John Krasinski's 'Some Good News' zal niet meer hetzelfde zijn na de overstap naar CBS

John Krasinski's 'Some Good News' zal niet meer hetzelfde zijn na de overstap naar CBS
John Krasinski's 'Some Good News' zal niet meer hetzelfde zijn na de overstap naar CBS
Anonim

John Krasinski zorgde tijdens de quarantaine voor een glimlach op iedereen met zijn zelfgemaakte productie Some Good News die nu 2,58 miljoen abonnees heeft op YouTube.

Maar na te zijn gekocht door ViacomCBS voor een niet nader genoemd bedrag na wat door The Hollywood Reporter is beschreven als een "biedoorlog", liggen de beste dagen van SGN erachter. Krasinski heeft de nieuwsshow gebouwd waarvan niemand wist dat we die nodig hadden. Hij bracht wat lichtzinnigheid in een anders moeilijke tijd toen de wereld te maken kreeg met een pandemie, verkeerde informatie en quarantaine. In een wereld waar je kunt zien hoeveel mensen er gisteren zijn overleden door gewoon je Twitter-feed te verversen, was SGN een verademing.

Krasinski liet zich wijden zodat hij een huwelijksceremonie kon houden voor een pas verloofd stel, hij stelde een line-up samen waar elk muziekfestival jaloers op zou zijn voor een virtueel schoolbal, en hij toonde tegelijkertijd het goede in mensen toen de wereld op zijn slechtst was.

SGN maakte ons aan het lachen en huilen, en soms allebei tegelijk.

Afbeelding
Afbeelding

Als gevolg van de overstap naar CBS krijgt Krasinski een rol als producer en stapt hij uit de stoel van de presentator. Dat is verschrikkelijk nieuws. Allereerst was een van de belangrijkste voordelen van SGN dat Krasinski de ster is. Een Hollywood-ster die je bij hen thuis uitnodigt voor een wekelijkse intieme YouTube-show is niet het soort toegang dat we gewend zijn. Bovendien combineert hij perfect humor en nederigheid. En hij brengt precies de juiste hoeveelheid medeleven met de rol.

Degene die zijn rol als gastheer overneemt, zou een aantal enorme schoenen moeten vullen - ze worden ingesteld om te mislukken.

Erger nog, de show zal zijn authenticiteit verliezen. We hebben echt een idee gekregen van wie Krasinski is als persoon door de verhalen die hij op SGN vertelde. Aangezien het onderdeel wordt van een mediaconglomeraat compleet met poortwachters, management en eigendom om tevreden te blijven, zal SGN niet hetzelfde gevoel hebben. De verhalen zullen niet zo organisch zijn, optredens van beroemdheden zullen gekunstelder worden. De gloriedagen van SGN liggen al achter ons.

Aanvankelijk was er wat verkeerde informatie in de berichtgeving over de deal met ViacomCBS, die Krasinski ophelderde op Twitter en Instagram:

Sommige fans hebben dit echter niet goed opgevat. Velen zijn duidelijk gehecht geraakt aan dit formaat en hadden gehoopt dat het zou doorgaan zoals het oorspronkelijk was uitgerold.

Krasinski is bestempeld als uitverkocht door tegenstanders, die duidelijk een emotionele reactie hebben op het verliezen van iets belangrijks voor hen.

Ja, Krasinski verkocht de show aan de hoogste bieder, maar we konden niet verwachten dat het voor altijd in dit formaat zou doorgaan. Uiteindelijk komt er een einde aan de quarantaine en gaan films weer in productie; uiteindelijk zal Jack Ryan moeten terugkeren naar onze schermen op Amazon. We zouden dankbaar moeten zijn voor wat Krasinski ons heeft gegeven in deze moeilijke tijd in de menselijke geschiedenis - voor het samenbrengen van mensen toen het veel te gemakkelijk werd om elkaar af te breken.

SGN op CBS zal misschien nooit de pieken bereiken die het heeft tijdens de eerste run van acht afleveringen, maar het gaf ons een reden om te glimlachen toen we nauwelijks onze ogen konden openen.

Aanbevolen: