Voedselvergiftiging en zonnesteek weerhielden Dwayne Johnson er niet van om deze filmscène uit 2001 te filmen

Inhoudsopgave:

Voedselvergiftiging en zonnesteek weerhielden Dwayne Johnson er niet van om deze filmscène uit 2001 te filmen
Voedselvergiftiging en zonnesteek weerhielden Dwayne Johnson er niet van om deze filmscène uit 2001 te filmen
Anonim

De overstap naar film was een groot risico voor Dwayne Johnson.

Hij verliet de wereld van sport en entertainment op het hoogste niveau, helemaal aan de top. Hij zou snel ontdekken dat hij in de wereld van acteren helemaal van onderaf begon.

Sommige van zijn rollen waren twijfelachtig en een beetje vreemd, zoals 'Tooth Fairy' bijvoorbeeld. Het bleek dat DJ, nadat de film was opgenomen, zijn hele team ontsloeg en een aantal grote veranderingen aanbracht in zijn team en identiteit.

Hij voldeed niet langer aan de normen van Hollywood en eigenlijk wilde hij gewoon zichzelf zijn. Het was op dat moment dat de filmrollen op zijn pad begonnen te komen, films die enorme kassa-attracties zijn.

Voordat dat plaatsvond en terwijl hij zijn weg vond, bewees DJ dat hij ongelooflijk hard werkte op en naast de set, iets wat iedereen zou leren.

Op de set van een bepaalde film zorgde DJ ervoor dat de klus geklaard werd, ook al stond hij te bibberen en was hij er helemaal uit. De scène filmen en doen wat nodig is, spreekt boekdelen over de man die hij is.

Het was zijn eerste grote film

Er zijn maar weinig acteurs die kunnen zeggen dat hun eerste film aan de kassa een enorm bedrag van $ 435 miljoen opleverde. Dwayne Johnson kon dat samen met Brendan Fraser bereiken in 'The Mummy Returns'.

Het was al vroeg duidelijk van zijn mede-sterren dat, ondanks het feit dat acteren nieuw voor hem was, roem dat niet was. Toen ze op een nieuwe bestemming landden om te filmen, waren de fans altijd meer dan wie dan ook DJ, zoals Fraser opmerkte.

"Op het moment dat we landden, hoorde ik alleen maar deze gezangen. Mensen die geen Engels spraken schreeuwden: 'Rock! Rock!' Niemand bekommerde zich om mij." "Hij is misschien de Rots. Ik voelde me als de kiezelsteen,"

Zijn andere medespeler John Hannah voelde hetzelfde: "Mensen zingen niet overal waar ik ga", zegt The Rock nederig. "Maar als je een groep mensen om me heen krijgt, worden ze een beetje luidruchtig."

Het was een enorm startpunt voor DJ en het bleek dat er enkele moeilijke momenten achter de schermen waren.

Bedekt met dekens en rillingen op de set

Het blijkt dat, volgens Stephen Sommers, de regisseur van de film, het opnemen van een bepaalde scène een hele opgave was voor Dwayne Johnson. Aangekomen in het warme klimaat van Marokko, voelde DJ zich ernstig ziek en wikkelde hij zichzelf in dekens terwijl het weer van 112 graden was.

De regisseur herinnert zich het verhaal naast EW.

"Hij arriveert vrijdagochtend op de set en Dwayne had een hele ernstige voedselvergiftiging en een hitteberoerte. Het was waarschijnlijk 110, 112 graden, en iedereen had korte broeken en tanktops aan, en hij zou bedekt zijn met dekens, gewoon rillend En hij is zo'n trooper."

"Ik zal altijd van hem houden, want ik heb zoiets van: 'Dwayne, we hebben maar één dag! Ik kan het niet uitstellen! We kunnen niet wachten tot je beter wordt!' gaat, laat de camera maar draaien, en zodra ik 'Background' hoor, spring ik op.' En dat deed hij. We deden, '…and background!' Alle extra's beginnen te lopen en ik ga, 'Actie !' en Dwayne, hij gooide de dekens van zich af en stormde naar voren. En we gingen gewoon de hele dag door. Die vent haalde het eruit, want hij was gewoon een puinhoop."

Zijn harde werk wierp zijn vruchten af, want het jaar daarop kreeg hij zijn eigen spin-off, 'The Scorpion King'.

Het zou leiden tot zijn eigen spin-off, 'The Scorpion King'

Het harde werk was het allemaal waard, want het jaar daarop was DJ de ster van de film en nam hij deel aan 'The Scorpion King'. De film was opnieuw een kassucces en bracht bijna $ 200 miljoen op.

Het blijkt dat fans binnenkort een vervolg op de film krijgen. DJ ging open en besprak een revival van de film.

"The Scorpion King was mijn allereerste rol ooit op het witte doek en ik ben vereerd en opgewonden om deze coole mythologie opnieuw te bedenken en aan een hele nieuwe generatie te leveren."

"Ik zou niet de carrière hebben gehad die ik heb gehad zonder The Scorpion King."

De man heeft een surrealistische arbeidsethos en zonder twijfel zal de film weer een kaskraker zijn voor alle betrokkenen.

Aanbevolen: