De film waarin iedereen achter de schermen voedselvergiftiging kreeg, behalve Arnold Schwarzenegger

Inhoudsopgave:

De film waarin iedereen achter de schermen voedselvergiftiging kreeg, behalve Arnold Schwarzenegger
De film waarin iedereen achter de schermen voedselvergiftiging kreeg, behalve Arnold Schwarzenegger
Anonim

Arnold Schwarzenegger heeft het spel echt veranderd.

Hij streefde ernaar bodybuilder te worden, maar plotseling werd hij een begrip en verscheen hij in verschillende klassiekers uit zowel de jaren '80 als '90.

Wat misschien nog opmerkelijker is, zijn zijn bijdragen achter de schermen.

Zoals we in het hele artikel zullen onthullen, slaagde hij er altijd in om de mensen om hem heen te verheffen, zelfs in moeilijke tijden en in een slechte stemming.

Hoewel Arnold, net als iedereen, niet immuun is voor gevaarlijke situaties op de werkplek. We zullen een blessure onthullen die hij opliep tijdens een bepaalde film.

Het blijkt dat het fotograferen van dezelfde film een beetje een nachtmerrie was gezien de locatie. Een aantal van de cast zou voedselvergiftiging krijgen, maar niet de man zelf, Arnold! We zullen ingaan op de situatie en meer van achter de schermen van genoemde film.

Arnold is gevoelig voor blessures op de set

Het is echt moeilijk te geloven dat Arnold enige vorm van letsel oploopt, vooral gezien zijn uiterlijk en meer dan levensgrote persoonlijkheid in elke film waarin hij verschijnt.

Volgens de man zelf is hij echter erg blessuregevoelig, en in feite verklaarde hij dat in elke film een blessure voorkomt.

'Total Recall' was een succesvolle film, maar in werkelijkheid ging het gepaard met moeilijke omstandigheden voor alle betrokkenen. Vooral Arnold maakte een zware stunt door die tot een vreselijke handblessure zou leiden. Hij herinnert zich de zware ervaring.

"Ze hebben het raam niet ontploft voordat ik met het pistool op het raam sloeg, dus daarom sneed ik mijn pols diep. En ik moest gehecht worden tijdens de lunchpauze, dat was om middernacht, omdat we nacht waren Nadat ik gehecht was en alles, verstopten we het verband, we trokken het jasje helemaal naar voren en plakten het dicht zodat we het verband niet zien."

Op ware Arnold-achtige manier eindigde hij de scène ondanks de vreselijke blessure. Het bleek dat dit slechts het begin was van verschillende andere problemen die zouden plaatsvinden.

De voorwaarden voor 'Total Recall' waren gevaarlijk

De film had een enorm budget van bijna $ 60 miljoen, maar het was het zeker waard omdat de film Arnolds carrière veranderde en in werkelijkheid is het een klassieker. Aan de kassa bracht het $ 261 miljoen op. Misschien terugkijkend, is de enige spijt die regisseur Paul Verhoeven zou kunnen hebben de locatie waar de film zich afspeelde.

Volgens Yahoo Entertainment is de film opgenomen in Mexico-Stad, en laten we zeggen dat de omstandigheden niet bepaald ideaal waren.

"De luchtvervuiling was zo erg in Mexico-Stad ten tijde van de opnames dat volgens productieontwerper William Sandell in de featurette Imagining Total Recall uit 2001, associate producer Elliot Schick met een medische evacuatiehelikopter moest worden opgetild naar een nabijgelegen ziekenhuis."

"En bijna de hele cast en crew werd op een gegeven moment ziek door voedselvergiftiging."

Het sleutelwoord, "bijna", aangezien de man zelf Arnold in orde was en niet behoorde tot degenen die de voedselvergiftiging ervoeren. De maag van de man is van staal. Hoewel hij in werkelijkheid waarschijnlijk verschillende ma altijden had om aan zijn behoeften te voldoen, boordevol eiwitten om hem op de been te houden tijdens de lange opnamedagen.

Ondanks de zware omstandigheden blijkt Arnold nu een plezier te zijn op de set, altijd proberend de sfeer licht te houden.

Arnold was een plezier achter de schermen van de film

Dit zou niet als een verrassing moeten komen, maar volgens de regisseur was Arnold de hele film een groot klasse-act. Hij had geen ego, vooral niet als het ging om het opnieuw maken van opnamen en het perfectioneren van bepaalde scènes.

"Arnold heeft geen ego", zegt de regisseur. "Hij heeft niet het gevoel van: 'Alles wat ik doe is goed'. Hij heeft het gevoel van: 'Als iets niet zo goed is, moet het opnieuw worden gedaan.'”

Bovendien was hij de leider op de set en deed hij altijd zijn best om een positieve sfeer achter de schermen te behouden, vooral als de dagen lang werden.

“Zijn doel was om het licht te houden, het voort te bewegen, geen drama, en zijn werk te doen.”

“Met Arnold zou het een goede kans hebben om krachtig, grappig en luchtig te zijn, met geweld en zo”, zegt Verhoven. "En dat was allemaal waar", verklaarde de regisseur naast The Ringer.

Terugkijkend op zijn carrière, wordt zijn aanwezigheid achter de schermen misschien net zo gewaardeerd als zijn rollen op het scherm. Zelfs als de dingen moeilijk zijn, is er altijd iets om dankbaar voor te zijn, Arnold heeft deze formule geweldig gebruikt tijdens de film. Andere acteurs op de A-lijst hadden het misschien anders gedaan, niet Arnold, hij heeft geen ego.

Aanbevolen: