Justin Timberlake speelt samen met Alisha Wainwright in nieuwe film 'Palmer

Justin Timberlake speelt samen met Alisha Wainwright in nieuwe film 'Palmer
Justin Timberlake speelt samen met Alisha Wainwright in nieuwe film 'Palmer
Anonim

Justin Timberlake keert terug naar acteren in het aankomende drama Palmer, dat begin 2021 in première gaat op Apple TV+, en laten we zeggen dat fans worden overgenomen door een golf van emoties na het zien van de eerste trailer van de film.

Het voormalige NSYNC-lid deelde een clip van de film op zijn Instagram. De clip toont zichzelf in de hoofdrol als Eddie Palmer, een man die terugkeert naar zijn geboorteplaats na een periode in de gevangenis. Palmer trekt in bij zijn grootmoeder en krijgt een baan als conciërge, maar de zaken worden een stuk ingewikkelder wanneer zijn buurvrouw verdwijnt en hij en zijn grootmoeder moeten zorgen voor haar genderongeschikte zoon, Sam.

In de trailer begint Palmer een hechte band op te bouwen met de 7-jarige, maar wanneer zijn moeder terugkeert, bedreigt ze de onlangs ontdekte vrijheid van de jonge jongen en de speciale band die Palmer met hem heeft ontwikkeld.

Dit is op zijn zachtst gezegd een van Timberlake's meest serieuze rollen, en het heeft zijn fans en andere beroemdheden al rillingen bezorgd.

Nadat Timberlake de emotionele trailer op zijn sociale media had geplaatst, reageerden beroemdheden als Pink: "Ik kan niet wachten om dit te zien", en Nicole "Snooki" LaVelle van MTV's Jersey Shore zei: "Crying."

De film bevat ook Alisha Wainwright, die schittert als Sam's leraar Maggie, en die gedurende de hele film een romantische relatie lijkt op te bouwen met het personage van Timberlake. Dit is interessant, want zoals fans zich misschien herinneren, bevond de zanger zich in november 2019 in heet water toen foto's hem lieten zien hoe hij met Wainwright bezig was tijdens een avondje uit in New Orleans.

Nadat de foto's verschenen, moest Timberlake zich verontschuldigen voor zijn "sterke beoordelingsfout" en bood hij zelfs publiekelijk zijn excuses aan aan zijn vrouw, Jessica Biel, met wie hij in 2012 trouwde en met wie hij twee kinderen deelt.

In een Instagram-bericht schreef hij: "Ik blijf zoveel mogelijk uit de buurt van roddels, maar voor mijn familie vind ik het belangrijk om recente geruchten aan te pakken die de mensen van wie ik hou pijn doen… mijn geweldige vrouw en familie omdat ze hen in zo'n gênante situatie hebben gebracht, en ik ben gefocust om de beste echtgenoot en vader te zijn die ik kan zijn."

Jessica Biel heeft de trailer van haar man voor zijn aankomende film nog niet gedeeld op haar sociale-mediaplatforms. De film gaat op 29 januari 2021 in première op Apple TV +, wat ook twee dagen is voordat Timberlake zijn 40e verjaardag viert.

Aanbevolen: