Netflix bevestigt 'Snowpiercer' seizoen twee en plaagt de rol van Sean Bean

Inhoudsopgave:

Netflix bevestigt 'Snowpiercer' seizoen twee en plaagt de rol van Sean Bean
Netflix bevestigt 'Snowpiercer' seizoen twee en plaagt de rol van Sean Bean
Anonim

Netflix bevestigde post-apocalyptische serie Snowpiercer krijgt een tweede seizoen met een gloednieuwe teaser.

De show van tien afleveringen is een prequel op de gelijknamige Bong Joon-ho-film, met in de hoofdrollen Chris Evans, Tilda Swinton en Octavia Spencer. De Zuid-Koreaanse regisseur is als uitvoerend producent verbonden aan het serieproject - ontwikkeld voor televisie door Josh Friedman en Graeme Manson.

Snowpiercer ging op 17 mei 2020 in première op het Amerikaanse kabelnetwerk TNT, waarbij Netflix de internationale distributierechten kocht. Na het uitzenden van de laatste twee afleveringen op 12 juli, wilden fans graag het lot weten van de hoofdrolspelers Layton en Melanie, respectievelijk gespeeld door Daveed Diggs en Jennifer Connelly.

Netflix dropt nieuwe teaser voor Snowpiercer

Netflix heeft aangekondigd dat de show een tweede seizoen zal krijgen, hoewel het niet duidelijk is wanneer het in première gaat.

De dystopische thrillerserie speelt zich af in een 1001 autolange trein die rondjes draait om de mensheid te redden tijdens een bevriezing. Maar Snowpiercer is verre van een plaats van gelijkheid, aangezien een onderscheid tussen klassen de spanningen en conflicten aan boord verergert, wat leidt tot een rel aan het einde van seizoen één.

Terwijl Melanie Cavill verantwoordelijk is voor de gastvrijheid en een obscuur geheim bewaart onder haar beleefde en discrete oppervlak, is voormalig rechercheur Andre Layton een Tailie, een van de passagiers die illegaal de trein instapte en aandringen op revolutie.

Sean Bean zal Mr. Wilford spelen

Daveed Diggs en Jennifer Connelly in Snowpiercer
Daveed Diggs en Jennifer Connelly in Snowpiercer

Lord Of The Rings en Game Of Thrones-acteur Sean Bean voegt zich bij de cast in het tweede seizoen. Hij zal de rol spelen van Mr. Wilford, de mysterieuze miljonair die de trein bouwde en werd gespeeld door John Hurt in de film.

In aflevering 8 onthulde Melanie dat ze Wilford had verlaten om aan het begin van de Snowpiercer-reis te sterven, maar de plot wordt duidelijk dikker nu Bean deze rol op zich neemt.

Aanbevolen: