Fans zijn boos over de live-actieserie van 'The PowerPuff Girls

Fans zijn boos over de live-actieserie van 'The PowerPuff Girls
Fans zijn boos over de live-actieserie van 'The PowerPuff Girls
Anonim

Eerder deze week kondigde de CW aan dat er een Powerpuff Girls live-action serie in de maak is. De aanpassing van de show zal zich richten op een ontgoochelde Blossom, Bubbles en Buttercup van begin twintig. In deze versie van het verhaal hebben de helden van de geliefde kinderen er een hekel aan om hun jeugd te verliezen aan misdaadbestrijding.

De serie is gebaseerd op de originele Cartoon Network-animatieshow die werd uitgezonden van 1998 tot 2005. Een andere reboot, meer trouw aan het origineel, liep gedurende drie seizoenen op hetzelfde netwerk, te beginnen in 2016 en loopt ten einde in 2019.

De geanimeerde show rond Blossom, Bubbles en Buttercup, die zijn gemaakt door hun vader Professor Utonium door per ongeluk "suiker, specerijen en alles wat lekker is" te combineren met de mysterieuze Chemical X. De drie meisjes van de kleuterschool die het resultaat waren van het mislukte experiment, bezaten superkrachten waarmee ze de misdaad in de stad Townsville konden bestrijden.

Greg Berlanti Productions en Warner Bros. Television zullen achter de schermen van dit project werken, die beiden hebben gewerkt aan de populaire serie Riverdale, die zelf een donkere kijk is op de klassieke Archie Comics. Fans van de geliefde show waren niet enthousiast om het nieuws te horen; velen hebben het gevoel dat de donkere stijl de originele show zal verpesten:

Hoewel veel fans tegen de remake waren, waren er enkele die het komende project steunden. Twitter-gebruiker @creative_cutie merkte op: Ik zal ze op zijn minst rekwisieten geven. Leven in een tijd waarin Avatar, Powerpuff Girls en elke Disney-film onder de zon wordt omgezet in een Dark Live-Action Remake. Ik moet zeggen dat dit een behoorlijk verfrissende verandering van tempo is.”

Aangezien de serie nog in de maak is, is er geen castinginformatie of releasedatum beschikbaar over wie de volwassen versies van Blossom, Bubbles en Buttercup zal spelen. Tot die tijd zijn de originele Powerpuff Girls-serie en de remake van 2016 momenteel beschikbaar om te streamen op Hulu.

Aanbevolen: