The Crown' nieuwe foto's vragen fans om geheimen achter Diana's portret te bespreken

Inhoudsopgave:

The Crown' nieuwe foto's vragen fans om geheimen achter Diana's portret te bespreken
The Crown' nieuwe foto's vragen fans om geheimen achter Diana's portret te bespreken
Anonim

De serie gemaakt door Peter Morgan over de Britse koninklijke familie gaat nu zijn vierde jaar in. Het nieuwe seizoen, dat later deze maand debuteert, introduceert twee langverwachte personages. Sex Education-ster Gillian Anderson zal in de schoenen treden van de voormalige Britse premier Margaret Thatcher, terwijl Emma Corrin wijlen Diana, prinses van Wales, zal zijn.

Diana en Charles waren even groot

De streaminggigant heeft foto's van Corrin gepost naast Josh O'Connor, die Charles, Prins van Wales, portretteert. Op de afbeeldingen poseren de twee acteurs op dezelfde manier als Charles en Diana in hun verlovingsfoto's en de gelijkenis is griezelig.

Een fan wees in het echte leven op het verschil in lengte tussen Diana en Charles en legde uit dat de twee royals eigenlijk exact dezelfde lengte hadden: 1,78 cm. Die foto's werden echter in scène gezet om het te laten lijken alsof Charles boven Diana uittorende.

"Ja, maar op dezelfde foto's hebben ze haar echt geposeerd om haar er veel korter uit te laten zien dan hij", legde gebruiker @brayfordbird uit.

Diana wordt de komende seizoenen gespeeld door de Australische actrice Elizabeth Debicki. De Tenet-ster staat bekend als vrij lang: ze is 6'2 voet (of 1,90 cm). De rol van volwassen Charles moet nog officieel worden uitgebracht, maar de hoofdrolspeler Dominic West van The Affair is in een laat stadium van besprekingen voor de rol tegenover Debicki.

Wat volgt er voor 'The Crown'?

Na een teaser die Lady D's prachtige 25-voeten trailer-trouwjurk eerder dit jaar onthulde, heeft Netflix fans eerder dit najaar een kijkje gegeven in het nieuwe seizoen.

Geanticipeerd door een vaag griezelig bijschrift "The stuff of which fairy tales are made", is een van de trailers een achtbaanmontage van Corrin's Diana en O'Connor's Charles in de momenten voorafgaand aan hun huwelijk. Terwijl de stem van de aartsbisschop van Canterbury de ceremonie leidt, die plaatsvond op 29 juli 1981, leidt de clip fans door de intieme blikken en woedende argumenten van Charles en Diana, eindigend met een close-up van Corrin als Diana met een sluier.

Naast Debicki zullen het vijfde en zesde seizoen nog een grote toevoeging aan de cast zien: de voor een Oscar genomineerde actrice Lesley Manville. De Engelse actrice, bekend als verteller in het door Anna Kendrick geleide seizoen van de HBO Max-show Love Life, zal prinses Margaret spelen. De jongere zus van de koningin, overleden in 2002, werd eerder gespeeld door Vanessa Kirby en wordt momenteel gespeeld door Helena Bonham Carter.

Het vierde seizoen is het laatste van Colman. Harry Potter-actrice Imelda Staunton zal het stokje overnemen en de koningin in het vijfde en zesde seizoen vertolken, waardoor haar heerschappij wordt verlengd met twee hoofdstukken en niet slechts één zoals eerder aangekondigd.

The Crown seizoen vier gaat in première op 15 november

Aanbevolen: