Director of 'Sorry To Bother You' heeft nieuwe show over A 13FT Man

Inhoudsopgave:

Director of 'Sorry To Bother You' heeft nieuwe show over A 13FT Man
Director of 'Sorry To Bother You' heeft nieuwe show over A 13FT Man
Anonim

Boots Riley, bekend om zijn meer dan levensgrote Afro, intrigerende naam en goed ontvangen, intellectuele, zwarte komedie, Sorry To Bother You, heeft aangekondigd dat zijn nieuwste project een televisieshow zal zijn die het leven volgt van een 13 ft man woonachtig in Oakland, CA.

Waar zijn laarzen geweest?

Boots Riley sprong op de Hollywood-scene met zijn zwarte komedie, Sorry To Bother You, die een unieke kijk gaf op het passen als een zwarte man in het Amerikaanse bedrijfsleven, macht, kapitalisme, maatschappelijke waarden en arbeid (zware nadruk op werkpaarden). De film werd commercieel en kritisch goed ontvangen en verdiende meer dan $ 18 miljoen tegen $ 3.2 miljoen budget. De meeste critici waren het erover eens dat het een indrukwekkende eerste vertoning was van de regisseur die het publiek achterliet om zich af te vragen waar hij heen zou gaan.

Riley is sinds de release van 2018 relatief stil in de Hollywood-scene, voornamelijk gericht op zijn werk als leadzanger van zijn rapgroep, The Coup, die is beschreven als radicale, gewetensvolle, politieke rap, vergelijkbaar met Dead Prez en Tupac. Hij heeft ook zijn stem laten horen als een zeer actieve activist, die al sinds zijn tienerjaren betrokken was bij sociale en politieke groepen zoals de Oakland Movement en The Young Comrades.

Riley veranderde dat allemaal, toen hij willekeurig een tweet plaatste met de mededeling:

Landing Star Power

Zoals we al zeiden, werd dit willekeurig en verrassend getweet, dus er is niet veel bekend over dit nieuwste project. De enige informatie die kan worden verzameld, is dat het gaat om een zwarte man van 13 voet die in Oakland woont, waar Riley vandaan komt. Waarschijnlijk de meest opwindende informatie die is opgenomen, is de aankondiging van Emmy-winnaar Jharrel Jerome die de cast leidt als de reus van 13 voet.

Voor degenen die de veelgeprezen Netflix-serie, When They See Us, misschien hebben gemist, Jerome was een van de opvallende sterren die Korey Wise speelde, een van de vijf ten onrechte opgesloten tieners die gezamenlijk bekend staan als The Central Park Five. Jerome's optreden in de show was zo boeiend, krachtig en emotioneel gedreven dat hij werd genomineerd en een Emmy won toen hij slechts 21 jaar oud was.

Jerome speelde ook in de met een Oscar bekroonde film Moonlight, waar hij de beste jeugdvriend en liefdesbelang van de hoofdpersoon, Chiron, speelde. Jerome lijkt op het eerste gezicht voorbestemd voor een mooie toekomst in Hollywood, nadat hij net een nieuwe film heeft ingepakt met Idris Elba en Stranger Things-ster, Caleb McLaughlin, Concrete Cowboys, over een jonge zwarte man die cowboys in de binnenstad ontdekt.

Riley en Jerome's IMDb-pagina's vermelden hun laatste show nog niet, dus de show is ofwel onbevestigd, heel vroeg, of een relatief klein project waar maar weinigen van wisten. Hoe dan ook, met een creatieve en succesvolle regisseur als Riley en Emmy die talent als Jerome wint, is het slechts een kwestie van tijd voordat een netwerk of streamingdienst binnenv alt om de show op te pikken en bij ons thuis te brengen.

Aanbevolen: