Neflix brengt volgende maand Working Moms seizoen 4 uit, bedankt Canada

Inhoudsopgave:

Neflix brengt volgende maand Working Moms seizoen 4 uit, bedankt Canada
Neflix brengt volgende maand Working Moms seizoen 4 uit, bedankt Canada
Anonim

We kunnen niet eens mentaal naar een wereld zonder Netflix als we helemaal eerlijk willen zijn. Terwijl veel delen van de wereld blijven hangen en wachten op deze virale storm die op ons is neergedaald, is Netflix opgeklommen tot de rol van onze beste vriend, onze veilige haven voor de storm en onze schouder om 's avonds laat op te huilen.

Het blijft ons redden van pure verveling door ons nieuwe seizoenen van onze favoriete shows te brengen, en May staat op het punt dit hele fiasco veel draaglijker te maken met de release van shows als Dead to Me: Season Two en Working Moms, Seizoen Vier. Voor degenen onder ons in de loopgraven van het moederschap plus lockdown, is Working Moms in feite therapie. Het geestige schrijven in combinatie met komische uitvoeringen herinnert ons eraan dat we niet alleen zijn, iedereen verknoeit het moederschap op de een of andere manier. Bedankt, Netflix, voor dit geschenk van entertainment en gezond verstand, je weet echt wat we nodig hebben en wanneer we het nodig hebben. Gewoon weten dat een nieuw seizoen van onze favoriete binge-waardige show om de hoek staat, maakt ons veel beter in staat om ons haar te wassen en elke dag een schone joggingbroek aan te trekken.

Volgende maand rijden we, dames

Working Moms werd voor het eerst uitgezonden in 2o19 (voor de Verenigde Staten, 2017 voor de gelukkige Canadezen) en overal zeiden moeders: "Yaaaaaaas! Dit is het echte leven. Dit is het moederschap dat teruggetrokken wordt." Vanaf het begin bleek de serie rauw en echt, onvoorspelbaar en hilarisch, wat in wezen is wat ouderschap in een notendop is. De meesten van ons hebben het eerste, tweede en derde seizoen in een kwestie van dagen doorstaan, waardoor we naar seizoen vier verlangen.

Onze vrienden in het noorden hadden het geluk om afgelopen februari het nieuwe seizoen van deze show te zien uitrollen, en we beginnen nu net de goedheid van de nieuwste aflevering van de CBC-serie te ervaren. Voor ons Netflix-liefhebbers (met name degenen die rouwen om het verlies van grappige komedies zoals Schitt's Creek), wordt Working Moms uitgezonden op 6 mei, net op tijd voor Moederdag! Denk niet dat het nog niet in grote zwarte letters omcirkeld is in onze kalenders. Het is misschien het enige dat we deze dagen hebben opgeschreven, maar verdorie als dit geen belangrijke gebeurtenis is om naar uit te kijken. Zoals serieus, niemand spreekt ons op 6 mei aan. We gaan het druk hebben.

De bende is terug

Misschien is het beste nieuws dat al onze favoriete, grappige mama's terugkeren naar het vierde seizoen. Het is vrij typisch dat iemand op een bepaald moment stopt met een project, dus we voelen ons extra gelukkig dat we niet zonder een van onze favoriete werkende moeders hoeven te leven. Anne, Kate, Frankie en zelfs de vaak irritante Alicia zouden hun medemama's hoe dan ook nooit verlaten op een moment als dit. Deze meiden rijden of sterven als er niets anders is.

De dames brengen alle rauwe eerlijkheid die we aankunnen

Dit is precies wat we nu nodig hebben. Voor degenen onder ons die vrijwel afhankelijk zijn geworden van het snarky van de show - vertel het zoals het is - tempo, we zullen daar een verheven dosis van krijgen in seizoen vier. De show, die het geesteskind was van comedienne en showster, Katherine Reitman, was gebaseerd op haar eigen ervaringen met het krijgen van een kind en terugkeer naar de ratrace. Reitman ging slechts een paar weken na de geboorte van haar zoon weer aan het werk en de overgang verliep gewoon niet soepel.

Om een lang verhaal kort te maken, haar collega-acteurs gaven haar wat speelse scherts over het missen van haar eerste Moederdag, en Reitman stortte neer vlak voor hen. Toen ze de dag aan haar man vertelde, stelde hij voor om iets met de ervaring te doen (geef die man een medaille!). Vanaf dat moment was het Reitmans moederlijke plicht om het echt te houden als het gaat om het beest dat het ouderschap is.

Krijgen we een seizoen vijf?

Dus we zullen seizoen vier binnen een paar dagen (of uren voor sommigen van ons) doorlopen en dan meteen een aantal belangrijke levensvragen stellen, zoals wanneer komt seizoen vijf onze huiskamers binnen? Om op dit moment niemands algemene angst te vergroten, maar een seizoen vijf is niet aangekondigd. Fans van de show zullen met ingehouden adem moeten wachten om te zien of seizoen vier onze laatste blik zal zijn op dit griezelige portret van het moederschap in de moderne tijd.

Aanbevolen: