Child kan vinden, is hij op zoek naar andere Mandalorians omdat hij denkt dat ze hem kunnen helpen bij zijn zoektocht. Helaas voor hem, halverwege de aflevering, lijkt het erop dat Djarin mogelijk een dodelijke fout heeft gemaakt toen vijanden hem proberen te voeren aan een wezen dat bekend staat als een mamacore.

Net zoals alles verloren lijkt te zijn voor Din Djarin, verschijnen drie krijgers gekleed in Mandaloriaanse wapenrusting en redden hem uit een mogelijk onoverkomelijke situatie. Tot Djarins grote verrassing gaan de drie krijgers door met het afzetten van hun helmen, waardoor hij alles in twijfel trekt wat hij dacht te weten over zijn nieuwe bondgenoten. Nadat de leider van de drie Djarin ervan heeft overtuigd dat het trio echt Mandalorians zijn, werkt hij met hen samen in hun zoektocht om een grote kruiser over te nemen.

Sasha Banks The Manalorian
Sasha Banks The Manalorian

Gecast als een van de drie Mandaloriaanse krijgers, draagt het personage van Sasha Banks de naam Koska Reeves. Gezien het feit dat Reeves een Mandalorian is, zou het niemand moeten verbazen dat het personage niet veel praat. Desondanks hielp het expressieve gezicht van Banks haar om van Reeves een interessant personage te maken dat veel fans van The Mandalorian graag zouden zien terugkeren naar de show. Natuurlijk komt een deel van de opwinding rond het personage van Banks voort uit het feit dat fans enthousiast waren om te horen wat voor soort personage Sasha zou spelen in Star Wars.

Sasha's dagbaan

Voor sommige mensen die de aflevering "Chapter 11: The Heiress" van The Mandalorian hebben gezien, is Sasha Banks gewoon een andere acteur die een tijdje opdook en misschien nooit meer verschijnt. Voor miljoenen fans zal Banks echter altijd bekend staan als een van de meest succesvolle WWE-worstelaars van de afgelopen jaren.

Sasha Banks, een grote worstelfan sinds ze een kind was, begon haar carrière begin 2010 door te worstelen voor onafhankelijke bedrijven. Toen ging haar carrière naar een heel nieuw niveau toen ze in 2012 werd ondertekend door de WWE. Nadat ze had bewezen een van de meest getalenteerde worstelaars van WWE te zijn, zou Sasha een van de statistieken worden van het ontwikkelingsmerk van het bedrijf, NXT.

Sasha Banks WWE-kampioen
Sasha Banks WWE-kampioen

Een van de artiesten waar WWE zich de afgelopen jaren het meest op heeft gefocust, is Sasha Banks een steunpilaar geworden van de programmering van het bedrijf, inclusief hun speciale evenementen. Banks, meervoudig kampioen, is in het verleden een vijfvoudig Raw Women's Champion, een NXT Women's Champion en een WWE Women's Tag Team Champion geworden. Bovendien is Sasha de huidige WWE Smackdown Women's Champion.

Inkomstenstromen

Hoewel Sasha Banks werd betaald om in een aflevering van The Mandalorian te verschijnen, heeft ze het overgrote deel van haar geld verdiend als professionele worstelaar. Met dat in gedachten lijkt het dwaas dat fans op een gegeven moment bang waren dat ze de WWE achter zich zou laten nu ze in een aflevering van The Mandalorian heeft gespeeld.

Voor degenen onder jullie die niet weten hoe WWE-worstelaars worden betaald, begint hun vergoeding met het basisloonpakket dat hun contracten eisen. Van daaruit komen verschillende bonussen in het spel en vaak verdienen WWE-worstelaars het grootste deel van hun geld aan die kant van het bedrijf.

Sasha Banks The Boss
Sasha Banks The Boss

Als het gaat om WWE-worstelaars zoals Sasha Banks, wordt ze betaald wanneer fans merchandise kopen die gerelateerd is aan haar personage. Bovendien verdient ze een bepaald bedrag elke keer dat haar personage in een WWE-videogame verschijnt. Bovendien krijgt ze, telkens wanneer ze op een van de speciale evenementen van de WWE verschijnt, een bonus op basis van hoe belangrijk haar rol in de show was voor het succes ervan. Als je het basissalaris van Sasha Banks WWE-contract combineert met alle bovengenoemde bonussen en degenen die hier niet zijn vermeld, is het logisch dat ze naar verluidt $ 3 miljoen waard is.

Aanbevolen: