Tim "The Toolman" Taylor keert terug in 2021

Inhoudsopgave:

Tim "The Toolman" Taylor keert terug in 2021
Tim "The Toolman" Taylor keert terug in 2021
Anonim

Nieuws van Last Man Standing dat ten einde loopt was jammer, maar het laatste seizoen biedt ons een kijkje in iets waar fans uit de jaren 90 al jaren reikhalzend naar uitkijken. De televisie terugkeer van Tim "The Toolman" Taylor.

In een vreemde cross-over maakt de voormalige presentator van Tool Time zijn LMS-debuut als hij oog in oog komt te staan met Tim Baxter. Fox' blik op het laatste seizoen plaagde wat lijkt op het personage van Tim Allen dat arriveert om Baxter te helpen met huishoudelijke reparaties. Het tafereel bleek echter erg kort te zijn.

Wat duidelijk is uit de kleine clip, is dat Allen verschillende verwijzingen zal maken naar zijn Home Improvement-persona. Hij zwaait met een T-shirt van het merk Binford in de promo voor één, wat een bescheiden terugroepactie is naar het fictieve hardware- en gereedschapsbedrijf waar Allens personage gedurende het grootste deel van de serie voor werkte.

Bovendien laat Taylor (Allen) Baxter ook weten dat ze hem "The Toolman" noemden, dus hij geeft het publiek zeker een kort verhaal over de oorsprong, en mogelijk vertelt hij wat hij en de familie Taylor zijn tot in 2020. Er zal waarschijnlijk niet genoeg tijd zijn om in het lot van al onze favoriete Home Improvement-personages te duiken. Natuurlijk zouden subtiele verwijzingen naar Taylors kinderen en een telefoontje van Jill (Patricia Richardson) voldoende kunnen zijn.

Zal de terugkeer van de Toolman leiden tot toekomstige verschijningen?

Afbeelding
Afbeelding

De hoop is dat Fox de crossover-mogelijkheid ten volle zal benutten en The Toolman opnieuw zal laten schitteren. Allen's iconische sitcom-personage is al jaren opvallend afwezig op netwerktelevisie, ondanks het geschreeuw om terugkeer. Dus nu het crossover-evenement van het decennium daadwerkelijk plaatsvindt, zou het voor Fox een goed idee moeten zijn om fans zoveel mogelijk huisverbetering te geven.

Of het netwerk nu besluit het publiek te sussen of niet, de terugkeer van Tim "The Toolman" Taylor zal ongetwijfeld plaats maken voor meer fans die om een opwekking vragen. De gesprekken zijn al begonnen te circuleren sinds Allen en Richard Karn opnieuw samenwerken om Assembly Required te organiseren. Behalve deze keer, is het een reality-tv-show die veel van dezelfde onderwerpen behandelt die de personages van Allen en Karn deden op Home Improvement.

Assembly Required is in alle opzichten een quasi-realistische versie van de fictieve ABC-serie. Karn en Allen zijn terug. Beiden werken weer met elektrisch gereedschap. En ze zullen waarschijnlijk dezelfde gekke capriolen uithalen die hen in de jaren 90 zo algemeen bekend maakten.

Mogelijke voortzetting op netwerktelevisie

Afbeelding
Afbeelding

Wat we nu moeten overwegen, is welk platform mogelijk een heropleving van de woningverbetering zou kunnen ontwikkelen als de terugkeer van de Toolman de aantrekkingskracht krijgt waarvan we aannemen dat het zal gebeuren. Een netwerk als Fox is het meest aannemelijk, aangezien het vlaggenschipkanaal de terugkeer van Allen in januari zal hosten. Misschien keren Allen en het bedrijf echter terug naar huis.

De ervaren acteur gaat niet terug naar het huis van Taylor in de conventionele zin. We hebben het over ABC. Home Improvement werd tussen 1991 en 1999 uitgezonden op het Disney-filiaal, waardoor het de ideale plek is om een opwekking te sturen.

Afbeelding
Afbeelding

Naast dat ABC een geschikt platform is voor een vervolg, zou het goed werken op dezelfde line-up als The Connors, een andere revival uit de jaren 90 die momenteel in de lucht is. De spin-off van Roseanne heeft een indrukwekkende opkomst gezien tijdens de beperkte tijd van de serie op netwerktelevisie, wat suggereert dat een ander project uit hetzelfde decennium net zo goed zou presteren. Dat aspect staat ter discussie, maar het is toch het overwegen waard.

In ieder geval zal Toolman van Home Improvement oude fans de nostalgische oplossing geven waar ze naar op zoek waren wanneer het laatste seizoen van Last Man Standing terugkeert. We weten niet of het evenement een eenmalig iets zal zijn of dat het later tot meer zal leiden. Hoe dan ook, Tim Allen die deze iconische rol opnieuw vertolkt, wordt erg spannend.

Aanbevolen: