Aan alle fans van de jongens gefrustreerd over nieuwe spin-off met Lara Jean's tienerzus

Inhoudsopgave:

Aan alle fans van de jongens gefrustreerd over nieuwe spin-off met Lara Jean's tienerzus
Aan alle fans van de jongens gefrustreerd over nieuwe spin-off met Lara Jean's tienerzus
Anonim

Lara Jean vond de ware liefde in Peter Kavinsky, dus nu is Kitty aan de beurt! Zoals officieel gemeld door Deadline, werkt Netflix aan een spin-off serie gebaseerd op Lara Jean's ondeugende maar trouwe zus Kitty (Anna Cathcart).

Fans hebben gemengde gevoelens over de TATB-spin-off

Auteur Jenny Han, die de romans van To All The Boys schreef, zal dienen als bedenker, schrijver en producent van de serie. Anna Cathcart, die Kitty Song Covey speelde, de jongste zus van Lara Jean in de Netflix-trilogie, zal haar rol opnieuw opnemen.

Per Deadline zal de naamloze spin-off Kitty Song Covey volgen op haar zoektocht naar ware liefde. Kitty speelde een onmisbare rol in het liefdesverhaal van Lara Jean, sinds ze ontdekte dat haar zus liefdesbrieven schreef aan haar verliefden. De eerste film in de To All The Boys-saga volgde de gebeurtenissen in de nasleep van Kitty die haar brieven stuurde, en eindigde met een happy end in de derde.

De spin-off komt niet echt als een verrassing voor enthousiaste fans, aangezien To All The Boys: Always and Forever eindigde met een onopgeloste verhaallijn, na Kitty's langeafstandsrelatie. Andere fans zijn het niet eens met het kijken naar een tiener die "ware liefde" vindt, en deelden hun gedachten op Twitter.

@buteraxmaraj zei: "ze is letterlijk een tiener. kan het niet gewoon een show zijn over haar die probeert het te maken in het leven. of letterlijk iets anders. waarom moet alles over ware liefde gaan."

@arisonlyy schreef: "Dat is een klein meisje, waarom moet ze 'op zoek naar ware liefde'".

Andere gebruikers deelden dat Kitty een echte scène-stealer was en het meest vermakelijke personage uit de films. "Ze was de scene-stealer..ze verdient het", schreef een fan terwijl een ander eraan toevoegde: "Ze heeft de film de hele tijd gedragen, ik denk dat ze het verdient."

Nadat ze haar zus met Peter Kavinsky had geholpen, was Kitty het derde wiel tussen het paar tijdens hun faux-gedraaide-echte relatie. Van het versturen van de niet-verzonden brieven van Lara Jean tot het verbergen van haar NYU-acceptatie, ze nam vaak het heft in eigen handen.

In de derde film ontmoette Kitty een jongen tijdens een familie-uitstapje naar Zuid-Korea, en later wordt onthuld dat ze een langeafstandsrelatie met hem begon. We hebben Kitty's vriendje (wiens naam nooit wordt onthuld) alleen in één scène gezien, dus het zal interessant zijn om te zien of hij terugkeert in de spin-off-serie… of misschien is er iemand anders?

Aanbevolen: