De waarheid over de vergeten 'Mr. & De tv-serie van mevrouw Smith

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vergeten 'Mr. & De tv-serie van mevrouw Smith
De waarheid over de vergeten 'Mr. & De tv-serie van mevrouw Smith
Anonim

Het samenbrengen van grote Hollywood-sterren voor een project kan geweldige dingen opleveren aan de kassa. De studio's die bereid zijn het financiële risico te nemen om voor grote sterren te betalen, hebben plotseling het potentieel om grote aantallen te maken, en daarom zetten films als Don't Look Up ongelooflijke casts op papier samen.

In de jaren 2000 koppelden meneer en mevrouw Smith Brad Pitt en Angelina Jolie voor een kaskraker, en de film bleek precies wat het publiek zocht. Op een gegeven moment werd een televisieserie op basis van de film voorgesteld, maar deze ging in vlammen op voordat hij opsteeg en de kans kreeg om succes te vinden.

Dus, wat is er gebeurd met de Mr. & Mrs. Smith-show? Laten we eens nader kijken en zien wat er in hemelsnaam voor gezorgd heeft dat het geen hit werd.

'Mr. & Mrs. Smith' was een hit

In 2005 maakten Mr. & Mrs. Smith zijn debuut op het grote scherm en wist binnen de kortste keren een groot publiek te scoren. Brad Pitt en Angelina Jolie acteerden uitzonderlijk naast elkaar en ze bleken een dynamisch duo te zijn dat in staat was om een film naar de top van de kassa te leiden.

Een belangrijk gespreksonderwerp over de film zelf was natuurlijk de relatie die Pitt en Jolie met elkaar vonden, maar afgezien van persoonlijke zaken, leek deze film voorbestemd voor succes. De twee hoofdrolspelers van de film waren sterk genoeg, maar de cast werd gecompleteerd door geweldige artiesten als Vince Vaughn en Adam Brody.

Nadat Mr. & Mrs. Smith wereldwijd meer dan $ 450 miljoen binnenhaalde, was het officieel een hit aan de kassa. Het was een grote pluim op de pet voor alle betrokkenen, en plotseling hadden fans een nieuwe favoriete film om te herhalen.

Natuurlijk leidt een succesvolle film meestal tot gesprekken over een vervolg, en dit is precies wat er gebeurde met Mr. and & Mrs. Smith.

Een vervolg en een serie zouden gebeuren

Een voorgesteld vervolg op Mr. & Mrs. Smith wachtte gewoon om de hoek nadat de film was begonnen aan de kassa. Er is echter nooit een vervolgproject gemaakt, en daar zijn genoeg redenen voor.

Jolie sprak hierover en zei: "Mensen hebben geprobeerd [om het te maken]. En het is vreemd: hebben we kinderen in de film? We hebben daar over nagedacht, maar het wordt persoonlijk nu we het echt hebben kinderen. En als we eraan werken, trekken we uit ons eigen leven, wat grappig is voor ons, maar je vindt het vreemd om te veel te delen."

"We hebben iemand gevraagd om naar meneer en mevrouw te kijken om te zien of ze een vervolg konden maken, maar er was niets origineels. Het was gewoon: Nou, ze gaan trouwen, of ze hebben kinderen, of ze worden gescheiden. Nooit geweldig, "vervolgde ze.

Het vervolg kwam nooit van de grond, maar de mensen achter de film deden hun best om ervoor te zorgen dat er een televisieshow zou plaatsvinden.

De serie is zwaar mislukt

Het is moeilijk om een succesvolle film te maken en deze te ontwikkelen tot een televisieshow, en we hebben veel van deze projecten volledig zien mislukken. In het geval van Mr. & Mrs. Smith werd een dure pilot in elkaar gezet, maar deze werd nooit opgepikt door het netwerk.

Helaas heeft alle tijd en moeite die in de pilot is gestoken niets opgeleverd, en dit was een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, inclusief de sterren Jordana Brewster en Martin Henderson.

Volgens Brewster: "We hadden alle elementen voor succes en toch pakte ABC het niet op. En ik denk dat het de toon was die verkeerd was. Ik denk ook dat ik in een fase van mijn carrière zat waarin - Ik ga nu elke week naar de les, ik heb nu een acteercoach die ik voor alles zal uitstellen."

Ik zal eindeloos aan iets werken. Ik denk dat ik toen waarschijnlijk 24, 25 was, dus ik had zoiets van: 'Ik heb dit hele ding uitgevogeld.' Eigenlijk denk ik dat dat een belangrijke verkeersdrempel was, omdat het me leerde: 'Meisje, je moet aan het werk. Je hebt het niet allemaal door.’ En dus was het een mooie schop onder je kont, denk ik, uiteindelijk, “vervolgde ze.

Uiteindelijk veranderde de pilot voor Mr. & Mrs. Smith gewoon in een interessant stukje trivia-informatie, en zowel Brewster als Henderson zouden naar andere projecten gaan. De serie had misschien enig potentieel, maar het netwerk was duidelijk niet geïnteresseerd.

Aanbevolen: