The Boys' Spin-off cast Lizzie Broadway en Jaz Sinclair als twee nieuwe personages

The Boys' Spin-off cast Lizzie Broadway en Jaz Sinclair als twee nieuwe personages
The Boys' Spin-off cast Lizzie Broadway en Jaz Sinclair als twee nieuwe personages
Anonim

Amazon kondigde in september vorig jaar een spin-off aan van de originele Superhero-serie van Amazon, The Boys, en terwijl de show zich in de ontwikkelingsfase bevindt, omvatten recente updates de toevoeging van twee nieuwe acteurs aan de cast - Lizzie Broadway en Jaz Sinclair.

Een pittige mix van universiteitsshows zoals Grown-achtige en populaire dystopische verhalen zoals Hunger Games, de aanstaande spin-off richt zich op het chaotische leven van superhelden in de universiteitsleeftijd. In de show zullen Broadway en Sinclair te zien zijn als jonge superhelden Emma en Marie, respectievelijk.

Broadway is een relatief onbekende, hoewel kijkers haar misschien herkennen van rollen in The Rookie, Bones en NCIS, terwijl Sinclair voor het laatst werd gezien als Rosalind Walker op de Netflix Original Chilling Adventures of Sabrina.

Afbeelding
Afbeelding

De momenteel naamloze R-rated serie speelt zich af in Amerika's enige college voor jonge superhelden, dat wordt gerund door Vought International, een miljardenbedrijf dat vooral bekend staat om het managen van superhelden.

De serie, die door de makers als oneerbiedig is beschreven, onderzoekt de levens van jonge, competitieve superhelden, vaak aangeduid als supes, terwijl ze hun fysieke, seksuele en morele grenzen op de proef stellen, en strijd om de beste contracten.

The Boys was een grote hit voor Amazon, wat leidde tot hun vermogen om dit ongewone superheldenuniversum in deze nieuwe show uit te breiden. De originele serie kreeg zo'n geweldige respons dat de show werd verlengd voor een derde seizoen voordat seizoen 2 zelfs maar werd uitgebracht. Bovendien werd seizoen 2 van de serie later de meest bekeken Amazon Original-show ooit.

Gebaseerd op de bestverkochte strip van Garth Ennis en Darcik Robertson, is The Boys een satirische superheldenserie, waarin je de gebruikelijke "verdedigers van de zwakken" hun krachten en positie op verschillende manieren ziet misbruiken.

In het gevecht tussen de machtelozen en de superhelden gingen de Boys (een team van personages die zich verzetten tegen superhelden) op zoek om de nep-superhelden en Vought International – het bedrijf dat alle populaire superhelden beheert, neer te halen.

De aanstaande spin-off zal worden geproduceerd door dezelfde bedrijven als The Boys - Sony Pictures Television en Amazon Studios. Craig Rosenberg zal optreden als uitvoerend producent en showrunner onder zijn deal met Sony.

Eric Kripke, showrunner van The Boys en een andere uitvoerend producent van de spin-off, wil fans ook verzekeren dat de komende serie geen verwaterde versie is van de originele show. Hij noemde het "het is zijn eigen totaal andere dier."

Nu seizoen 3 van The Boys in pre-productie is en de opnames pas in augustus zouden beginnen, had je misschien verwacht dat dit een rustige tijd zou zijn voor The Boys-fans, maar nu, dankzij deze aankondiging, ze hebben weer iets nieuws om over te praten.

Aanbevolen: